Dobrze, że znów wróciła możliwość anulowania na mecz karnetu ;) Trzeba kupić bilecik na rodzinny, ale tak było przed zmianami. Jest ok.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
A wiadomo dokladnie czy ta możliwość, dotyczy rowniez sektorów innych niz rodzinny?
Czyli trzeba zapłacić dwa razy za bilet, ciekawe kto to wymyślił?
Gąsior- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli trzeba zapłacić dwa razy za bilet, ciekawe
> kto to wymyślił?
Pewnie jakiś Żyd:)
Kicaj Napisał(a):
> A wiadomo dokladnie czy ta możliwość, dotyczy
> rowniez sektorów innych niz rodzinny?
Zna ktoś odpowiedź?
mam takie pytanie, czy osoba mająca 17 lat, ale nie posiadająca jeszcze dowódu ani paszportu, ma możliwośći zarejestrować się w systemie i zrobić zdjęcie? czy jest jakas opcja nie ciągając ze sobą rodziców?
może wystarczy, że poda pesel
właśnie też o tym myślałem, ale chciałbym pewną informację bo to osoba nie z Krakowa więc nie chce przyjeżdzać z nią na darmo.
Spokojnie wystarczy legitymacja + pesel i nie trzeba rodziców :) wiem bo sam zabierałem takie osoby na mecz!
Podczas niedzielnej prezentacji drużyny i sparingu ze Sandecją czynne będą sektory B oraz D.Osobom,które wcześniej nabyły bilety-cegiełki na to wydarzenie na sektor A system automatycznie zmienił wejściówki na sektor B.
mam pytanie , co jeśli zgubiłem kartę kibica , jest możliwość wyrobienia nowej ?? ;)
tak, idziesz i blokujesz starą kartę, a oni Ci wyrabiają duplikat.
zawisz24 Napisał(a):
> tak, idziesz i blokujesz starą kartę, a oni Ci
> wyrabiają duplikat.
Nie zapomnij 10zł. Za duplikat też się płaci
ile karnetów już poszło ?
jest szansa że w dniu meczu będą bilety na sektor D ? :)
Możesz być tego pewien. Przyjedź tylko co najmniej godzinę przed meczem bo później kolejki robią ogromne.
Fajnie by było jakby klub w końcu podał informację ile sprzedano karnetów. Nie wiem czy to jest tak trudne do ustalenia że nigdy odkąd mamy nowy stadion takiej informacji nie podano?
Pewnie nie ma się czym chwalić :) Warto było podać liczbę jakby przekroczyła 5000 a tak to lepiej nie podawać.
Z tego co pamiętam z poprzednich rund to są liczby rzędu 3 tys.
Wchodzimy na B i D a wiec tak jak na Treningu Noworocznym
Proponuje przed impreza ustalić kto jest personalnie odpowiedzialny za wejscie kibicow
Zakładam że ktoś wyciągnął wnioski z tego co sie działo 1 stycznia...
Czy ktos wie ile karnetów siw sprzedało?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)