Człowieku Tobie na prawdę coś się pomieszało w tej głowie dzisiaj. Wisła potrafiła wyszukać Kirma? Gość jest rewelacyjny? Koleś jest jak nasz Saidi. Zgarnia ogromną kasę a nic nie gra. I to nie tylko dziś, nie wiem czy zagrał dwa dobre mecze u nas w lidze.
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Człowieku Tobie na prawdę coś się pomieszało
> w tej głowie dzisiaj. Wisła potrafiła wyszukać
> Kirma? Gość jest rewelacyjny? Koleś jest jak
> nasz Saidi. Zgarnia ogromną kasę a nic nie gra.
> I to nie tylko dziś, nie wiem czy zagrał dwa
> dobre mecze u nas w lidze.
Nie rozśmieszaj mnie...
Jak nie gra nic to czemu potrafi z dwóch nóg zagrać piłkę na milimetry?
Czemu gra w reprezentacji Słowenii?
Zresztą nie będziemy się o kundla kłócić
dobranoc
Ja nie mówię, że był jakąś super gwiazdą ligi bo w tamtej lidze znalazło by się z 7 jeszcze murzynów o podobnych predyspozycjach co Saidi. Mi chodzi o to, że koleś utrzymuje pewien poziom i nagle przychodząc do nas stacza się.Ślusarski pierwszy mecze pięknie zagrał,Matusiak tak samo, chodź z nim to inna sprawa,Suart,Janus nawet pierwszy i drugi mecz ładnie zagrał,Saidi,Suvorov no to dziwne, że piłkarze nie grają na swoim poziomie chodziarz pół sezonu jak dla mnie za dużo tego.Czemu Suvorov gra w reprezentacji,a u nas nic?
a widziales jakis mecz Saidiego w NEC? a widziales jakis mecz Suvorova w reprezentacji?
i jaka jest konkluzja? jest jakaś klątwa Cracovii czy o co ci chodzi!?
Widziałem i grał tak, że jak by go wyjąć z danego meczu i wsadzić do wszystkich naszych ligowych porażek to w każdym był by zawodnikiem drużyny.Nie, zastanawia mnie jak to się dzieje, że piłkarze u nas nie polepszają się a grają tylko gorzej.
Po dzisiejszym meczu jestem juz tego pewien -gosc ma dynamike,szybkosc,zwrotnosc ale brak mu TECHNIKI!!!!!
Nie potrafi dobrze przyjac pilki,podac ani tym bardziej uderzyc....
aha a gra piach wiec to oznacza ze reszta jest za slaba by mogl z nią grać za to reprezentacja Mołdawii jest mega silna
edit: dynamike? szybkosc? jego problem polega na tym, że nie potrafi nawet biegać. szybkość to ma Dudzic albo Suart
Reprezentacja Mołdawii to nie Cracovia w której piłkarze nie potrafią grać na miarę swoich możliwości.Tam z pewnością lepiej mu się gra, niż u nas.I właśnie o to mi chodzi, że nie wiem dlaczego niektórzy piłkarze nie potrafią u nas grać na miarę swoich możliwości.
szybkosc i dynamika to dwie rozne rzeczy...
ntibazonkiza biega caly czas w tym samym tempie, nie ma w ogole startu do pilki !!!
jest tak "dynamiczny" ze nie potrafil minąć kulawego pawelka...
jest tak "techniczny" ze nawet nie umial kopnąć pilki obok kulawego pawelka...
nie dosc ze nie jest ani szybki, ani dynamiczny, ani tym bardziej techniczny to uwazam ze jest najzwyczajniej PIŁKARSKO GŁUPI, podejmuje złe, błedne decyzje na boisku...pilka nozna nie polega bowiem na bieganiu (od tego jest lekkoatletyka), "walczeniu" (to w boksie jest chyba wazne) tylko na MYSLENIU I PODEJMOWANIU DECYZJI. a on tego po prostu nie potrafi.i sie juz tego nie nauczy.
h1906 Napisał(a):
> Nie oszukujmy sie, ta niby gwiazda jest cienka jak
> sik pajaka. A zarabia 150 000 zl miesiecznie...
Proszę Cię, to nie może być prawda :)
Szczęśliwy Napisał(a):
> Reprezentacja Mołdawii to nie Cracovia w której
> piłkarze nie potrafią grać na miarę swoich
> możliwości.Tam z pewnością lepiej mu się gra,
> niż u nas.I właśnie o to mi chodzi, że nie
> wiem dlaczego niektórzy piłkarze nie potrafią u
> nas grać na miarę swoich możliwości.
Chyba pomyliłeś piłkarzy.
Szkoda, ale coz, taka jest pilka i polityka transferowa pana Filipiaka, za ktora zawsze bylem przeciw! Tak ze niewazne gdzie Cracovia bedzie, I liga czy ekstraklasa , zawsze i tylko Cracovia. A dla Pana Filipiaka , pan zrobil swoje pan moze odejsc! Pan i pana pieniadze wiecej tu juz naszej Cracovi nie pomoga. Reklama sie panu udala, przez tyle lat, warto bylo, czyz nie tak?
CRACOVIA - YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!
Annuit Coeptis
Z letniego zaciągu tylko Kosanowic się nam udał. Reszta to niewypały.
mknacylopez Napisał(a):
> h1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie oszukujmy sie, ta niby gwiazda jest cienka
> jak
> > sik pajaka. A zarabia 150 000 zl miesiecznie...
>
> Proszę Cię, to nie może być prawda :)
Jak sie dowiedzialem, to zareagowalem tak samo jak Ty, ale to jest prawda...
Coraz bardziej mnie rozczarowuje
Zamiast czarnej perły mamy czarną rozpacz.
Kupić takiego grajka, przy takim budżecie jaki posiadamy, za 800 tys euro to trzeba być mega frajerem, albo .... mieć w dupie klub.
jak dla mnie to Saidi w Derbach miał 2 Sety z czego w jednej zamiast próbować ominąć bramkarza potrzeba było za wszelką cenę dać się sfaulować Pawłekowi i wtedy by było po meczu. a tu lipa.
W tej sytuacji trzeba było za wszelką cenę strzelić bramkę.
Rock Napisał(a):
> W tej sytuacji trzeba było za wszelką cenę
> strzelić bramkę.
Ja się nie zgodzę ponieważ 1 bramkę GTS mógł odrobić a gdyby stracił pierwszego bramkarza i 1 zawodnika z Pola to by mogło być im bardzo ciężko cokolwiek zdziałać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)