Do wypożyczenia byłby raczej Marek Wasiluk. My nie możemy sobie teraz pozwolić na holowanie "talentów", mają być ludzie do gry, a Marek jest w dołku przez eksperymenty na lewej obronie i musi się odbudować jako stoper.
Jarabica miał dobre mecze, miał i fatalne. Jak wszyscy. Na tej pozycji musi być rywalizacja, to pewne, ale ja uważam, że on się jeszcze pokaże z dobrej strony.
-
-
Marian Jarabica- Witamy w Cracovii!!!
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do wypożyczenia byłby raczej Marek Wasiluk (...)
Ja bym to ujął bardzo podobnie, z tym, że zamiast słowa "wypożyczenia" użyłbym innego słowa zaczynającego się na te same trzy litery :D
Ciekawe gdyby go dać na pomocnika def; bo tak grał w Budiejowicach.
To by noe było miejsca dla Radomskiego, a ten niestety grać musi.
Czy niestety to się okaże jak ruszy liga. Ja mam przeczucie, że to będzie dużo lepszy Radomski niż ten z jesieni.
Oby:)
Z tego co wiem, to Szatałow nie widzi Mariana w wyjściowym składzie.
Marian jest przekonany, że nie będzie grać tak więc menadżer szuka Jarabicy angażu na wypożyczeniu gdzieś...
Edit: (cytat) "...trener juz podjaal decyzje a ja musze szukac klub na wypoziczenie..."
Niby gdzie tak powiedział?
Na facebooku hehe :)
Jak wyżej.
No i dalej nie widze:)
Ja też nie widzę.... :P
Wczoraj na treningu nie wiedział co się dzieje a Budaković krzyczał Marian Marian plecy ale Marian miał to w dupie bo jest bardzo słaby i chyba zdaje sobie z tego sprawę,że nie nadaje się do gry na tym poziomie.
Marian wyjechal dzis z krakowa nie bedzie brał udziału w treningach ciekawy jestem czy to zasłona przed transferem czy inny powod.
Po prostu jest chory nie doszukujcie się ludzie jakichś tajnych zagrywek. A transfer to chyba normalna rzecz skoro trener nie widzi szansy gry w zespole dla danego zawodnika. Każdy chce się rozwijać a nie grzać ławkę. A ja osobiście uważam, że Marian miał też bardzo dobre mecze i zasługuje na szansę a nie sprowadzać znowu niewydarzonych zawodników z zagranicy, którzy często są niesprawdzeni i przereklamowani. A obrona to kilka osób a nie tylko stoper zaś mieć przy boku Janusa czy nieraz Cabaja to nawet dobry stoper nie jest w stanie pokazać się z dobrej strony ! Szczególnie jak napastnik wypatrzy jedną ze słabszych stron obrony to jasne jest ,że będzie przeprowadzał akcję właśnie tą 1 stroną.
.....zapomniałaś dodać że jest też w Twoim typie ;). Wybacz mi Mona_Liso, ale jak Marianem sie urodzisz to motylem nie umrzesz. Po za wybiciem piłki na oślep plus nie zła gra głowa to Marian nadaje sie na festyn w Łomży.
bu3o napisał
''Marian wyjechal dzis z krakowa nie bedzie brał udziału w treningach ciekawy jestem czy to zasłona przed transferem czy inny powod.''
No to już wiesz że jednak będzie brał udział w treningach bo w poniedziałek wyjeżdża z Cracovią na obóz.
Moje upodobania naprawdę nie mają żadnego wpływu na to co obserwuję na boisku wiec prosiłabym o nie wyciąganie tak daleko idących wniosków. Każdy ma swoje zdanie na temat gry danego zawodnika. Oczywiście pozdrawiam Łomże :P
Mam nadzieję, że ten piłkarski klon Wasiluka więcej naszej koszulki nie założy.
Powodzenia w lansie na fejsie i adieu
Problem z Marianem jest taki, że on nie potrafi grać w piłkę dlatego mam nadzieję, że nie będę musiał go oglądać w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)