Powinny być 4 punkty i święty spokój.
Edit: Jak mnie to wnerwia, jak ktoś pisze "Cracovia Kraków" - to a propos tabeli :]
-
-
Aktualna sytuacja w tabeli SEZON 10/11
Można się pocieszyć też tym ,że niżej w tabeli już nie będziemy:)Gorzej być już nie możę
Jeśli nie zaczniemy kompletowania punktów od meczu z Koroną to każdy kolejny mecz będzie bardziej nerwowy, a kiedy dochodzi stres ciężko jest pokazać się z jak najlepszej strony.
Mnie pocieszył po meczu z Lechem Ulatowski który powiedział , że w Kielcach napewno nie przegramy 5:0 :D
Mnie by pocieszył jakby powiedział, że napewno nie przegramy.
Tak jak DSS zauwazyl ,przydalo by sie przelamac w meczu z Korona bo sytuacja bez punktow z kolejki na kolejke bedzie dramatyczniejsza. U Nas z psychika graczy jest marnie , ciezko chocby zremisowac mecz po stracie pierwszej bramki a co dopiero po przegranych kilku spotkaniach z rzedu . Oby metamorfoza nastapila w Kielcach !
w następnych kolejnych 4 meczach zgarniamy 12 punktów !!
Dla przypomnienia:
w 2008 po 3 meczach mieliśmy 1 pkt
w 2009 po 3 meczach mieliśmy 1 pkt
W 2008 roku, w 2 kolejce wygraliśmy z ŁKS-em 2:0, tak więc mieliśmy 3 pkt
no i znowu sędzia wydrukował wynik ;),tym razem na korzyść Lecha..;)
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W 2008 roku, w 2 kolejce wygraliśmy z ŁKS-em
> 2:0, tak więc mieliśmy 3 pkt
no tak, pierwsze 2 kolejki, mecze z Jagiellonią i Arką, zostały przełożone.
dawno tak bogato nie było :)
haha... ale przymnę wam o jakie miejsca walczyliśmy 2008 i 2009 ... i tak było lepiej bo mieliśmy chociaż ten 1pkt. po 3 meczach. Ulatowski nie może nic zagwarantować ... piłka nożna to loteria.
Przegraliśmy 3 mecze straciliśmy 10 bramek , mamy "0 pt", Lech rozpierniczył nas konkretnie, a mimo to Wam powiem nie jestem rozgoryczony , nie wiem dlaczego ale wydaje mi się ze będzie dobrze, motyla noga!
Jak mnie wkurza to okreslenie czerwona latarnia .......
Ile punktów być powinno wszyscy wiemy, ale czasu nie cofniemy. Ludzie, nie ma co panikować. To są dopiero 3 kolejki! Akurat los chciał, że w tych pierwszych kolejkach graliśmy z zespołami, które w tym roku prawdopodobnie znajdą się wysoko w tabeli (włączając w to oczywiście Śląska). Już ktoś wspominał, jak wyglądała sytuacja Bełchatowa w zeszłym sezonie prowadzonego przez "Ule". Po 5 kolejkach GKS miał 2 punkty, skończył na 5 miejscu. Nie ma co się teraz martwić tabelą, trza iść do przodu!
No właśnie, my po 5 kolejkach będziemy mieli 6 pkt.
Dobra, dobra ale nie ma też co rozgrzeszać drużyny, która miała się zacząć liczyć. Jeżeli my kibice odpuscimy im punkty zgubione z "bardzo" silnymi rywalami to Sławek Szeliga za jakiś czas powie że graliśmy z silnym rywalem i ta właśnie okoliczność ustawiła mecz jeszcze przed jego rozpoczęciem... Lech wcale nie grał rewelacyjnie tylko nasi nie grali nic, nawet w pierwszej połowie, chociaż Ulatowski uważa inaczej... Legia była do rozstrzelania, to nie bajki tylko fakty mogliśmy się cieszyć i szydzić z ich kibiców po wyjechaniu z Wa-wy z wynikiem 3:0 3:1 na inaugurację. O Śląsku nie wspomnę i o podaniach Polczaka wzdłuż boiska na linii obrony bo w koncu wygrywamy 2:1 w 20 minucie !
Większość jest słaba piłkarsko i mentalnie, dobrze że zmieniamy powoli zawodników i chcemy stworzyć profesjonalną drużynę piłkarską, która jak zrani przeciwnika i wbije pierwsza bramkę to kończy mecz 3,4 do zera.
ja uważam ze cracovia naprawde ma potencjał ja jestem kibicem lecha ale szkoda ze saidi nie grał z nami... życze powodzenia z koroną
A ile ty masz lat :) ?
w poprzednim sezonie 0 pkt na koncie po 4 kolejkach miały Arka, Lubin i Jagiellonia, przy czym ta ostatnia startowała z minus 10 pkt. każda z tych drużyn się utrzymała.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)