W moim przypadku sektor B.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
też tak usłyszałam od ochrony, zdziwiłam się, a koleś na to, że zdjęcie jest nieaktualne mniej więcej po miesiącu (!)... porażka. poza tym chciałam potwierdzić: idziesz po bilet bez karty kibica = musisz ją anulować, a potem wyrobić nową - pod warunkiem, że jeszcze chcesz... ;) kolejna porażka!!! :(
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pytanie: Jakim cudem zdjęcie w bazie po roku
> może być nieaktualne? Dodam że nic nie
> zmieniłem w swoim wyglądzie?
Tak Ci się tylko zdaje. System jest diablo dokładny i wychwycił, że masz trzy włosy więcej na brodzie, w związku z czym, aktualizacja jest niezbędna.
system podobno jest biometryczny wiec o czym my mowimy? chyba ze ktos przyszedl na mecz nafukany ale i tak nie wiem czy to cokolwiek zmienia
B, też mi mowili, co za pomysl w moim wieku co roku robic sobie zdjecie :)
To jeszcze nic. Moja kuzynka robiła zdjęcie w lipcu tego roku, tuż przed rozpoczęciem sezonu a w sobotę usłyszała, iż musi zrobić nowe zdjęcie. Bardzo mamy ciekawy ten system...
Panowie zgubiłem karte kibica co mam zrobić mozna wyrobic nową
tak
orentuje sie ktoś od kiedy beda w sprzedazy bilety na derby?
aparaty do zdjęć biometrycznych szwankują, za pewne nie zrobili wam ŻĄDNEGO zdjęcia w punkcie, bo się nie dało, nie wychodziło, było słabe oświetlenie, byliście nie ogoleni, siedzieliście w okularach etc. dlatego takie problemy ;)
Pasiasty09 Napisał(a):
> orentuje sie ktoś od kiedy beda w sprzedazy
> bilety na derby?
31.10
A bilety na mecz z Polonią od kiedy będą w sprzedaży? 17.10?
tak bilety zawsze sa od poniedzialku w tygodniu meczu
6 dni później
czy wtedy gdy są otwarte kasy z biletami , to mozna zrobic zdjecie biometryczne ? Pewnie tak , ale lepiej zapytac. Pozddrawiam ;)
Tak można.
dzieki, a jezeli chce wziąc na mecz i zarejestrowac kolezanke w strefie kibica , a ona nie ma numeru pesel ze zdjeciem to co zrobic ?
Dj_Robak Napisał(a):
> dzieki, a jezeli chce wziąc na mecz i
> zarejestrowac kolezanke w strefie kibica , a ona
> nie ma numeru pesel ze zdjeciem to co zrobic ?
Myslałem ,że takie przypadki tylko w Afryce :D
mecze i nasz stadion to nie miejsce na randki. poto wymyślono spalonego by piłka nożna na zawsze pozostała rozrywką jedynie dla facetów
dzieki za pomoc ... najpierw kazdy mowi, pisze zeby werbować osoby na stadion a jak sie werbuje to tez zle .. czy ktos kompetentny odpowie mi na pytanie ?
Dj_Robak przeczytac temat, masz tam na to odpowiedz z 20 razy conajmniej, a nie liczyc tylko na gotowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)