A muzyka na Titanicu dalej gra.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
11 dni później
Witam serdecznie,
Mam nadzieje, że to dobre miejsce na forum do mojego tematu.
Mam do zaoferowania EKSKLUZYWNE podwójne zaproszenie/bilet do strefy VIP w standardzie PLATINUM na dowolny mecz w obecnym sezonie.
Miejsca w komfortowej loży skybox numer 14 (sam środek trybun).
Alkohol i jedzenie w formie open bar, indywidualna obsługa.
Standardowa cena takich biletów to 1000zł za 2szt.
Szczegóły w tym linku: http://biznes.cracovia.pl/assets/2012/12/KARNET_VIP_PLATINUM.pdf
Cena do negocjacji.
Bilety były wygraną na sylwestrze organizowanym na stadionie Cracovii.
12 dni później
Ostatnio zgubilem portfel z karta kibica i dowodem, czy moge zrobic duplikat karty bez zadnych dokumentow, czy konieczny jest dowod? I czy to bedzie odplatne?
uncyt-też tak miałem.spokojnie możesz wyrobić duplikat za który zapłacisz 10 zl bez żadnych dokumentów przecież twoje dane są nadal w komputerze.zaznaczam że ja tak miałem bez problemów
ok dzieki
12 dni później
Jezeli posiadam karnet, a na najblizszy mecz chce sie wybrac na inny sektor to jest w ogole taka mozliwosc? Kupuje normalnie bilet i po problemie?
mozna przebukowac karnet. tylko na sektor rodzinny. koszt 1zł
No mi wlasnie chodzilo o rodzinny, bo dzieciaki chca isc. Dzieki za odpowiedz.
Gdy chcesz jednorazowo zmienić sektor a posiadasz karnet na inny są dwie opcję, idziesz na tańszy sektor, bilet kupujesz za symboliczną złotówkę, chcesz iść na droższy kupujesz bilet za normalną cenę na ten sektor.
Przynajmniej tak miałem na mecz z Piastem.
Zatem jeśli się przenosisz z D to kupujesz za 1 zł na I w innych przypadkach musisz zakupić cały bilet na I.
30 dni później
karnety na nowy sezon, nowy karnet ;) na 15 meczow rundy zasadniczej
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ceny_karnetow_i_biletow_w_sezonie_2014/15
Super. Nie trzeba bedzie dymac drugi raz na wiosne.
Trzeba będzie dymać...po karnet na trzecią rundę ;)
chyba droższe są te karnety
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Super. Nie trzeba bedzie dymac drugi raz na
> wiosne.
To na mecze po podziale nie zamierzasz chodzić?
Dlaczego nie można kupić karnetu na wszystkie mecze? Co to za pomysł by na dodatkowe 3 lub 4 mecze dokupować nowy karnet? Albo ktoś nie pomyślał, albo zostawiają rezerwę by po zamkniętym po derbach stadionie dać te mecze dla karnetowiczów w rekompensacie. Dla mnie głupia sytuacja
SaNtO Napisał(a):
> chyba droższe są te karnety
Patrząc przez pryzmat mojego sektora (E) gdyby brać tylko na rundę cena ta sama ( 143,10 zł), biorąc na dwie rundy (206,10 zł) to już zdecydowanie taniej, przyjmując oczywiście , że na rundę wiosenną cena "krótkiego" wyniesie też 143,10 zł. Kupując od razu na całe dwie rundy prawdopodobna zaoszczędza się: 143,1 x2 - 206,10 = + 80,10 zł.
Moim zdaniem spora oszczędność.
Nie do końca tak bo musisz doliczyc jeszcze karnet na mecze "po podziale", które były w zeszłym sezonie w cenie wiosennego (krótkiego).
MSC Napisał(a):
> Nie do końca tak bo musisz doliczyc jeszcze
> karnet na mecze "po podziale", które były w
> zeszłym sezonie w cenie wiosennego (krótkiego).
Przyjmując, że nabywcy karnetu "długiego" będą musieli kupić dodatkowy karnet na 3 rundę, a średnia cena meczu będzie taka jak cena 1 meczu w pierwszych dwóch rundach ( 206,10 zł : 15 = 13,74 zł) to będą musieli wydać maksymalnie: 54,96 zł co dalej czyni długi karnet opłacalniejszym rozwiązaniem.
Jeżeli już wprowadzają długi karnet to piwinien byc na cały sezon.
Czy wiadomo coś w reaktywacji sprzedaży biletów/karnetów przez internet ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)