kurwa!
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
no to mial Krzywicki swoja sete
tu chuju cos ty zrobil !!!!!!!!!!
Koniec. Czwarty raz przegrywamy. Tym razem przegrał pan trener w stu procentach.
skurwysynkie patalachy !!!!!!!!!
Brawo KURWA! Nawet nie umieją strzelić na bramkę.Co za żenada...Z kim mamy wygrywać?
O ja pierdolę ! Co zrobił Krzywicki ???!!!
Proponuję karnety za symboliczną złotówkę
grajmy dalej Dudzicem, Krzywickim, grajmy dalej.
Tak jak przewidywalem , bedziemy miec 0pkt po czterech meczach, i mamy! Brawo panie Filipiak, brawo!
Dudzic Krzywicki dziękujemy...
Zgroza!
jest mi wstyd po prostu :(
Krzywicki - rasowy snajper;)
Z powodów zdrowotnych odpuszczę sobie mecz z Górnikiem. Boję się że bym zwariował.
Oddajmy Krzywickiego za darmo, tak żeby Ulatowski przez przypadek go nie wystawił...
Tylko kasa chyba sie liczy dla piłkarzy , walki nic , agresji- nic :(
ze co ?? tylko im ???
wedlug mnie trzeba nie podziekowac tylko wypeirdolic ich wszystkich procz tego sturata jarabicy janusa i niegrajacego dzis Saidiego !!!! reszta won !!!!!!!!!
RZYGAC SIE CHCE !!!!
Ulanowski co ty chlopie robisz ?????? Suvorov na lawce nasz najlepszy pomocnik ..jedyny sensowny rozgrywajacy Klich tez na lawce !!! Szeliga to jest PORAZKA !!! POLCZAK TO JEST MASAKRA !!!! Gdzie jest presing !!! Korona se robila co chciala !!! Cala pomoc to jest MASAKRA !!! Jeden Suart biedny leci do przodu i sie zatrzymuje bo nie ma komu podac .. zero ruchu ... a MATUSIAK ...to TY WYPIERDALAJ DO A KLASY BO TAM TWOJE MIEJSCE !!!!
Matusiak gral slabiutko, ale w ostatniej akcji praktycznie otworzyl droge do bramki, podajac kapitalnie Pawlusinskiemu. Dlatego nierozumiem, dlaczego graja zawodnicy tak slabi jak Dudzic, nie wiem jakim cudem roznice moze zrobic przecietniak ledwie wyrozniajacy sie w Unii Janikowo, a Matusiak siedzi na lawce. Zamiast 19stu serc pojechalo 14 cip.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)