[quote=kkk_84]
agent44 byc moze w nastepnym kroku (pomimo, ze sie da tam przejsc) to nie da sie sfinalizowac tranzakcji ?
jak sie jednak da to musza poprawic zeby ludzie sie nie zglaszali po zwrot pieniedzy
napisales im o tym "bledzie", bo moze forum nie czytaja odpowiednie osoby
[/quote]
Jeżeli już mam przekierowanie do serwisu transakcyjnego mojego banku to zapłacić się da i wg mnie jest to sfinalizowanie transakcji.
Tak, mail do klubu poszedł już wczoraj i nawet przyjęli to do wiadomści. :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Kupno karnetu jest czymś naturalnym dla wszystkich ludzi.
Kupno karnetu jest czymś zayebistym dla tego kto kupuje go po raz pierwszy, ponieważ łączy się już na stałe, jak w małżeństwie z CRACOVIĄ.
Kupno karnetu to nie żadna oszczędność , to ZDROWIE.
Dbanie o ZDROWIE ,również psychiczne i fizyczne jest OBOWIĄZKIEM każdego dobrze myślącego w PASY obywatela (alfabetycznie) Alwernii,Andrychowa,Bochnii,,Bielska-Białej,Buska-Zdrój, Brzeska,Chełmu,Cieszyna,Dąbrowy Tarnowskiej, Dobczyc............(i tysięcy innych miast i miasteczek, i wsi w Polsce i Europie)- ważne nie to gdzie mieszkasz , ale że CRACOVIACKĄ RELIGIĘ wyznajesz , każdy tu dopisać się może, ale stolica CRACOVII = KRAKÓW na zAWsze winna być szanowana.
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kupno karnetu jest czymś naturalnym dla
> wszystkich ludzi.
7 miliardów karnetowiczów? Oj, obawiam się, że nasz system nie udźwignąłby obciążenia tyloma fotkami biometrycznymi.
wybaczcie skleroze, POKi osbluguja karty kredytowe, tak?
Teoretycznie tak. W praktyce jednak różnie to bywa. Kiedyś chciałem zapłacić kartą a pani, że kartą można płacić tylko w jednej kasie a teraz jest ona zamknięta. Nie miałem jednak przy sobie gotówki i kasę trzeba było otworzyć. Kosztowało mnie to niestety dobre pół godziny.
dzieki, zaryzykuje
Pytał ktoś w punkcie ile karnetów sprzedanych?
Diabel, pytałem się o zakup karnetu przed tą rundą i powiedzieli mnie w POK-u, iż przyjmują tylko gotowkęa, ale moze się to już zmieniło.
Chciałem sobie kupić karnet via internet , ale nie ma możliwości skorzystania ze zniżki "za przedłużenie" (bądź czegoś nie wiem), zatem udałem się dzisiaj na Kałuży. I niestety potwierdzam "fenomen" urwał jego nać - nie można zapłacić kartą , gdyż w otwartej budce POK nie ma terminala, a jest rzecz jasna w tej zamkniętej. I niech mi nikt nie usiłuje wmówić, że malkontencę !! Niech mi to ktoś proszę wytłumaczy. Dlaczego otwarty jest POK bez terminala, a ten który go posiada jest zamknięty? Pewnie nie wszyscy wiedzą, ale wspomniane przeze mnie budynki dzieli 20 metrów (sarkazm).
ups, no jaja fakt, ja w kazdym razie spod materaca gotowke wybralem, dzieki za info
boniekKrK Napisał(a):
> Pytał ktoś w punkcie ile karnetów sprzedanych?
Wczoraj kupujac karnet, wlasnie o to zapytalem.
Dziewczyna odpowiedziala, ze nie maja takich informacji, ale szacuja ze ok 2,5 tys.
Nie dopytalem juz o podstawe tego szacunku.
Zauwazylem jeden minus dla kupujacych karnety - kupujac bilety, mozna bylo czesciej poogladac laski sprzedjace w POKach, a trzeba przyznac, ze dobre sztuki tam mamy.
