Ostatnio jak kupowałem była opcja, że dziecko do 12 roku życia przy zakupie karnetu przez opiekuna, ma karnet za 50% ceny na dowolny sektor. Ktoś wie czy to dalej obowiązuje?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Dla mnie czyli dla przedłużacza karnetu, specjalnie różnicy nie widać, bo na sektor B, będzie to tak jak pisałem niecałe 10zł więcej, a to przecież ekstraklasa jakby nie było, Lech, Legia, Wisła ;) Karnety naprawdę wyglądają bardzo dobrze, są bardzo korzystne. Sektor B, dla tych co posiadali karnet to prawie 4,5mecza jakby za darmo, dla tych co nie mieli to 4mecze, tak więc nie ma co narzekać. Tylko ciekawe jestem jak ceny biletów przełożą się na frekwencje. Karnetów chyba mało sprzedajemy i czy takie ceny biletów nie odstraszą ludzi? Wiem, że to niby tylko 5zł, ale jednak to już na taki sektor B - 20zł. No, ale jak będziemy walczyć o majstra, a podobno mamy już gotowy skład do walki o puchary, to i ludzie będą przychodzić ;)
najbardziej prestiżowe mecze gramy u siebie zatem minimalna podwyżka nie dziwi
Super ceny. Tylko cymbał będzie stał po bilety (i narzekał na na brak e-sprzedaży).
Podwyżka biletów logiczna i zrozumiała. Tym lepiej, że nie jakaś drastyczna, a wejściówki nadal w przystępnych cenach. Bardzo duży plus to ceny karnetów, które pod względem ekonomicznym są bezkonkurencyjne w stosunku do biletów (chyba, że ktoś lubi wędrować po sektorach - sam się jeszcze zastanawiam).
Swoją drogą, chyba ustalanie cen biletów i karnetów to jedyny bardzo dobrze działający aspekt MKS-u. :)
Karnet dla kobiet na I x 10 :)
Ciekawe czy przez neta będzie można kupić czy będą problemy jak zawsze?
ceny karnetu super :)
to sam chyba w koncu kupie skoro jest mozliwosc migracji na rodzinny
Ciekawe czy możliwość przeniesienia się na I jest tylko w przypadku jak idzie się z dzieckiem, czy jest też taka możliwość po prostu? Jakbym chciał np. iść ze znajomymi na rodzinny, to mógłbym się przenieść czy musiałbym szukać jakiegoś dzieciaka? ;)
Tak patrzę na te ceny i kurcze, czemu znowu w karnetach jest dziwna końcówka groszowa :) 10 groszy :) Sami robią sobie problemy, nigdy nie mają jak wydać, bo nie mają drobnych, a co dopiero groszówki. Chyba będzie trzeba iść z odliczoną kasą ;)
przy takich ruchach transferowych juz widze jak ludzie beda placili 25(wczesniej 15)złotych na sektor A albo B.
Chyba zeby ogladac pilkarzy Legii, derby rzecz logiczna...
Lech jest u siebie, bo gramy awansem z drugiej rundy mecz na jesieni.
Bilety kosztują tyle samo co za czasów naszego ostatniego pobytu w Ekstraklasie.Nie narzekajcie,bo nie są drogie w porównaniu z innymi.Bilety na A i B są po 20zł(w dniu meczu są droższe,ale wcześniej też tak samo było).
Santo, w ostatniej rundzie też była możliwość, miałem na F, a w sumie cały czas siedziałem z dzieciakami na I.
Ps.Ceny bardzo dobre wg. mnie.
.mniej piwa na stadionie,drozsze bilety i walka co najwyzej o srodek tabeli. Perspektywa na przyszlosc nie jest ciekawa, oby derby nam to zrewanzowaly a i moze zarzad czyms zaskoczyl...
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bilety kosztują tyle samo co za czasów naszego
> ostatniego pobytu w Ekstraklasie.Nie
> narzekajcie,bo nie są drogie w porównaniu z
> innymi.Bilety na A i B są po 20zł(w dniu meczu
> są droższe,ale wcześniej też tak samo było).
Nie nie :) w ekstraklasie ceny były te same co w ubiegłym sezonie w I lidze (na A i B po 15) co nie zmienia faktu, że opłaca się kupić karnet bo wychodzi tanio.
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ronnie79 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Bilety kosztują tyle samo co za czasów
> naszego
> > ostatniego pobytu w Ekstraklasie.Nie
> > narzekajcie,bo nie są drogie w porównaniu z
> > innymi.Bilety na A i B są po 20zł(w dniu
> meczu
> > są droższe,ale wcześniej też tak samo
> było).
>
>
> Nie nie :) w ekstraklasie ceny były te same co w
> ubiegłym sezonie w I lidze (na A i B po 15) co
> nie zmienia faktu, że opłaca się kupić karnet
> bo wychodzi tanio.
Jesteś pewien? :) Mi się wydaje,że pojedyncze bilety na A i B były właśnie po 20zł,a w dniu meczu o 5 zł droższe.Może się mylę.Spróbuję zaraz sprawdzić ;)
edit: nie znalazłem...być może się pomyliłem.
Tak :) w dniu meczu na A i B były po 22 zł. Karnety są tanie ciekawe mecze u siebie wiec opłaca się zakupić.
Ceny biletów w rundzie jesiennej sezonu 2011/12:
- 5-3 dni przed meczem:
Sektor A: 15 zł
Sektor B: 15 zł
Sektor C: 20 zł
Sektor D: 10 zł
Sektor E: 20 zł
Sektor F: 25 zł
Sektor G: 20 zł
Sektor H: 25 zł
Sektor I: 12 zł
od kiedy rusza sprzedaż?
Dorzucili mecze PP do karnetów.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/z_karnetem_za_darmo_na_mecze_pucharu_polski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)