:: od 20 stycznia karnetowicze
:: od 1 lutego wszyscy :)
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/od_poniedzialku_rusza_sprzedaz_karnetow]cracovia.pl[/url]
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jeśli miałem karnet w poprzedniej rundzie, a teraz chcę kupić karnet na inny sektor,
to czy ja go przedłużam (bo mam) czy miejsce kupuję w "wolnej sprzedaży" (bo miejsce zmieniam) od lutego?!
Przed rundą jesienną musiałem pojawić się dwa razy...
Raz przedłużyć karnety a po otwarciu wolnej sprzedaży, zmienić miejsca na inne
pierwszy etap mogles spokojnie pominac.
możliwe, ale taką informację dostałem w POK...
Nie dostałbyś rabatu dla przedłużających karenet.
Dlaczego? Ja przedłużałem karnet długo po otwarciu wolnej sprzedaży i rabat mnie nie ominął.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego? Ja przedłużałem karnet długo po
> otwarciu wolnej sprzedaży i rabat mnie nie
> ominął.
mnie również...
Mnie też, nawet straciłem dotychczasowe miejsce (oczywiście teoretycznie, bo na B jest w tym względzie duża dowolność, na swoim nowym miejscu nie byłem chyba ani razu :D ), a rabat był jako żywo
A czemu miał by minąć rabat na kolejny karnet?
To jest niezależna promocja od utrzymania miejsc.
Wie ktoś czy można płacić kartą ?
Dzisiaj jak kupowałem karet koleś obok płacił kartą
Sebastian1906KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktoś czy można płacić kartą ?
Płaciłem dziś kartą, nie było problemów. Tzn. z płatnością nie było.
Wcześniej laska musiała korzystać z dwóch komputerów przy przedłużaniu karnetu, tłumacząc że listę z miejscami mają na jednym kompie, a nabijanie karnetu na drugim.
Nie dopytywałem juz jednak o sensowność tego rozwiązania.
Dzięki wielkie, karnety zakupione bezproblemowo, płatność kartą
P.S.szczegół a cieszy - na wydruku z terminala nasz duży herb :)
8 dni później
zauważyliście, że strefa kibica działa ? można kupować i karnety i pojedyncze bilety :)
jeżeli wiedzieliście to przepraszam ale ja nie wiedziałem i chciałem się tym z Wami podzielić :D
Rzeczywiście, wygląda na to, że działa :D :D :D
Doszedłem, aż do płatności (nie kupiłem jednak tego karnetu, bo muszę przemyśleć sektor).
Dziwne, że nie było o tym żadnej informacji.
Gdzieś informacja była na pewno, że strefa będzie działać od 1 lutego.
Nie mniej jednak dobrze, że przypomnialeś.
Informacja była pięć tygodni temu.
Działać niby działa, ale wprowadzonych karnetów z zeszłej rundy nie ma. Chciałem przedłużyć, ale nie uwzględnia obniżki lojalnościowej. Trochę słabo, jak na strefę kibica modernizowaną przez 1,5 roku.
Zniżki nie uwzględnia, bo bilansuje Ci koszt biletu, paliwa jadąc po karnet pod stadion.:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)