Pasiak_od_1979 bo ten POK z terminalem nie ma prądu
misiekm Napisał(a):
> Pasiak_od_1979 bo ten POK z terminalem nie ma
> prądu
:D
to po uja ten terminal?
Orientuje się ktoś czy ludzie stojący przed meczem w kolejce do zdjęcia, to osoby którym na bramce wyszedł jakiś problem ze zdjęciem i kazano im zrobić nowe, czy ludzie którzy pierwszy raz odwiedzają nasz stadion? W to drugie aż nie chce się wierzyć, bo w zasadzie przed każdym meczem (mam tu na myśli poprzednie mecze w ekstraklasie) ta kolejka jest dość spora, a wydaje się że są w niej nie tylko przypadkowi ludzie, bo niektórzy mają barwy Cracovii. W sumie przecież stadion mamy 2lata, rozumiem że ktoś mógł nie być bo jest zagranicą i teraz jest pierwszy raz, czy coś, ale żeby aż tyle luda? :)
A propos sprzedaży via net: macie jakiś błąd w systemie, wybrałem bilet, ale za niego nie zapłaciłem, wczoraj próbuję kupić bilet w kasie a chłopak mi mówi,że mam już bilet nabity na kartę kibica, ja mówię mu,że wybrałem go wprawdzie, ale nie zrobiłem przelewu, a on na to, że są testy i udało mi się w takim razie.
Tak tylko to sygnalizuję.
Gimli, wszystkie błędy w systemie sprzedaży internetowej zgłaszaj mailowo na: strefa.kibica@cracovia.pl
Kupienie biletu przez internet zajęło mi 3 minut razem z przelewem i ku mojemu zaskoczeniu udało się wejść za pierwszym razem :D
Matthias89 Napisał(a):
> Orientuje się ktoś czy ludzie stojący przed
> meczem w kolejce do zdjęcia, to osoby którym na
> bramce wyszedł jakiś problem ze zdjęciem i
> kazano im zrobić nowe, czy ludzie którzy
> pierwszy raz odwiedzają nasz stadion? W to drugie
> aż nie chce się wierzyć, bo w zasadzie przed
> każdym meczem (mam tu na myśli poprzednie mecze
> w ekstraklasie) ta kolejka jest dość spora, a
> wydaje się że są w niej nie tylko przypadkowi
> ludzie, bo niektórzy mają barwy Cracovii. W
> sumie przecież stadion mamy 2lata, rozumiem że
> ktoś mógł nie być bo jest zagranicą i teraz
> jest pierwszy raz, czy coś, ale żeby aż tyle
> luda? :)
Co jakiś czas potrzeba znów odwiedzić wnętrze POK'u, w celu aktualizacji zdjęcia biometrycznego.
A miało być ważne 3-4 lata :)
Tak wiem, że trzeba aktualizować zdjęcia, bo mi to już się zdarzyło przy pierwszym meczu rundy wiosennej w poprzednim sezonie, ale na bramce wtedy mnie tylko o tym poinformowano i powiedzieli, żebym zrobił nowe zdjęcie przed następnym meczem bo inaczej nie wejdę na kolejne spotkanie. Zresztą było to trochę śmieszne, bo parę dni wcześniej upewniałem się w POK-u czy wszystko ok jest z kartą, czy nie trzeba aktualizować zdjęcia (bo wiedzialem że to się zdarza) i powiedzieli, że wszystko ok. Poszedłem na pierwszy mecz i na "dzień dobry" że muszę zaktualizować zdjęcie, ale mimo to mnie wpuścili. Czyli mam rozumieć, że niektórych nie wpuszczają i każą iść zrobić zdjęcie? Przecież to jest nienormalne... Jak ktoś przyjdzie 30min. przed meczem, odeślą go by zrobił zdjęcie, tam kolejka na parę minut czekania, potem znowu kolejka do wejścia i taka osoba może nie wejść przed pierwszym gwizdkiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)