Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> od konca chyba hehe
5 od końca? z taką grą brałbym w ciemno !
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
ten powyżej dorwiemy go :D
pare minut do końca, Ulatowski widać trzyma zmianę na sam koniec, zeby pare sekund urwać. a my sobie na luziku atakujemy dwoma zawodnikami na czterech, pięciu. wszystko gra, nie ma problemu, a nawet więcej: w porównaniu z meczem w Poznaniu jest postęp!
od początku sptkania nie ma środka pola i widzę to ja, laik piłkarski. albo surowy z klichem są w fatalnej formie, albo ulatowski jest idiotą
SZELIGA W Y P I E R D A L A J PAJACU J E B A N Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie umie matoł piłki zagrać
a Krzywicki dalej czlapie.
tragedia zero gry zero akcji nic;/
Katowice, tak tu brzydko i leje jakby wszystko miało mi powiedzieć że Cracovia przegrywa właśnie mecz
To wina terminarza. Pierwsze 30 spotkań gramy z zespołami z górnej części tabeli...
Nic to było w Poznaniu teraz to jest coś :D
I jak to w ogóle jest, że zawodnik, który jest w drużynie od kilku dni, prezentuje się najlepiej?
To co ta cała banda przebierańców robiła przez cały okres przygotowawczy??? I w którą stronę patrzył wtedy trener?
jarkos_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> od początku sptkania nie ma środka pola i widzę
> to ja, laik piłkarski. albo surowy z klichem są
> w fatalnej formie, albo ulatowski jest idiotą
jestem w szoku z tego powodu, nie rozumiem po prostu
No ale postęp jest, stracilismy 4 bramki mniej.
CO WY CHCECIE?!
Przecież mistrz Ulatowski powiedział, że w Kielcach na pewno nie przegramy 5:0 i co?! Źle wam?! :D
Tylko, że Szeliga, Ulatowski, Polczak w dupie mają ambicję i walkę za Cracovię bo dla nich się liczy kasa. To my będziemy mieć zje..ny cały tydzień :/
Zaryzykuję stwierdzenie, że gdyby na boisku nie było dziś Suart'a w naszym zespole nie istniało by coś takiego jak gra ofensywna. Prawdziwy boczny obrońca. Ale spokojnie, jak to już ktoś wcześniej napisał - jeszcze ze 2 mecze i zrówna się poziomem z resztą.
Przykro się patrzy na tak grającą drużynę, ale bardziej irytuje mnie to, że Suvorov siedzi na ławce! Wg mnie jest bardziej kreatywny niż Sławek Szeliga.
Lubię Cię trenerze, ale cierpliwość profesora może się wyczerpać wcześniej niż myślisz!
Po co to WTSK śpiewają...
Panie trenerze , gdzie są ofensywni pomocnicy ? Ślusarski,Radomski,Szeliga do ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy Saidi będzie nowym Drumlakiem ?
haha Sobolewski to jakis forrest gump
Szkoda, że Jopa nie ma pod ręką
Stanowcze NIE tyczkom w Cracovii. No kurrrrrrrwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)