dziwne, bo na ległą miałem kupiony bilet na I, niestety się rozchorowała dziewczyna, więc poszedłem na B bo kumple szli i zapłaciłem 30 zł za bilet
dobra sorki, teraz zakumałem, że piszesz o karnecie a nie pojedyńczym bilecie :P chociaż swoją drogą powinno być coś takiego, że jak chcesz zmienić sektor a masz pojedyńczy bilet to powinno sie dopłacać różnicę tylko a nie płacić za nowy bilet
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ale to karnet ma zachęcić do zakupu oferując dodatkowe ''opcje'' :)
[b]Wszystkie bilety na sektor D sprzedane!
Bilety na sektor I też wyprzedane![/b]
Oficjalne oświadczenie klubu.
Czy będzie komplet ?
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/384889/186-swieta-wojna-bedzie-komplet-przy-kaluzy
Mnie ciekawi (czysta ciekawość), czy te wyprzedane bilety na I obejmują miejsca zlikwidowane w miejscu sceny? Jak koledzy forumowicze myślą? :)
Też się nad tym zastanawiam. Moim zdaniem zestawienie placu zabaw na derby było by głupie.
Info z klubu: [b]miejsca które zostały złożone na potrzebę sektora rodzinnego nie są w sprzedaży. Pozdrawiamy MKS Cracovia SSA[/b]
Moj kolega ma karnet na D ale na derby nie idzie czy jest szansa zrobic jakos tak zebym wykupil jego miejsce?
Hropek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Info z klubu: miejsca które zostały złożone na
> potrzebę sektora rodzinnego nie są w sprzedaży.
> Pozdrawiamy MKS Cracovia SSA
Jeśli to jest prawda, to ludzie w klubie nie mają po kolei w głowach.
Nawet jeśli koszt rekonstrukcji tych miejsc jest większy niż dochód ze sprzedaży biletów na te miejsca (czego nie sądzę, bo to jest przecież fragment trybun przystosowany do demontażu na potrzeby sceny) to ze względów prestiżowych warto by było tą frekwencję maksymalnie śrubować, a już teraz w zasadzie jest pewność, że bilety by się sprzedały.
Biletów na B brak. Właśnie kumpel był przy okienku.
leszeczek Napisał(a):
> Hropek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Info z klubu: miejsca które zostały złożone
> na
> > potrzebę sektora rodzinnego nie są w
> sprzedaży.
> > Pozdrawiamy MKS Cracovia SSA
>
> Jeśli to jest prawda, to ludzie w klubie nie
> mają po kolei w głowach.
> Nawet jeśli koszt rekonstrukcji tych miejsc jest
> większy niż dochód ze sprzedaży biletów na te
> miejsca (czego nie sądzę, bo to jest przecież
> fragment trybun przystosowany do demontażu na
> potrzeby sceny) to ze względów prestiżowych
> warto by było tą frekwencję maksymalnie
> śrubować, a już teraz w zasadzie jest
> pewność, że bilety by się sprzedały.
Ale po co od razu wyzywać?
Zawsze mogą o tym zdecydować w czwartek albo piątek jak będą widzieć poziom sprzedaży na innych sektorach. Jak tam zostanie z 1000 biletów łącznie to nie ma sensu tego robić. Jak nie to na sobote rzucą ostatniej bilety i o tym napiszą - tak ja to widzę.
wezcie pod uwage ze ta trybuna nie sklada i rozklada sie przez nacisniecie guzika, tylko trzeba komus za to zaplacic, a moze to byc nie oplacalny interes.
No to w takim razie, te 1k osób wchodzi za free tylko se sami muszą trybunę rozstawić :D
dla chcącego nic trudnego. przecież to wcale nie takie ogromne koszty, a trochę więcej ludzi miałoby możliwosć obejrzenia meczu na żywo
całe szczęście że miejsca te nie zostały zamontowane spowrotem...dzieciom też się coś należy w tak ważnym meczu...co mnie interesuje że ktoś nie oglądnie meczu derbowego na żywo ? a gdzie ten ktoś jest gdy na innych meczach przychodzi nas 8-10 tyś ? Ci co zawsze są,to na derbach będą...na temat powrotu tego tysiąca krzeselek będzie można dyskutować gdy na każdy mecz będzie regularnie przychodził komplet widzów..
Jakiego tysiąca? Nawet pół tysiąca nie ma. A nikt tego sobie sam nie zmontuje, bo to nie krzesełka turystyczne, rozkładane na plaży.
Jestem tego zdania co Isaac. Po pierwsze dzieci w myśl zasady "Od małego na całego" też muszą się edukować w derbowych klimatach ;), a po drugie nie wierzę, że nie można było sobie ogarnąć biletu przez taki okres czasu, czy to indywidualnie czy też przez kogoś znajomego.
rmszar Napisał(a):
> Jakiego tysiąca? [b]Nawet pół tysiąca nie ma[/b]. A
> nikt tego sobie sam nie zmontuje, bo to nie
> krzesełka turystyczne, rozkładane na plaży.
no to ja nie rozumiem po co ta cała dyskusja ? o kilkaset krzesełek ? oj ludzie,ludzie...
Brak krzesełek na części sektora I, przepiękny "pasiasty" mural i cała ta praca z dziećmi to wynik chęci i porozumienia z klubem, Nas kibiców dla potrzeb Sektora Rodzinnego i rzecz jasna na Chwałę Cracovii.
Nie sądzę więć, że montaż fotelików to tylko wola i chęci klubu. Ktoś kto to wszystko ogarniał mógłby się tutaj wypowiedzieć, co było ustalone na okoliczność przewidywanego kompletu publiczności. Osobiście uważam temat SR w tej formie za tak zarąb.isty, że powinien pozostać niezmieniony nawet gdy szykuje się komplet publiczności.
Dla mnie sprawą o wiele ważniejszą, niż te "parę" brakujących fotelików jest potrzeba ogarnięcia napinaczy i podchmielonych kolesi których "aktywność" na niektórych meczach, czasami powoduje, że dzieci dostają gazem. I nie chodzi tu o "aktywność" tego typu panów na Derbach (co Je może spotkać na tym meczu, o co tu chodzi i jak się zachować w pewnych momentach to moję dzieci wiedzą lepiej niż nie jeden dziennikarz, policjant czy steward) tylko podczas innych spotkań.
dorzuce jeszcze palaczy, na sektorze rodzinnym to po prostu skandal, dymia prosto w twarze dzieciakow idioci.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> dorzuce jeszcze palaczy, na sektorze rodzinnym to
> po prostu skandal, dymia prosto w twarze
> dzieciakow idioci.
Dlatego scena dla dzieci to dobry pomysł.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)