gdyby robił te wszystkie rzeczy, które mu wypominacie że nie robi, to Saidi by się nigdy w Cracovii nie znalazł. Teraz się go po sezonie sprzeda, by nie doszło do takiej sytuacji jak w Legii - 180 mln długu i wyprzedaż najlepszych (?) kopaczy za konkretną kaskę.
Przypominam, że Saidi przyszedł z określonymi umiejętnościami do Cracovii a nie do Barcelony ;)
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chociaż gdyby grał
> w każdym meczu tak jak w debiucie w Pasach ze
> Śląskiem to byłby na pewno najlepszym
> zawodnikiem w lidze bo ja odkąd tą ligę
> oglądam to nie widziałem drugiego tak dobrego
> meczu pojedynczego zawodnika.
Z Legią w Warszawie zagrał bardzo dobry mecz.
Jedno już wiem , nie czytam SaNtA w wątkach piłkarskich.
[quote=SaNtO]ja jestem przekonany ze Saidi dałby sobie rade w lepszej druzynie, tak samo blyszczalbym Suvo, [b][u]Klich[/u][/b].
[/quote]
myślałem że, on już skończył karierę :? (słabo widać żeby sobie dał radę w lepszej drużynie)
[quote=SaNtO]inna sprawa że coraz częściej jest podwajany. spójrz na mecz z Lechią, Lukjanows był CAŁY czas za plecami Deleu w każdej prawie akcji. Saidi musiał schodzić do środka a tam był mielony przez Surme i spółkę. ja będąc trenerem nie miałbym większych problemów z wykluczeniem go z gry a sądze że w lidze poza Hajtą czy Świerczewski będą są więksi fachowcy ode mnie ; )
[/quote]
skoro podwajają Saidiego to oznacza że koledzy z drużyny mają więcej miejsca... to chyba logiczne dla każdego... a to że nie umieją tego wykorzystać to już pytanie do Pana Pasieki.
[quote=SaNtO]nie potrafi bic wolnych [...] hahahaha i co raz dobrze kopnął to znaczy że dobrze bije wolne?
[/quote]
o asyscie w meczu z gtsem już pisano, ja dodam tylko że, Twój ulubieniec Klich też nie umie kopać wolnych a o dziwo jakoś te piłki fuksem wpadały,
[quote=SaNtO]
jak popatrze po ocenach to raz na ja wiem 3-5 mnie zachwyci
[/quote]
jak ja patrze po ocenach w podsumowaniu ocen użytkowników forum to Saidi najczęściej jest top 1-5 drużyny.
[quote=SaNtO]raczej nie ma strzału
[/quote]
przypomnij sobie mecz z Ległą na jesieni u nas.
dokładnie! nie zaśmiecać i na priv !
tu jest elegancka polemika na temat beznadziejnego pseudo grajka z Burundi, przez którego
cierpi cały klub,drużyna,kibice i dzieci kibiców gdy ich ojcowie się na dzieciach wyżywają po kolejnym beznadziejnym meczu pseudo grajka.
ps
a te bramki co strzelil i te asysty to był sen, zapomnijcie o tym, że to kiedykolwiek widzieliście.
Saidi odejdź po dobroci , bo męczysz nasze oczy swoją grą.
Tego co pisze Santo nie można poważnie traktować . To chyba już każdy wie .
A Saidi poprostu u nas nie ma z kim grać . W lepszej drużynie na pewno by błyszczał . Można mu jedynie zarzucić że nabawił się polskiej mentalności . Widzi że większość piłkarzy się opierdala na boisku a i tak dostaje wypłatę to jemu też się nie chce grać i tyrać za innych .
A o Klichu to nawet nie ma co wspominać . Nie został nawet zgłoszony do rogrywek Bundesligii w tym sezonie . http://pl.soccerway.com/teams/germany/vfl-wolfsburg/ . W ogóle chyba nawet nie zadebiutał jeszcze w Bundeslidze.
Ja jebę :) Scot, skąd Ty masz takie informacje ? :D
żeby nie było, że nie w temacie. Saidi zaliczył dzisiaj na treningu konkretny nokaut, ale skończyło się bez pęknięcia czy omdlenia.
mknacylopez Napisał(a):
> Ja jebę :) Scot, skąd Ty masz takie informacje ?
> :D
>
> żeby nie było, że nie w temacie. Saidi
> zaliczył dzisiaj na treningu konkretny nokaut,
> ale skończyło się bez pęknięcia czy omdlenia.
Co zaliczył??? Bili się tam czy co?
Tak, było starcie Dawida z Goliatem. czyli Saidiego z Kaczmarkiem. Saidi chciał zniszczyć Kaczmarka lowkickami, ale we wszystko wplątał się Najman i przy próbie gry na flecie w akompaniamencie trąbki Budzińskiego znokautował Ntibazonkizę lewym żebrem
Jak wygląda sytuacja z Saidim? Wyjeżdza na reprezentacje w środę? Bo jeśli tak to chyba nie ma szans żeby wrócił na mecz z Zagłębiem
Pasieka mówił w którymś wywiadzie, że Saidi wylatuje w środę, w czwartek ląduje gdzieś w Europie, ale będzie musiał poczekać chyba jeden dzień na lot i ponoć w piątek ma być u nas, a że mecz jest wieczorem, to trener bierze go pod uwagę.
Czy jest to dalej aktualne? - nie wiem
CorN Napisał(a):
> Jak wygląda sytuacja z Saidim? Wyjeżdza na
> reprezentacje w środę? Bo jeśli tak to chyba
> nie ma szans żeby wrócił na mecz z Zagłębiem
Początkowo wydawało się, że gwiazda Cracovii nie wystąpi w tym meczu. Pracownicy klubu znaleźli mu jednak odpowiednie połączenie lotnicze. - Mecz Burundi - Zimbabwe rozpocznie się o godz. 14, więc jeszcze w środę wieczorem Saidi wsiądzie w samolot do Brukseli. Stamtąd poleci do Frankfurtu, a później do Krakowa - opowiada Dariusz Pasieka, trener Cracovii. - Czy weźmie udział w czwartkowym treningu? Wszystko zależy od tego, o której godzinie wróci.
Oby wystąpił w następnym meczu, bo jest wielką stratą, którą było widać w meczu z jagiellonią.
Felipe wysle mu własny samolot do Brukseli i sprowadzi go do krakowa po co by sie mial tluc jeszcze dwoma przesiadkami:P
Levanzo Napisał(a):
> Oby wystąpił w następnym meczu, bo jest wielką
> stratą, którą było widać w meczu z
> jagiellonią.
Brak Saidiego zmusza drużynę do kombinowania. a nie piłka do saidiego on sobie jakoś poradzi z tymi 6 obrońcami :)
Levanzo Napisał(a):
> jagiellonią.
ZA DUŻA SYGNATURKA
Levanzo Napisał(a):
> jagiellonią.
Przeczytaj to co napisałeś i zastanów się, czy Saidi jest rzeczywiście stratą:)
Masz oczywiście prawo do takiej opinii, ale chyba nie o to Ci chodziło.
A Burundii póki co przegrywa 0-2
eredin Napisał(a):
> A Burundii póki co przegrywa 0-2
Według najnowszej aktualizacji Burundi wygrało 2-1. Dokładny wynik poznamy pewnie jak Saidi wróci ;)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/africa/9700863.stm
Pewnie wynik już zmianie nie ukegne :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)