Peruzzi, czyli mam rozumieć że karnet na 15 spotkań jest w rzeczywistości karnetem na 18/19 spotkań?
Ja wiem że w naszym Klubie wiele jest możliwe, ale jednak będę czytał komunikat bardziej dokładnie.
W scenariuszu który jest rozpisany na ten sezon, narazie jawi się potrzeba zakupu w najgorszym razie karnetu 3 razy. Jesień, Wiosna, Runda finałowa. Wyraźnie jest tu kwestia do korekty, jeszcze przed jutrem.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
to pewnie zalezy od miejsca w tabeli, bedzie trzeba walczyc o utrzymanie to beda rozdawac za darmo do karnetu
bedzie walka o cos to pewnie beda sprzedawac bilety
czy będąc posiadaczem karnetu na jesienną rundę kupie juz teraz czy musze czekać do 10 czy to wogóle tylko pic na wodę z tą ,,wolna " sprzedażą
Przypomnijcie, czy można płacić kartą w punktach sprzedaży ?
Można.
przed chwila zaplacilem karta :)
ponawiam pytanie czy sciśle przestrzegaja zakup dla karnetowiczów czy teraz tez kupie w wolnej
Raczej nie kupisz, przyjdź w poniedziałek.
a dokładniej mówiąc w czwartek :)
Karnet kupiony zapłaciłem kartą dostałem breloczek :)
Dostałeś breloczek bo zapłaciłeś kartą czy za kupienie karnetu? :D No to mam nadzieje że do soboty breloczki jeszcze będą ;).
A to przepraszam za dezinformację. Rzeczywiście wolna sprzedaż od 10.07. To w poniedziałek, kiedy będą mógł przyjść moje miejsce bedzie jeszcze bezpieczne.
Swoją drogą ciekawe dlaczego na wolne miejsca nie sprzedają od razu.
4 dni później
Czy jest/będzie możliwość kupienia osobno tego breloczka dodawanego do karnetu?
oczywiscie, w cenie najtańszego karnetu, czyli szesćdziesiąt kilka pln :P
A ja się cieszę że wreszcie strefa kibica działa :)
Nie bój, nie bój, wyłączą ci
I co, karnet można przez internet kupić?
Kurde, mam obawę. Mogę i kupić, ale czy potem wejdę na stadion? :D
Myślisz, że jak kupisz w POK-u to masz większą pewność?
Spokojnie, wszystko sprawdziłem i nie ma powodu do paniki.
Strefa kibica wprawdzie nieoczekiwanie działa, ale oczywiście nie istnieje opcja przedłużenia karnetu :D
Kupowałem karnety i w POK-u i przez neta. Problemów nigdy nie było. Ale tylko po zakupie w strefie kibica podchodziłem pod bramkę z duszą na ramieniu :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)