Po nieszczęśliwym meczu z legią nadszedł czas na spotkanie z Kolejorzem. Jestem dobrej myśli :)
-
-
22.08.2010 17:00 Lech Poznań - Cracovia
mecz który musimy wygrać...ale liczę na to,że zagramy tak jak Arka z Kolejorzem i punkt przynajmniej wpadnie...
Musimy to mało powiedziane jak przegramy albo zremisujemy to nam wszyscy uciekna
My nie mamy patrzeć czy ktoś nam ucieka czy nie, my musimy w końcu zdobywać punkty!
Po meczu z Legią jestem dobrej myśli.
Jeśli Saidi się wykuruje i wskoczy na miejsce Dudzica - jakieś bramki dla nas pewne.
Natomiast jeśli obrona zagra tak jak z eLką, jestem spokojny, że Lech wiele nie wskóra.
Lech wkoncu musi wygrywac ale to nie nasza sprawa mysle ze remis bylby sukcesem bo z taka skutecznoscia meczu sie nie da wygrać !
Lech będzie po czwartkowym meczu z Dniepro i po podróży z Dniepropietrowska . Jak przywiozą remis to będzie dobrze .
Z Saidim możemy powalczyć nawet o 3 punkty .
Mecz z legią był do wygrania spokojnie już w pierwszej połowie.
Ciężko będę miał z obejrzeniem go na wakacjach :/ ale mam nadzieję, że wygrają! Saidi wraca!
Słabo grający Lech pobił swój rekord meczów bez porażki. Ta szczęśliwa passa MUSI się skończyć.
Mam nadzieję przy całej sympatii do Lecha że nasi mocno się odkują za ukradzione punkty z Legią...
Mam nadzieję że opuści nas wkońcu pech i sędziowie sie od nas odwalą....
Liczę na zwycięstwo w Poznaniu!!Lech pewnie zagra bez Wojtkowiaka Gancarczyka i Bosackiego więc jeżeli Saidi powróci będzie miał ułatwione zadanie!!!LECH ARECZKA CRACOVIA
Lech jest do ogrania, są w dołku i bez kilku podstawowych zawodnikow do tego bedą jeszcze po meczu w PE
Też uważam, że Zieliński postawi wszystko na mecze z Dnipro, łącznie z tym, że wystawi na mecz z nami skład ME.
Załapanie się do PE to jedyna szansa Lecha, aby w tym sezonie jakoś się jeszcze zrehabilitować w kwestii startów w eliminacjach do europejskich pucharów.
W dodatku wydaje mi się, że od meczu z Dnipro zależy to czy zostanie w Lechu.
Z oczywistych wzgledow bardzo lubie Kolejorza, ale my bardzo potrzebujemy punktow, zeby juz na poczatku rozgrywek nie wyladowac w dolku. Lech jest w slabej formie, nie idzie im zbytnio, a po tym co nasi pokazali w Warszawie, licze ze zagraja rownie dobrze i znacznie skuteczniej w Poznaniu, wiec zwyciestwo powiedzmy 2-0 wcale nie jest wykluczone. Jesli jeszcze zagra Saidi, to bedzie dobrze. Musi byc dobrze.
Trzy wygrywasz ,trzy nie.............
W myśl tej głupiej piosenki możemy wygrywać dopiero od następnego meczu.
ja licze ze bedziemy wkoncu skuteczni !
http://sport.interia.pl/news/dramat-lecha-peszko-zdyskwalifikowany,1519864
Peszko nie zagra na Ukrainie więc będzie w 100% przygotowany w meczu z nami a szkoda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)