rudy, dobrze, że napisałeś, sam niedługo się wybieram pod kasy. Jak zwykle MKS przygotowany na wszystko.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
O, fenix - to weź mi też proszę ;)
Odezwę się na prv :D
Kolejki od stadionem spore, każdy bierze bilety na parę osób. W mojej kasie ( a jest ich w sumie cztery) około 30 osób, mniej więcej minuta na osobę - niezły czas.
Od strony Kałuży bardzo dużo ludzi (dawno tyle nie widziałem) , a tylko 3 okienka otwarte...
W 4 godziny poszło 2 tysiące biletów. Spieszyć się! ;)
ja byłem koło 15:30 kolejki po 3-4 do każdego okienka. Pani w Kasie powiedziała, że razem z karnetami jest już około 6 tysięcy.
Ale nie wiem ile w tym prawdy:)
O 18 około 25 osób na trzy okienka. Idzie szybko i sprawnie.
[url=http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_derby_krakowa_w_sprzedazy_od_poniedzialku]Link do oficjalnej[/url]
Ostatni akapit:
[i]Do wejścia i przebywania na terenie Stadionu w trakcie Imprez Masowych uprawnione są wyłącznie osoby posiadające ważną Kartę Wstępu i legitymujące się jednocześnie dokumentem tożsamości ze zdjęciem, [b][i]a w przypadku Imprezy Masowej będącej meczem piłki nożnej także Kartą Kibica[/i][/b]. Organizator zastrzega sobie prawo do unieważnienia Kart Wstępu, w szczególności na żądanie uprawnionych organów, w tym Policji.[/i]
Czy mi się wydaje, czy ktoś tu bezmyślnie przepisał fragment z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych...? (Zastrzegam,że nie sprawdzałem tego).
Dwie kolejki na oko po 20 osób w każdej.Nie ma możliwości by nie było kompletu...
.
wiem że gdzieś było,ale nie będe teraz szukał bo zależy mi na czasie - czy jak się ma karnet to można go wycofać na jeden mecz i kupic bilet na inny sektor ?
Można.
Na 19 40 sprzedanych około 8500 biletów- info od kasjerki; widać każda mówi co innego ;)
ze 100 osób pod kasami
Do wczoraj poszło 8600 biletów+karnetów+ 750 dla GTS-u. Także dzisaj może pęknąć 10 tyś. I jutro na głównej piękny opis ponad 10tyś sprzedanych biletów!!!
Teraz już 100 osób w kolejka nie ma, ale non stop 5 osób przy każdej budce jest, dobrze to widzę.
Jeszcze taka uwaga, nie radzę wyrzucać "zużytych" biletów na ulicę/chodnik; na bilecie są wasze dane- imię, nazwisko i PESEL, chyba,że chcecie wziąć szybki kredyt gotówkowy, o którym nic nie będziecie wiedzieć ;)
Piszę o tym, bo widziałem właśnie wyrzucony bilet na chodniku.
pękło 10 tys!
Wczoraj pękło 11 tys.
Przed chwilą kumpel kupował bilet i wolne miejsca były już tylko na rodzinnym.
Poszło już ponad 13 tys. biletów. W tym tempie możliwe, że jutro kasy trzeba będzie zamknąć z tabiliczką: WSZYSTKIE BILETY SPRZEDANE.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)