Zapominamy o meczu z Lechem i jedziemy do Kielc po 3 punkty!
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
Jedziemy wygrać głowy do GÓRY!!! TYLKO PASY!!!
Będzie dobrze tylko dajmy Ulatowskiemu popracowac:) Lepszego trenera napewno nie znajdziemy! Od korony zaczniemy wygrywać!!!
Ja też nadal uważam jak poprzednik że mamy najlepszego trenera po mimo klęski w Poznaniu.
PO OWOCACH GO POZNAMY.
oby nasi sie nie zalamali po tej porazce !!! Tylko zwyciestwo ....
Po porażce, przyjdzie zwycięstwo, tak jak po nocy, przychodzi dzień :)
Panowie, będzie dobrze. Musi być!
Ja widzę taki skład :
Merda - Mierzejewski , Janus , Polczak , Jarabica (Kosanović) - Ntibazonkiza , Goliński , Klich , Suvorov - Ślusarski , Matusiak .
Trzeba zagrać odważnie [b]2 NAPASTNIKAMI[/b] bo inaczej nic z tego nie będzie . Matusiak niech zagra od początku może się w końcu do chuja wafla przełamie !!!!
po żenującym 0-5 w Poznaniu, 10 bramkach łącznie straconych w 3 meczach - faktycznie optymizm uzasadniony...
Jeśli do tego dodamy, że w drużynie eksKolportera zagra "nasz" najważniejszy cel transferowy mijającego lata- to faktycznie o wynik można być spokojnym...
PS. 4 porażka z rządu się zanosi - czy ktoś ze statystyków może przytoczyć kiedy ostatni raz mieliśmy taką "zajebistą" serię???
Jeśli Cracovia gra systemem KIEPSKI MECZ - DOBRY MECZ -KIEPSKI MECZ - to teraz jest DOBRY MECZ. Jeśli zagramy tak jak z Legią , czyli z pasją i z zaangażowaniem , to WYGRALIŚMY. I zagrajmy systemem 4-4-2 bo z jednym napastnikiem to się nie sprawdza.
Dołączy Saidi i Suvorov i będzie dobrze.
Murzyn wyzdrowieje do piątku ?
Raczej tak.
ja to widzę tak:
Cabaj-Mierzejewski-Polczak-Jarabica-Janus-Sacha-Radomski-Klich-Saidi-Suvorow-Matusiak. Chciałbym zobaczyc jak Matusiak będzie współpracował z Saidim. Wydaje mi się ze to optymalny skład, pod warunkiem że Klich będzie harował także w defensywie.
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PO OWOCACH GO POZNAMY.
No , no.
Ja jako prorok się nie sprawdziłem, ale może forumowy Kaznodzieja przyniesie szczęście...
Cabaj - Mierzejewski, Polczak, Kosanović, Janus - Sacha, Radomski, Suvorov, Saidi - Ślusarski, Matusiak
To byłby optymalny skład, czas zmienić ustawienie na 2 napastników bo takie najlepiej się sprawdzało do tej pory. A atak Ślusarski - Matusiak powinien być groźny dla rywali tak jak w meczu z Lechem w poprzednim sezonie.
Zagrajmy wreszcie 4-4-2!
Może to zdałoby egzamin:
Cabaj
Janus, Polczak, Jarabica, Mierzejewski
Ntibazonkiza, Klich, Radomski, Sacha
Ślusarski, Krzywicki
Ewentualnie Suvorov na lewą pomoc, a Sacha do ataku za Krzywickiego.
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> PS. 4 porażka z rządu się zanosi - czy ktoś ze
> statystyków może przytoczyć kiedy ostatni raz
> mieliśmy taką "zajebistą" serię???
a Ty, czarnowidzący ekspercie, to od kiedy na Cracovii? bo żeby sobie taka serie przypomnieć, to nie trzeba gadać ani ze statystykami, ani z najstarszymi góralami, tylko cofnąć się do sezonu 2007/08, dokładniej października i listopada 2007, czyli niecałe trzy lata.
z Koroną w Kielcach 0:2, z psami u siebie 1:2, z Lechem w Poznaniu 1:3, z Lubinem u siebie 1:2.
za Majewskiego to było.
"Czy wygrywasz czy nie..."Dopiero 4 kolejka przed nami.Jeszcze dużo czasu ,żeby zachować ekstraklasę.Szczególnie ,że może na nowym stadionie się obudzą.
----------------Cabaj----------------
Mierzej-Polczak-Jarabica-Janus
--------------Radomski------------
Sacha------------------------Saidi
--------------Suvorov----------------
-----Matusiak------Ślusarski---
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)