no to super. Pieprzony #@$%^^#*
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
3lvis jeden piłkarz nie jest od tego żeby samemu wygrać mecz, a faktem jest, że Saidi bardzo dużo wnosi do gry drużyny. Niestety jest typowym murzynem...
ja nawet z pamięci mogę wymienić mecze które SAM wygrał nam Klich albo Giza. z Saidim się nie da bo niewiele wnosi do naszej gry i nigdy nam nie wygrał meczu.
moze zagra w jego miejsce ktos kto jak dostanie sam na sam od Bizona to odda strzał na bramke
Nie wiem skąd się bierze mit Saidiego, w tym sezonie strzelonych i wypracowanych bramek tyle co kot napłakał... Liczy się efektywność a nie efektowność, a tu chyba nawet van der drewno ma lepsze statystki. Może nam wyjdzie nawet na dobre wstawienie Stebleckiego na to miejsce
.. a co ta gWIAZDA znowu nawyczyniała????
PASY.TV: "Saidi nie odmówił wyjazdu do Warszawy, nie pojechał po tym jak trener go odsunął (wcześniej miała miejsce różnica zdań między nimi)"
Jest groźny, absorbuje przeciwników, niejedna żółta kartka była za faul na nim. Parę razy ładnie strzelił.
Gdy grał i on i Suworow (choć jakże rzadko się to zdarzało) to nasza gra wyglądała znacznie lepiej...
A ani bez neigo, ani bez Suworowa była ofensywna kicha...
I z Podbeskidziem widać było, że chce mu się grać...
Uwazam że to niedobrze i że to zmniejsza nasze szanse na korzystny wynik. Obym się mylił... A są i inne mecze potem, Murzyn jest Murzyn, jak się obrazi to grać może w ogole nie będzie...
Nie wiem co Saidi przeskrobał, jak zapewne większość z nas. Choć mamy tak wąską kadrę że, strata każdego zawdonika może niepokoić. Bynajmniej Szałach nie jest w lepszej formie niż Sadi, nie mówić o reszcie kontuzjowanych graczy ofensywnych... trzeba powiedzieć jasno że nie mamy wiele wariantów ustawienia w ofensywie, a pozbywamy się kolejnego.
PS: jeśli Saidi nabroił rzeczywiście to kara jest uzasadniona... czekajmy na oficjalną informację
Nie wiecie o co poszło a już najeżdżacie na zawodnika twierdząc że to jego wina . A jak dobrze zagra jakiś mecz to po rękach byście go tu nosili . Schizofrenia ?
Nie ma to jak nakrecic aferke i pozniej ja prostowac
W konflikcie na linii trener - zawodnik wina ZAWSZE leży po stronie zawodnika. Przynajmniej póki pozycja trenera w klubie jest stabilna. Trener jest szefem, bambo pracownikiem i to sporo zarabiającym. Ma zamknąć mordę, odstawić fochy i grać na poziomie płacy, którą dostaje. Jak nie, to won.
Założę się, że gdyby zaproponować trenerowi Fornalikowi naszą "Czarną Perłę", to nie wziąłby go nawet zupełnie za darmo, mimo, że pewnie większość (jak nie wszyscy) piłkarze Ruchu są od niego słabsi technicznie.
Wnioski można sobie wyciągnąć samemu.
PS. Napinaczom z góry odpowiadam, że nie chodzi o kolor skóry. Choćby "Prezes" jest przykładem, że Murzyn może mieć lepiej poukładane pod kopułą niż niejeden biały piłkarzyna.
Nie chciał być rezerwowym....
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Założę się, że gdyby zaproponować trenerowi
> Fornalikowi naszą "Czarną Perłę", to nie
> wziąłby go nawet zupełnie za darmo, mimo, że
> pewnie większość (jak nie wszyscy) piłkarze
> Ruchu są od niego słabsi technicznie.
>
> Wnioski można sobie wyciągnąć samemu.
>
> PS. Napinaczom z góry odpowiadam, że nie chodzi
> o kolor skóry. Choćby "Prezes" jest przykładem,
> że Murzyn może mieć lepiej poukładane pod
> kopułą niż niejeden biały piłkarzyna.
100%
Hmm...
To już nie skandujemy na meczu "Saidi"?
Już nie bijemy brAWo świętej krowie po minięciu 4 rywali i potknięciu się na piłce?
Wraca normalność :)
Tylko, że za późno. On i Suart powinni wylecieć już dAWno. Strasznie gwiazdorzą. Ale tak mają niektóre osobniki o czarnym kolorze skóry jak im się powie jacy to nie są zajebiści. Sodówka mu walnęła.
Redcclise Napisał(a):
> Tylko, że za późno. On i Suart powinni
> wylecieć już dAWno. Strasznie gwiazdorzą. Ale
> tak mają niektóre osobniki o czarnym kolorze
> skóry jak im się powie jacy to nie są
> zajebiści. Sodówka mu walnęła.
właśnie - ciekawe czy Suart też jakiegoś focha nie strzeli z tej okazji
Mam nadzieję, że klub dzisiaj z samego rana, wyda jakieś oficjalne oświadczenie w tej sprawie, które potwierdzi bądź zdementuje tą wiadomość, bo jak na razie to zajmujemy się komentowaniem plotek.
Nie no Saidi nie jest w optymalnej formie aby grać 90minut.Ale resumując Saidi mógłby coś strzelić w Wawie szkoda że nie jedzie ale jak sie focha jego sprawa. Po sezonie 800tys. Ojro i Bay Bay
Jak mi obstawią bilet to im przywiozę 3 takich Saidich z Afryki za łączną kwote 300tys.Euro. Tam chłopacy którzy grają BOSO mają o niebo lepszą technike i szybkość niż nasi juniorzy a bogate kluby nie chodzą po podwórkach a tam nieodkrytych czarnych perełek jest mnóstwo..
Magnat Napisał(a):
> W konflikcie na linii trener - zawodnik wina
> ZAWSZE leży po stronie zawodnika. Przynajmniej
> póki pozycja trenera w klubie jest stabilna.
> Trener jest szefem, bambo pracownikiem i to sporo
> zarabiającym. Ma zamknąć mordę, odstawić
> fochy i grać na poziomie płacy, którą dostaje.
> Jak nie, to won.
To samo miałem napisać. U Alexa oberwałby butem :-)
Nikt do końca nie wie, jak to jest naprawdę, a tu dwie strony nakręcania się na Saidiego. Nie lubię go, nie lubię jego gry, ale zachowajcie umiar.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)