Pawlusinski w wywiadzie "mysle ze wstydu nie przynieslismy"
...........................................
????????????????
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
To samo mówiłem że Chytry prezes żałuje kasy i bierze za darmo graczy czyli tyle samo wartych"darmo"zjadów i teraz jest 0 pkt na 12 możliwych!!!Chytry dwa razy traci!!!Na stadion pójdę z żalem,bo choć Kocham to teraz( muszę iść)a powinienem chcieć!!!!
DRAMAT!!!
Zaczynajac swoje podsumowanie tego meczu powtorze to, co inni mowia juz od jakiegos czasu...
[b]RASOWY NAPASTNIK POTRZEBNY OD WCZORAJ!![/b] To jest kapitalne uczucie kiedy widzisz pilke w ostatniej minucie w bramce, ale taki ktos jak Krzywicki mial inny pomysl na rozwiazanie tej sytuacji... No coz, takie "talenty" graja w Polsce.
W kwestii Arka Radomskiego powiem tylko tyle, ze takiego przodownika druzyny to ja mam gdzies. Brak zaangazowania widoczny nagim okiem...
Szkoda meczu, bo byly sytuacje ku - chocby - remisowi.
P.S. Suart raczej na plus.
Matusiak i Krzywicki i tak lepsi niż taki Ślusarski i Dudzic :D nie no k.urwa dramat jest i tyle. Widzi sie że Niedzielan trzech naszych obrońców jedzie jak chce. Jest źle i my to wiemy dziwić się że mało kibiców mamy na wyjazdach i u siebie bo jak takie coś można na żywo oglądać.
kabaret jak chuuj.
Mamy w pomocy Szeligę, Radomskiego i Pawlusińskiego.
W ataku Dudzica, Krzywickiego, Matusiaka.
Plus Jarabica w obronie, który po czwartym wybitnym meczu rozmawia sobie uśmiechnięty z zawodnikami drużyny przeciwnej, zamiast zapier..lać pod trybunę z naszymi i się kajać z resztą drużyny...
I wszystko jasne.
Oddajmy [b]Polczaka[/b], Szelige Matusiaka Pawlusińskiego Krzywickiego Dudzica Ślusarskiego Cabaja Wasiluka Moskałe Sasina Sache Łuczaka.Już nie wiem co się z nimi dzieje.
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/08/27/korona-cracovia-konferencja/ - konferecnja na zywo
Dla mnie czlowiekiem porazka w tym meczu to Janus , porownujac jego gre z Suartem porazka
Ja pierdole, to jest patologia pilki noznej. W podstawowce grało sie bardziej kreatywnie, po prostu nie moge. Nie wiem czy Filipiaka pieniadze sciagaja tutaj same łajzy czy moze ciagnie sie za nami flegma trenera-laptopa. To jest nie do pomyslenia aby w najwyzszej klasie rozgrywkowej tak sobie w kulki grac, z kim mamy wygrac jesli nie z Korona grajaca dzisiaj przeciez jak druzyna I ligi, nasi neistety sa na poziomie III. Radomski mial byc zbawienim, no juz to widze, moze i blyszczy na treningach ale na nich ma za przeciwnikow .... szelige, polczaka, wasiluka... no to faktycznie blyszczy. Zal dupe sciska co oni wszyscy robia z Cracovia, zero szacunku, zero zaangażowania, powinno byc zero wyplaty!
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pawlusinski w wywiadzie "mysle ze wstydu nie
> przynieslismy"
> ...........................................
> ????????????????
Jaja se Pawlusiński KURWA robisz ?!
nic kompletna porażka po co on przyjmował tą piłkę a mogło być chociaż 1:1 kurwa jestem tak zdenerwowany że chyba zrezygnuje z karnetu ;/
Ta drużyna jest jak bagno. Wciąga.
Ktokolwiek do niej trafi zagra dobrze 1-2 mecze, a potem równa do poziomu pozostałych czyli dna i 100 metrów mułu.
Więcej nie napiszę, bo mimo, iż próbuję się opanować, mogę nie zdzierżyć.
No i co k...a ??? gdzie są ci znawcy, ktorzy po mnie jezdzili jak przewidywałem kolejna wtope po meczu z Lechem?
TRZEBA JAK NAJSZYBCIEJ POZBYC SIĘ TEGO NIEUDACZNIKA ULATOWSKIEGO (!!!)
PYTAM SIĘ CO ROBI W NASZYM SKLADZIE TEN PIER..NY III-ligowy frajer Krzywicki?????
Jak mozna wystawiac do sklady cieniasa Dudzica???
Dlaczego nie grał atakiem Matusiak-Ślusarski od początku???
PS.teraz wtopa albo bezbramkowy remis z zabolami
:/
BaM Napisał(a):
> nic kompletna porażka po co on przyjmował tą
> piłkę a mogło być chociaż 1:1 @#$%& jestem
> tak zdenerwowany że chyba zrezygnuje z karnetu ;/
Zaczynam o tym samym myśleć. To nie na moje zdrowie. Trzeci sezon z rzędu tej nędzy to już KURWA nie wytrzymam.
ja pier...... na mecz z zabrzem bilety free,ile jeszcze upokorzeń?!
Leesior Napisał(a):
> Z powodów zdrowotnych odpuszczę sobie mecz z
> Górnikiem. Boję się że bym zwariował.
a ja wręcz przeciwnie, ze szpitala na własne życzenie jak będzie trzeba sie wypisze, żeby panienkom od ciot nawrzucać.
Suart i Jarabica na plus
reszty na razie nie chce mi sie komentowac
wczesniej byla gra, teraz jej nie bylo
bez pomocy sie meczow nie wygrywa
jesli ktos myslal ze z Lechem osiagnelismy dno, to sie mylil
wiadomo ze "trenerem" kazdy z nas jest, i wtraca swoje 3 grosze, ale dzisiejsze ustawienie pomocy, a potem zmiany to dla mnie jakies wielkie nieporozumienie
Dawaj dario z tym tematem, bo juz palce mam przygotowane
oglądamy panowie i panie
[url=http://www.ustream.tv/channel/malopolskatv#utm_campaigne=synclickback&source=http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/08/27/korona-Cracovia-konferencja/&medium=5234433]http://www.ustream.tv/channel/malopolskatv#utm_campaigne=synclickback&source=http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/08/27/korona-Cracovia-konferencja/&medium=5234433[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)