Dobrze, że znów wróciła możliwość anulowania na mecz karnetu ;) Trzeba kupić bilecik na rodzinny, ale tak było przed zmianami. Jest ok.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
A wiadomo dokladnie czy ta możliwość, dotyczy rowniez sektorów innych niz rodzinny?
Czyli trzeba zapłacić dwa razy za bilet, ciekawe kto to wymyślił?
Gąsior- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli trzeba zapłacić dwa razy za bilet, ciekawe
> kto to wymyślił?
Pewnie jakiś Żyd:)
Kicaj Napisał(a):
> A wiadomo dokladnie czy ta możliwość, dotyczy
> rowniez sektorów innych niz rodzinny?
Zna ktoś odpowiedź?
mam takie pytanie, czy osoba mająca 17 lat, ale nie posiadająca jeszcze dowódu ani paszportu, ma możliwośći zarejestrować się w systemie i zrobić zdjęcie? czy jest jakas opcja nie ciągając ze sobą rodziców?
może wystarczy, że poda pesel
właśnie też o tym myślałem, ale chciałbym pewną informację bo to osoba nie z Krakowa więc nie chce przyjeżdzać z nią na darmo.
Spokojnie wystarczy legitymacja + pesel i nie trzeba rodziców :) wiem bo sam zabierałem takie osoby na mecz!
Podczas niedzielnej prezentacji drużyny i sparingu ze Sandecją czynne będą sektory B oraz D.Osobom,które wcześniej nabyły bilety-cegiełki na to wydarzenie na sektor A system automatycznie zmienił wejściówki na sektor B.
mam pytanie , co jeśli zgubiłem kartę kibica , jest możliwość wyrobienia nowej ?? ;)
tak, idziesz i blokujesz starą kartę, a oni Ci wyrabiają duplikat.
zawisz24 Napisał(a):
> tak, idziesz i blokujesz starą kartę, a oni Ci
> wyrabiają duplikat.
Nie zapomnij 10zł. Za duplikat też się płaci
ile karnetów już poszło ?
jest szansa że w dniu meczu będą bilety na sektor D ? :)
Możesz być tego pewien. Przyjedź tylko co najmniej godzinę przed meczem bo później kolejki robią ogromne.
Fajnie by było jakby klub w końcu podał informację ile sprzedano karnetów. Nie wiem czy to jest tak trudne do ustalenia że nigdy odkąd mamy nowy stadion takiej informacji nie podano?
Pewnie nie ma się czym chwalić :) Warto było podać liczbę jakby przekroczyła 5000 a tak to lepiej nie podawać.
Z tego co pamiętam z poprzednich rund to są liczby rzędu 3 tys.
Wchodzimy na B i D a wiec tak jak na Treningu Noworocznym
Proponuje przed impreza ustalić kto jest personalnie odpowiedzialny za wejscie kibicow
Zakładam że ktoś wyciągnął wnioski z tego co sie działo 1 stycznia...
Czy ktos wie ile karnetów siw sprzedało?
Karnet zakupiony, pierwszy od roku, wprowadzenie możliwości pójścia na sektor I daje efekty... tylko straciłem stare miejsce :(.
wiem że trochę nie związane z tematem , ale mianowicie pierwszy raz jadę na mecz autem i jest mozliwość gdzieś zostawienia auta koło stadionu ( jakiś parking )
jest, wokol blon np.
Cracovia Zakopane Napisał(a):
> wiem że trochę nie związane z tematem , ale
> mianowicie pierwszy raz jadę na mecz autem i jest
> mozliwość gdzieś zostawienia auta koło
> stadionu ( jakiś parking )
Jeśli ktoś się boi zostawić samochód gdzies pod stadionem to parking koło Rotundy (ten za szlabanem) jest dość przyjemny.
"W niedzielę Punkty Obsługi Kibica (dwa od strony ulicy Kałuży i jeden od strony ulicy Kraszewskiego) będą czynne od godziny 10:00."
OK. Ale do której? Do 15 czy 17?
Mogę kupić karnet znajomemu, który jest w bazie, ale nie miał na zeszłą rundę karnetu, a ja nie mam jego karty kibica?
Możesz, wystarczy Ci imię, nazwisko i PESEL.
Ok, dzięki za odpowiedź.
Nie wiecie czy można wejść na mecz z kamerą??
Strefa Kibica niedostępna.
Będzie możliwość kupna biletu na Okocimski przez internet?
Podobno można kupić karnet dla dziecka do 12roku życia za 50% ceny na dowolny sektor. Jest to jakaś promocja dla rodzin. Ktoś korzystał z tej opcji? Bo wybieram się jutro po karnet dla siebie i jeżeli mogę to kupił bym chrześnicy karnet o połowę taniej, aby czasami ze mną się przeszła. Tylko nie wiem czy mogę w ten sposób nie będąc jej prawnym opiekunem? Nie interesuje mnie w tym przypadku sektor I. Jak to działa?
