Szanse są. Jeśli Lech przegra z Dnipro będą jeszcze większe, ponieważ Lech będzie w jeszcze wielkim dołku. Ale mimo wszystko patrząc realnie na naszą grę remis jest jak najbardziej w naszym zasięgu.
-
-
22.08.2010 17:00 Lech Poznań - Cracovia
Czytałem sobie przed chwilą forum Lecha i muszę przyznać,że się trochę obawiają niedzielnego meczu:)Cieszy to ,że każdy musi się z nami liczyć,a nie jak w zeszłym sezonie,gdy przychodził mecz z Cracovią to dopisywali sobie 3 punkty przed meczem.Jestem optymistą:)
Będzie dobrze a pomyśleć że wyjazd już w piątek :D
ja liczę przede wszystkim na pkt z Koroną i z Żabolami. to są mecze, które musimy i możemy pewnie wygrać 3 bramkami każdy. wtedy nikt nam nie odbierze zwycięstwa.
obawiam się, że w Poznaniu znowu stoczymy heroiczny bój. a na koniec, przy stanie 1:1 dostaniemy karnego :(
z resztą nie wiem po co mafia kłopocze się z wymyślaniem lewych wolnych czy nie uznawaniem nam prawidłowych bramek. nie mogą po prostu do protokołu meczowego dopisać nam jednej braki straconej więcej niż strzelonych? kto by im co zrobił?
Wygramy Panowe i Panie. Ileż można przegrywać frajersko??
Kolejny rywal który musi wygrać, a z takimi lubimy grać.
A tak na marginesie, to witam wszystkich.. ponownie.
Gdyby Saidi zagrał w Warszawie, byłoby 2 lub 3 do zera dla nas. Lech będzie osłabiony, zmęczony po pucharach, a jeden Peszko, który ostatnio na boisku tylko biega i kopie Panu Bogu w okno sytuacji nie zmieni. Wygramy.
sa tak przetrzebieni kontuzjami i w takim dolku ze wstyd tam przynajmniej punktu nie uszczknac. nie oddali celnego strzalu z Arka!
go go Pasy!
A my mamy tajną broń w postaci Saidiego, gość tak schudł, że będzie mógł chować się za nogami Ślusarskiego albo za słupkiem przy rzutach rożnych;)
Ja tez stawiam na Nas! w koncu musi nadejsc przelamanie:) i nastapi to w Poznaniu! tak Panowie!
Po dzisiejszym meczu Lech jest wykończony. Co chwila w końcówce drugirj połowy łapały ich kurcze. Myślę, że możemy poprostu ich zabiegać. Są do ogrania.
Lech jak na razie słaby jest szansa ich ograć!!!
22.08 - Moje urodziny, oby mi Cracovia jakiś prezent sprawiła.. :D Heeeeejj... Heeeeejj.... CRAaaCOooVIAaa!!!
Cracovia jest na dzisiaj słabsza piłkarsko od Lecha. Zmiennicy Lecha okazali się wręcz lepsi od grających w kazdym meczu "Peszków". Remis w tym meczu będzie dobrym rezultatem Pasów. Nie liczcie na zmęczenie meczem Paznaniaków, mecz z nami jest za 3 dni. W zawodowej piłce jest to norma.
Trochę lodu na rozgrzane po Legii główki nie zaszkodzi - mniej będziecie później napier.d.alać, wywalać, ubliżać....
Lech jest w/g mnie zdecydowanym faworytem meczu. Dzisiaj pokazał, że wraca do wysokiej formy. Trochę słabszy ma przód ale.......stałe fragmenty gry są zabójcze.
gaudeamus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po dzisiejszym meczu Lech jest wykończony. Co
> chwila w końcówce drugirj połowy łapały ich
> kurcze. Myślę, że możemy poprostu ich
> zabiegać. Są do ogrania.
Tak ich łapały kurcze jak Cabajowi spadały getry w warszawie...
Ja myślę, że jednak prędzej Naszych łapały skurcze. Są dramatyczni pod względem fizycznym niestety a gra na takiej murawie do łatwych nie należała. Plusem będzie to, że może zagrać wypoczęty Peszko i Rudnevs :)
Trzeba zapierdzielać na wysokich obrotach i nie marudzić a w końcówce przyspieszyć i 3 punkty będą nasze.
Ho ho ho!!!Lech tak osłabiony a jednak wygrał na wyjezdzie 1:0 z Dnieprem....moze będą lekko zmęczeni ale 2 dni wypoczynku mają...
A Saidi chyba nie zagra bo na treningu tylko biegał.... a co z Polczaka łukiem brwiowym i z kostką Wasiluka????
wszystko dowiemy sie na dniach kto zagra :) Saidi nie za gra na bank, a reszta zawodników jest duża szansa by wystawic podobny skład jak na ległe :D ;)
Wygramy ten mecz.
Lech odpusci, bedą przed rewanżem uważać na kontuzje, a juz i tak są mocno osłabieni. Ziliński bedzie miał okazje przećwiczyć taktykę na mecz z Dniprem,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)