Saidi trenuj strzały bo z tylu sytuacji musisz coś ustrzelić !!!
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> RTX Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > O nie powinien strzelać jak to tak ma
> wyglądać
> > tylko wjechać z piłka do bramki. Wsiąść
> > bramkarza na szybkość :D
>
> nie rozumiem. wsiąść na szybkość, czy na
> bramkarza? czy może do pociągu byle jakiego? ;)
Poprawiacz mi przetegował.
W 2011 Ramadan zaczyna sie 1 sierpnia i trwa 30 dni, Pozniej wyjazd na repre 2 wrzesnia i nastepny wyjazd na ostatni mecz z Wybrzezem Kosci Sloniowej 7 padziernika. Biorac pod uwage wczesniejsze mecze kwalifikacji do Pucharu Afryki 27 marca i 3 czerwca, wyglada ze bedziemy miec z niego kupe pozytku....jak tylko odzyska forme.
Strzelać to on potrafi, tylko trzeba sprawić, aby sobie o tym przypomniał :)
http://www.youtube.com/watch?v=MEhhADI3Ssk
Ja głupi :(
Ale jemu chodzi chyba o 2011 a nie 2010
Przepraszam w takim razie. Mój błąd. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :( Tzn mam - nie pomyślałem, że ktoś będzie się zastawiał nad tym, co za rok będzie z Saidim ;]
Ludzie obudzcie się moim zdaniem ten gośc ma potencjał, a nie umie go w pełni wykorzystać bo nie ma z kim grać, bierze grę na swoje barki bo widzi że komu poda nikt nie umie mu z klepki odegrać itd.....itp....pozatym po meczu z hutnikiem pokazał klasę i co potrafi, a nikt go nie znał wtedy teraz wiedzą ze jest grożny, więc go po 2-3 kryją !
Pif paf Napisał(a):
------------------------------------------------------------
> odegrać itd.....itp....pozatym po meczu z
> hutnikiem pokazał klasę i co potrafi, a nikt go
Z jakim Hutnikiem?
Rozumiem ze to była literówka? ;)
Wojtek chyba nie o to chodzi, skoro kryje go 2-3 obrońców, a gość dochodzi do sytuacji i oddaje 6 słownie SZEŚĆ strzałów na bramkę i wszystkie niecelne to coś tu jest nie tak, mam nadzieje ze to byl tylko wypadek przy pracy.
Jedno jest pewne jak nikt z naszej drużyny podejmuje ryzyko pojedynków jeden na jeden dzięki którym potrafi zrobić przewagę w ofensywie. Owszem nie wszystko mu wychodzi i czasem możemy narazić sie na jakieś szybkie kontry, ale jest tak jak napisałeś potencjał ma i to zajebisty, kilka naprawdę fajnych prostopadłych piłek już dograł czy to do Sasina w meczu ze Śląskiem kiedy padł gol samobójczy czy to do Matusiaka z Górnikiem kiedy ten strzelił bodajże na 1-1 i znów do Matusiaka w meczu chyba z Arką co obrońca wybił z linii.
Dzięki niemu stwarzamy sobie sporo sytuacji w ofensywie co jest nowością w wykonaniu naszego zespołu. :)
Większość na tym forum myśli że mamy Messiego i który prawie nigdy nie popełnia błędów.
Saidi po wizycie u szamana i powrocie z rodziną do KRK powinien odzyskać skuteczność.... ;-)))
Oby tylko zegarek chodził mu zgodnie z naszym czasem....
Niestety Burundi przegrało z Wybrzeżem Kości Słoniowej ...czy dotarło do was info o grze Saidiego?No i czy grał czy grzał ławę?
4 dni później
zagrał pełne 90minut
[url=http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ntibazonkiza_wrocil_do_polski]www.cracovia.pl[/url]
I wrócił o czasie do Krakowa. Nawet w środę rano, ale dla szopa to słuch o nim zaginął :D
irgun:
[i]W 2011 Ramadan zaczyna sie 1 sierpnia i trwa 30 dni, Pozniej wyjazd na repre 2 wrzesnia i nastepny wyjazd na ostatni mecz z Wybrzezem Kosci Sloniowej 7 padziernika. [/i]
Saidi jako Muzułmanin jest w swoim kraju w 3% mniejszości. Oto dane z 2005:
katolicyzm - 57,18%
protestantyzm - 21,81%
zielonoświątkowcy - 9,54%
anglikanizm - 8,1%
adwentyzm - 1,5%
tradycyjne religie etniczne - 6,72%
islam - 3%
Świadkowie Jehowy - 0,25%
hinduizm - 0,08%
bahaizm - 0,08%
Ale szczęście mamy...3%- towe...
A tak przy okazji. Ile Saidi ma żon? :) Bo podobno miał kłopoty ze sprowadzeniem rodziny do Holandii. Teraz też piszą , że Saidi ma przywieźć ze sobą rodzinę. Może tutaj jest pies (tfu tfu) pogrzebany i z powodu ilości żon nie pozwolili mu przwieźć rodziny do Holandii:)
a kto z tymi żonami sypia, bo Saidi chyba nie ma na to czasu :)
Eunuchowie pilnujący jego haremu! ;)
a z tego co pamiętam fajnie jego dzieci się nazywają :) Syn Saidi , Córka Saida czy jakoś tak :D
Żona Sada, a dzieciaki Saidi junior i Saida.
A dziadek,teściowa i szwagier ;) ? Mają psa ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)