Boszz ale czerstwy ten wywiad ile jeszcze razy będą się go pytać o ten ramadan. A juz najbardziej mnie rozwalilo pytanie dlaczego zostałeś piłkarzem. Chyba się dziennikarzyna nie przygotowała zbytnio do wywiadu albo to praktykant:) BTW dobrze ze Saidi wraca i napewno cos pyknie Koronie ;d
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
tylko takie pytania był w stanie zadać po angielsku...
- do you speak english?
- yes, I don't :)
jest w kadrze na Koronę
Módlmy się żeby Saidi się nie zaraził od Cabaja,Szeligi i reszty chorobą spadkowicza bo wtedy się i jemu odniechce grania...
Właśnie ja też się najbardziej tego boję , że Ntibazonkiza jak popatrzy na innych piłkarzy jaką bardachę odstawiają to jemu też się odechce dobrze grać . Żeby sobie nie pomyślał czasami tak : " po chuj ja się mam męczyć i starać jak reszta się opierdala a kasę i tak dostają" .
Mam nadzieję, że pomyśli tak: jak będę zapierd..ał, to będę mega gwiazdą tej ligi, królem strzelców i taka Borussia lub inny klub się zgłosi, a wtedy nie będę oglądał już tych opierdalaczy i leni.
Oby nie pomyslal "jak bede zapier... to mi w koncu polamia nogi, zebym sie tak nie wyroznial"
bedzie myslal jak rmszayr napisal, w wywiadach nie ukrywa ze chce sie wybic
nie podobają się wam wywiady Opryszka no to czytajcie te z Krakowskiej :D
ostatnio robiła ze mną wywiad 8-letnia Marysia, urocza córka mojej przyjaciółki i efekt na papierze w szkolnej gazetce był podobny...
pytania w stylu: - a lubi pan cukierki? a odkąd pan lubi cukierki? a jest pan zapracowany? jak wygląda pana codzienny dzień? etc...
ech...
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7345&x=0
Wywiad z Saidim z oficjalnej .
Ja bym tak za bardzo nie liczył ,że Saidi wejdzie na Górnika i od razu nas zbawi.
Chłopak ma już 3 tygodnie przerwy i dalej go noga boli...
Nawet jak zagra z Górnikiem to ta przerwa musi się odbić na jego dyspozycji.
Ale 9 go ma zakończenie ramadanu....i ma 36 godzin do meczu,na dożywienie się... :o
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale 9 go ma zakończenie ramadanu....i ma 36
> godzin do meczu,na dożywienie się... :o
żeby tylko się chłopak nie przejadł;)
Oni nie jedzą w dzień, za to po zachodzie słońca - hulaj dusza, bo nie ma zakazu:) Nie wiem jak z nim konkretnie, ale myślę, że nie będzie wychudzony ponad miarę. Istotna różnica dotyczy możliwości przyjmowania płynów, bo przy wysiłku brak picia niszczy brutalnie organizm (elektrolity!). Na meczu z Górnikiem będzie już mógł normalnie popijać Powerade albo inny Isostar:)
Nie martwcie się o niego;-) pod okiem fizjologa i masera dochodzi do pełnej sprawności, będzie na górnika gotowy.
Zmartwiony ty to masz info z 1ręki.....tylko czy już żonę z dziećmi sprowadził????Ona ,chociaż mu coś ugotuje poza spaghetti... :o
Chyba że gotować nie umie to nasz Saidi będzie musiał żarcie zamawiać:)
potym jak wyglądamy możemy mieć duże obawy że jednak gotować nie umie ;)
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oni nie jedzą w dzień, za to po zachodzie
> słońca - hulaj dusza, bo nie ma zakazu:) Nie
> wiem jak z nim konkretnie, ale myślę, że nie
> będzie wychudzony ponad miarę. Istotna różnica
> dotyczy możliwości przyjmowania płynów, bo
> przy wysiłku brak picia niszczy brutalnie
> organizm (elektrolity!). Na meczu z Górnikiem
> będzie już mógł normalnie popijać Powerade
> albo inny Isostar:)
Żadna tam hulaj dusza. Mogą zjeść dwa posiłki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)