Dokładnie, przecież jak ktoś bierze znajomych na ich pierwszy mecz to najprawdopodobniej te osoby będa kupować bilet przed meczem, a jak postoją sobie kilkanaście minut w kolejce, to nie wiem czy wcześniej nie zrezygnują, a nawet jak wytrwają to będą już na dzień dobry mieć niezbyt fajne wspomnienia :) Choć gdy już wejdą na stadion to od razu zakochają się w Pasach i wrócą na kolejny mecz :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Sorki, moze to juz bylo wyjasnione, ale tu jest ponad 200 stron.
Mecz jest w niedziele, w zwiazku z tym POKi sa otwarte w sobote? W sensie dzien wczesniej przed meczem?
Bardzo upraszam o odpowiedz kogos, kto wie na pewno...
Mam takie pytanie gdzie jest odnośnik, link na stronie głównej do strony z biletami on-line?
Ossean link:https://www.strefakibica.cracovia.pl/
I nie wiem gdzie jest na oficjalnej
Ferencvaros: Tak by się wydawało, ale nigdzie nie widzę takiej informacji, zazwyczaj pojawia się kilka dni przed meczem, jak się komuś zechce napisać info o sprzedaży biletów
mozna juz kupowac bilety na leczna ?
Czy dziś poki będą otwarte od 10? Czy może od 12? Wie ktoś coś?
W sumie to nic nie ma znowu jeśli idzie o jakieś info na stronie odnoście czy sprzedają już na Łęczną.... Teoretycznie POK-i powinny być już otwarte, przecież gramy w niedzielę, ale w sumie nie byłbym tego taki pewny.
Dziś przejeżdżałem obok stadionu i POK-i otwarte.
ja bilet na Łęczną kupiłem wczoraj, POKi otwarte normalne, to jest codziennie od 12 do 18
Myślę, że otwarte od 10 jednak - przechodziłem przed 11 i były otwarte... szkoda tylko, że musimy się tego domyślać.
Na stronie Olimpi Grudziądz bardzo spodobał mi się licznik który wyświetla ile sprzedanych zostało biletów na spotkanie z Cracovią i ile karnetów.Fajnie było by zrobić taki u nas na stronie z załączonym linkiem do kupna biletów on-line.
Good idea:) Za 5 lat będzie;)
Nie za pięć lat tylko za trzy tygodnie ;-).
albo za 5 tygodni ;)
Albo kiedyś;)
Fajnie by było, niestety u nas długo niektóre rzeczy trwają. Pamiętam jak na głównej relacje trzeba było odświerzać i nikt przez długi czas nic z tym nie zrobił, boję sie że i tak może być w tym przypadku.
Mam pytanie:
jeśli już odbyło się parę meczy, to karnet tanieje po każdym z nich? Jeśli tak to o ile?
W sezonie jest 8 meczy u siebie, tak więc kupując bilety na każdy wychodzi drożej niż karnet.
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Albo kiedyś;)
nie kiedyś tylko za 5-ć tygodni
Sprzedaż biletów na niedzielny mecz http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/sprzedaz_biletow_na_mecz_cracovia__gks_bogdanka
Ktoś dzieciaty może napisać, czy wejdę z małym dzieciakiem (4,5) na H czy tylko na rodzinny. Musi mieć zdjęcie i czy na mój karnet wejdę na rodzinny.
Jak nie wiesz albo wydaje Ci się NIE pisz, dzięki.
Musi mieć zdjęcie, a z karnetem z H nie wejdziesz na I.
edit: nie wiem co powinieneś zrobić, nie jestem dzieciaty :) ale też jestem ciekaw czy jest możliwość zmiany miejsca (za dopłatą na droższe, za tańsze chyba nie zwracają). Ale trzeba zgłosić się do BOK-u po bilet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)