Remek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie, czy w Cracovii karta kibica też ma
> określony termin ważności ??
> Tzn. kolega ostatnio mi powiedział, że musiał
> sobie wyrobić nową kartę na Wisłę, bo starą
> miał już 2 lata, a u nich co 2 lata trzeba
> wyrabiać nowe.
> U nas jest podobnie czy bez ograniczenia ??
To zależy ile km przepłynąłeś, i czy tylko po tej rzece płynąłeś czy np. też po Odrze.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Możliwe, że 3 lata, rok nie robi dużej różnicy, chodziło mi ogólnie czy trzeba po pewnym czasie wymieniać czy nie :P
Pewnie co jakieś 5 lat będzie trzeba, żeby mieć aktualne zdjęcia...
Zależy, ja np musiałem zrobić nowe zdjęcie rok temu, a na początku zrobiłem przed otwarciem stadionu, a dla przykładu mój tata ma to samo zdjęcie od otwarcia stadionu. Siak czy tak są to sekundowe sprawy, a karty nie trzeba w jakikolwiek inny sposób odnawiać.
Na gts jest 2 lata nawet z tego co pamiętam, bo się dziwił pewien znajomy że my mamy bezterminowe.
Remek Napisał(a):
> Możliwe, że 3 lata, rok nie robi dużej
> różnicy, chodziło mi ogólnie czy trzeba po
> pewnym czasie wymieniać czy nie :P
> Pewnie co jakieś 5 lat będzie trzeba, żeby
> mieć aktualne zdjęcia...
jakie zdjęcia, przecież na naszych kartach nie ma zdjęć.
a jak chcesz się powymieniać poglądami jak jest na gtsie to chyba nie ten temat i forum.
Mnie się wydaje czy na 2 godziny przed pierwszym meczem POKi będą zamknięte?
jak nie ma jak jest tylko go nie widać
a jak czegoś nie widać to nie znaczy wcale że go nie ma :)
ale zdziwienie że karty muszą wymieniać
kiedyś mieli tam Wisła Kraków, a na nowych kartach już będzie Raba Myślenice
ot cały sikret
> ale zdziwienie że karty muszą wymieniać
>
> kiedyś mieli tam Wisła Kraków, a na nowych
> kartach już będzie Raba Myślenice
>
> ot cały sikret
Chyba, że tak :P
no i nie kupię sobie przez strefę biletu na mecz :/ trza się przejechać rowerem pod poka :D
Garbaty Napisał(a):
> Mnie się wydaje czy na 2 godziny przed pierwszym
> meczem POKi będą zamknięte?
przyłączam się do pytania...?
zapewne ma to zapobiec sytuacji, kiedy jest 40 minuta meczu a niektórzy jeszcze stoją w kolejce po bilet :P
Mam pytanie czy w niedzielę przed meczem będzie można jeszcze kupić karnet?
Napewno będziesz mógł.
Chyba, że będzie komplet i braknie biletów :P
Niby jest info dodane 15.07 czyli dzisiaj że w niedziele kasy do 16:00. Jeżeli faktycznie tak będzie to moim zdaniem strzał w kolano... Gdyby typowy piknikowy Zbyszek przyjechał 15min przed meczem, już w drodze wkur*iony o to, że będzie musiał stać w kolejce po bilet, zobaczył, że kasy są zamknęte tak by się obraził, że pewnie przez najbliższe 15lat nie pojawił by się nawet w okolicach stadionu... Niestety z powodu nie działającej strefy kibica i lenistwa wielu osób pod kasami jak zwykle w dniu meczu na pewno będą ustawiały się kolejki. Niejednokrotnie było już tak, że kolejka miała kilka metrów nawet na minuty przed rozpoczęciem spotkania...
Mam nadzieję, że to błąd. Na Cracovii zawsze ludzie przychodzą na ostatnią chwilę, bilety muszą być w kasie przed samym meczem...
nawet pomijając to, ale nie każdy jest z Krakowa i da rade przyjechać wcześniej po prostu, dlatego dobrze by było gdyby ktoś z "bliższych kręgów" mógl jakos potwierdzić bądź zdementować tą informację?
Faktycznie jeśli w niedzielę POK-i otwarte tylko do 16, to coś tu jest nie tak. Oczywiście najlepiej tak załatwić problem, czyli nie sprzedawać biletów przed meczem, to nie będzie tłumu i kolejek, ale ktoś chyba nie pomyślał.... Mam nadzieję, że to jednak jakaś pomyłka, choć na pomyłkę to mi nie wygląda. A co jeśli będą np. jakieś problemy z kartą, to co POK też będzie zamknięty, bo ludzie co tam siedzą pójdą sobie do domu? Oj, może być w niedzielę szopka, już widzę wkurzone tłumy, które przyjdą kupić bilet, a tu kasy zamknięte. Radzę by w klubie to jeszcze raz przemyśleli!!! Gdzie na świecie jest tak, żeby nie można było kupić biletu zaraz przed samym spotkaniem? No chyba, że bilety są wyprzedane wcześniej, ale chyba u nas nie ma co na to liczyć ;)
Ktoś wkleił godziny otwarcia POKów z zeszłego tygodnia i nie sprawdził. Na pewno bilety będą przed meczem inaczej byłoby to marketingowe samobójstwo dla klubu.
Godziny otwarcia POK-u:
Poniedziałek-piątek: 10:00-18:00
Sobota: 10:00-16:00
Niedziela: 10:00-18:00
Poprawili
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)