Nie spodziewali się! - dobry żart! Ludzie czekaja juz na to od 3 tygodni a oni sie nie spodziewali hehe ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wiesz gdyby to był dwie osoby to w miarę ok.
Ale jak jest 6 osób to sześc logowań itd. Teraz chyba zakup grupowy nawet w POK będzie utrudniony o ile nie mają jakiejś opcji blokady określonych miejsc na czas transakcji. No bo popatrzmy przychodzę z 6-cioma kartami kibica wybieram 6 miejsc obok siebie i osoba w POK zaczyna dopiero wtedy pojedynczo przypisywać miejsca. I np po 4 osobie wyjdzie że ktoś na to 5 miejsce kupił przez internet. I co??
Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie spodziewali się! - dobry żart! Ludzie
> czekaja juz na to od 3 tygodni a oni sie nie
> spodziewali hehe ;)
od 5 :tygodni )
I tak wszystko działa szybciej niż w 1 dzień. Jest postęp.
Witam
Kupiłem bilet przez internet wszystko było ok do momentu kiedy wszedłem na historie zamówien a tam jest napisane że status "odrzucony" a w koszyku jest napisane ze mam 15 zł . Czy ktos wie o co chodzi ? I co mogę zrobic ?
19Pasiasty06 Napisał(a):
> Witam
>
>
> Kupiłem bilet przez internet wszystko było ok do
> momentu kiedy wszedłem na historie zamówien a
> tam jest napisane że status "odrzucony" a w
> koszyku jest napisane ze mam 15 zł . Czy ktos wie
> o co chodzi ? I co mogę zrobic ?
Napisać maila w nadziei, że to załatwią. A przed meczem przejść się do POKu i się zapytać, czy bilet jest nabity na karcie. Na 99% nie jest.
A jak nie jest to co wtedy ? Płacic drugi raz za bilet ? Czy wystarczy potwierdzenie przelewu ?
Przed Stomilem płaciłęm drugi raz. Tzn sytuacje miałem taką, że płatność z banku przez eService nie przeszła. Przeszła dopiero z karty. Sprawa moich 15,00zł, które leżą gdzieś w próżni (ani na koncie klubowym, ani na moim) jest w toku.
Pasiasty wydrukowałbym potwierdzenie na Twoim miejscu.
Tylko gdy chcę kupić drugi raz bilet przez internet to pisze że nie mogę ponieważ mam już bilet na ten mecz więc nie wiem co teraz... Pozostaje mi przejść się do POKu
Z tego zdania wynika, że masz kupiony bilet. Zły masz tylko status wykonania transakcji.
Byłem rano o 10.00 i kolejki były do obydwu kas ,karnety tez cieszyły sie powodzeniem.
Ok dzieki :)
bilety przy stadionie będzie można kupować to samego początku meczu? Bo jestem skazana kupować w ostatniej chwili dzis wejściówke.
Natala2127 Napisał(a):
> bilety przy stadionie będzie można kupować do
> samego początku meczu? Bo jestem skazana kupować
> w ostatniej chwili dzis wejściówke.
bilety sprzedają bodajże do końca pierwszej połowy.
Co do kolejek do rejestracji przed meczem 80% to nowu ludzie a 20% aktualizacja zdjęć i wyrabianie duplikatów kart kibica. Dodatkowe info dziś POK przy kałuży jest otwart do 18, więc można kupić karnet lub się zarejestrować.
Jeśli tak jest faktycznie, to sporo tych nowych ludzi :) Według mnie powinni w POK-ach pomyśleć by przed meczem, jedno stanowisko do zdjęć było takie do aktualizacji zdjęć. Tzn. nie mówię, że ma ono być tak na stałe przypisane, jeśli nie ma nikogo do aktualizacji, to normalnie robią w nim zdjęcia, ale jeśli ktoś musi zrobić aktualizację, to wtedy ma na takie stanowisko pierwszeństwo. Albo powinni tak zrobić, albo przepuszczać przez bramki, sprawdzać dowód i ewentualnie kazać zauktualizować zdjęcie na następny mecz.
Jestem pod wrażeniem. System w moim przypadku sprawdził się doskonale; co za wygoda!
Kausz Napisał(a):
> I czemu na kamerze przy wejściu nie ma lampki
> żeby ona wskazywała że mam wejść??
> Patrzę w kamerę potem na dół czerwone no to na
> kamerę znów w dół. I jedna osoba wchodzi 10
> sekund a mogła by w góra 3 pewnie. Miałem to
> wcześniej napisać ale liczyłem że ktoś o tym
> pomyśli a może i na forum o tym było ale nie
> śledzę aż tak dokładnie:)
Temu, że ktoś kto to projektował zapewne był po studiach więc musiał wsadzić wodotrysk w postaci LCD - w końcu na czymś firma musiała zarobić.
A skoro jest LCD to na co komu jeszcze lampka - nieprawdaż ?
Tak to jest jak za projekty zabierają się teoretycy...
Póki co pozostaje liczyć na wsparcie Pasiaka, który stoi za nami :)
Wydaje mi się że jest sygnał dźwiękowy ale za cichy, poza tym nie wiem czy pika u mnie czy obok ludziska gadają i nic nie słychać. Jak dźwięk to albo jakiś taki bzyk jak domofon albo melodyka a może miły głos powie " co się k.. gapisz wchodzisz czy nie " albo coś w ten deseń:)
Co wy mówicie, jest sygnał dźwiękowy:
"Przechodzisz!" lub "Idziesz" albo z tyłu "Kurwa no zielone masz!" ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)