ja mam takie pytanie
czy karte kibica cracovii mozna wyrobic przez internet czy trzeba osobiscie?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
kolejorz9975 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja mam takie pytanie
> czy karte kibica cracovii mozna wyrobic przez
> internet czy trzeba osobiscie?
Osobiście bo muszą zrobić Ci zdjęcie biometryczne.
Sprzedaż internetowa Lecha i sposób rejestracji w porównaniu do nas, to jest jak Usa do Azerbejdżanu. Wcześniej nie widziałem, więc wydawało mi się że u nas jest w miare ok. Ale teraz zdecydowanie zmieniłem zdanie.
Hropek Napisał(a):
> kolejorz9975 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ja mam takie pytanie
> > czy karte kibica cracovii mozna wyrobic przez
> > internet czy trzeba osobiscie?
>
>
> Osobiście bo muszą zrobić Ci zdjęcie
> biometryczne.
Zasadniczo można odpalić "Strefę Kibica", choćby po to by nacieszyć oczy uprzejmym zaproszeniem do POK-u ;)
Aha, można jeszcze wysłać e-mail na adres strefa.kibica@cracovia.pl i odczekać 5 tygodni na niezwłoczną odpowiedź.
jaki macie problem pisac na klub@cracovia.pl ?
Ja tam jestem zwięrzęciem o bardzo małym rozumku i jak widzę komunikat:
[quote][/quote]
to interpretuję go tak, że powinienem wysłać e-maila na adres strefa.kibica@cracovia.pl, a nie na adres klub@cracovia.pl , berdyczow@cracovia.pl ani jakikolwiek inny.
Jak w poprzedniej rundzie nie działała strefa to powysyłałem wiadomości na wszystkie możliwe adresy i nie dostałem ŻADNEJ odpowiedzi.
Zarządzanie strefą kibica to jedna wielka paranoja (jestem w stanie zrozumieć brak możliwości kupna karnetu, ale kupno biletu jedynie w kasach zakrawa o kpinę)
znalazlem odpowiednieszy kontakt
Dyrektor Handlu i Marketingu
Łukasz Pawłowski
tel.: 694 464 977
lukasz.pawlowski@cracovia.pl
co wy się tak czepiacie. Tam są sprytne informatiki, ot cała poczta lecąca przez serwer z wyrażeniami strefa kibica, kibic i jeszcze troche tego leci do wspólnego folderu spam.
10 dni później
Mam karnet na sektor F, na mecz z Ruchem zabrałem młodego i zgodnie z tym co jest na oficjalnej stronie Cracovii chciałem zamienić moje miejsce i wejść z małym na rodzinny za 1 zł.I tu zonk,miła pani nigdy o czymś takim nie słyszała,owszem mogę wejść na I ale tylko w cenie normalnego biletu.Była kolejka więc nie chciałem się kłócić o 11 zeta.
Następnym razem wydrukuję tą informację ze strony internetowej,może miłe panie doszkolą się w wolnym czasie.
zibi, no zgadza się, 1 zł. płaci się za dzieciaka, 10 zł. bilet za dorosłego.
Wcale nie,na stronie wyraźnie jest napisane,że wymiana miejsca na sektor I za 1 zł
Zeszłej rundy jak miałem karnet na inny sektor F to i tak 10 zł. musiałem zapłacić za sektor I.
W tym sezonie mieli wyjść frontem do klienta
4 dni później
witam, pytanie dotyczace wyrobienia karty kibica. Czy jest mozliwosc wyrobienia karty kibica w najblizszy poniedzialek, w godzinach popoludniowych? Bedzie tam cos otwarte?
praktycznie jest zawsze otwarte w tygodniu między 10 a 18, jakby miałobyć zamnknięte to napewno oficjalna by poinformowała
greg Napisał(a):
> praktycznie jest zawsze otwarte w tygodniu między
> 10 a 18, jakby miałobyć zamnknięte to napewno
> oficjalna by poinformowała
Na pewno tak jest? To znaczy ja nie wiem, ale tak z poprzednich sezonów kojarzę, że POKi były otwarte cały tydzień, ale tylko ten tydzień poprzedzający mecz na naszym stadionie. Choć w sumie to nie wiem jak jest.
Matthias89 Napisał(a):
> greg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > praktycznie jest zawsze otwarte w tygodniu
> między
> > 10 a 18, jakby miałobyć zamnknięte to
> napewno
> > oficjalna by poinformowała
>
> Na pewno tak jest? To znaczy ja nie wiem, ale tak
> z poprzednich sezonów kojarzę, że POKi były
> otwarte cały tydzień, ale tylko ten tydzień
> poprzedzający mecz na naszym stadionie. Choć w
> sumie to nie wiem jak jest.
Tak jest. Chyba, że jest komunikat na oficjalnej, że są otwarte poza tym okresem.
Czy wiadomo ile dotychczas sprzedano karnetów (12.08)?
Wiadomo.:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)