Nie chce mi sie przeglądac całego tematu a chce miec aktualne inforamcje. Gdzie , w jakich dniach i jakich godzinach moge wyrobić karte kibica ?? Najbardziej mi pasuje sobota - jest czynny punkt? Mam nadzieje ze mi pomożecie. ;)
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_sprzedazy_karnety_oraz_bilety_na_mecz_z_okocimskim
07.03.2013 (czwartek): 10:00-18:00
08.03.2013 (piątek): 10:00-18:00
09.03.2013 (sobota): od godziny 10
W sobotę odradzam, lepiej się przejść pod stadion w czwartek albo piątek i od razu kupić bilet w przedsprzedaży i uniknąć ewentualnych problemów/kolejek przed meczem.
wlasnie z czwartkiem i piatkiem problem jest bo pracuje. ale sprobuje w godzinach 12-14 w sobote,moze cos sie uda. Dzieki wielkie za szybka odpowiedz.
zawisz24 Napisał(a):
> Podobno można kupić karnet dla dziecka do 12roku
> życia za 50% ceny na dowolny sektor. Jest to
> jakaś promocja dla rodzin. Ktoś korzystał z tej
> opcji? Bo wybieram się jutro po karnet dla siebie
> i jeżeli mogę to kupił bym chrześnicy karnet o
> połowę taniej, aby czasami ze mną się
> przeszła. Tylko nie wiem czy mogę w ten sposób
> nie będąc jej prawnym opiekunem? Nie interesuje
> mnie w tym przypadku sektor I. Jak to działa?
Karnet za 50% ceny możesz kupić dziecku do 12 roku życia (o ile ma kartę kibica) i nikt Cię nie będzie pytał czy jesteś tego dziecka opiekunem (ba nawet czy je znasz) Po prostu podchodzisz do kasy i kupujesz karnet na daną kartę (wystarczy znać imię i nazwisko). Gorzej jeśli dziecko nie ma jeszcze karty kibica. Do jej wyrobienia konieczna jest fizyczna obecność dziecka (zdjęcie) i znajomość jego PESELu. Nie wiem niestety, czy jeżeli dziecko ma już zrobioną fotkę i PESEL w bazie (czyli inaczej mówiąc jeśli kiedyś było już na meczu na papierowy bilet) to da się wyrobić kartę kibica bez jego obecności. Na logikę powinno się dać, ale system nie koniecznie rządzi się logiką:)
Cracovia Zakopane Napisał(a):
> wiem że trochę nie związane z tematem , ale
> mianowicie pierwszy raz jadę na mecz autem i jest
> mozliwość gdzieś zostawienia auta koło
> stadionu ( jakiś parking )
zalezy o której bedziesz godzinie. Jesli tuz przed meczem to od Twojej strony najlepiej byloby skrecic w ul. Kosciuszki (tylko nie bezposrednio w lewo za mostem :] ) i jak tylko zobaczysz wolne miejsce to parkuj bo im blizej stadionu tym wiekszy kociol, a przejscie kilkaset metrów w barwach to sama przyjemnosc.
Parking jest od strony sektorów A/I, ale tam wolne miejsce godzine przed meczem ciezko znalezc.
Z ciekawości sprawdziłem i strefa kibica nadal nieczynna.
Czy organizacyjnie dojdziemy kiedyś do tego, że tak podstawowe w dzisiejszych czasach rzeczy, jak sprzedaż biletów/karnetów przez internet, będą działać.
Pewnie nasi zarządzający obudzą się z ręką w nocniku, jak na meczu z Okocimskim będzie 5000 ludzi i trybuny straszące pustymi miejscami. Choć pesymistycznie nie jestem pewien czy to ich obudzi.
Nie rozumiem jak coś co działało w zeszłej rundzie mogło nagle przestać działać.
Zastanawiam się jak nasz IT prezes łyka to,że gdziekolwiek pojawi się styk działalności klubu z nowymi technologiami to musi być wtopa.
Szkoda gadać. To z pewnością wina Szarańca.
Na kogo teraz zrzucić winę, jak nie ma Szarańca.. niektórzy chyba są już w kropce...
Ps.Strefa powinna działać bez dwóch zdań.
leszeczek Napisał(a):
> Z ciekawości sprawdziłem i strefa kibica nadal
> nieczynna.
> Czy organizacyjnie dojdziemy kiedyś do tego, że
> tak podstawowe w dzisiejszych czasach rzeczy, jak
> sprzedaż biletów/karnetów przez internet,
> będą działać.
Bo to wieczna wersja Beta :)
Radomir poprostu wziął system ze sobą :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)