Pasiak95 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A po co wam jakies plakaty? jak ktos jest kibicem
> to wie kiedy i o ktorej jest mecz...
Masz racje, jebać plakaty, jebać reklamy, ogólnie to niech usuną strone internetową, informacje w gazetach, niech nie dają reklamy na telebimach i bilboardach i niech zabronią używać nazwy "Cracovia" w mediach - przecież kto jest kibicem i tak wie, że taki klub istenieje, bilet kupi wcześniej, no i zawsze wie kiedy co i jak.
Ja pierdole...
Rusz głową, takie informacje są po to, aby właśnie potencjalni/przyszłościowi kibice przychodzili na mecz.
Różnie ludzie trafiają na nasze mecze.
Jedni mają takie tradycje rodzinne, jedni mają znajomych którzy ich zaciągną, inni właśnie przez plakaty itp.
To ostatnie cudo nazywa się reklama.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Juz to widze skoro nie wie ktos kiedy jest mecz to znaczy ze nie interesuje go pilka nozna i jej nie oglada a tu idzie sobie idzie widzi reklame i mysli sobie o kurwa!!! chuj pójdę nie?
Pasiak95 Napisał(a):
> Juz to widze skoro nie wie ktos kiedy jest mecz to
> znaczy ze nie interesuje go pilka nozna i jej nie
> oglada a tu idzie sobie idzie widzi reklame i
> mysli sobie o @#$%&!!! @#$%& pójdę nie?
A starsi kibice skąd mają wiedzieć?
Od "ziomusiów" spod klatki?
Puknij się dzieciaku w głowę i nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie
przypominam o opcji
16 lat ;) wiec prosze o wyrozumialosc tez kiedys byliscie mali i ... ;)
rozrabiaka Napisał(a):
> Pasiak95 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Juz to widze skoro nie wie ktos kiedy jest mecz
> to
> > znaczy ze nie interesuje go pilka nozna i jej
> nie
> > oglada a tu idzie sobie idzie widzi reklame i
> > mysli sobie o @#$%&!!! @#$%& pójdę nie?
>
>
> A starsi kibice skąd mają wiedzieć?
> Od "ziomusiów" spod klatki?
> Puknij się dzieciaku w głowę i nie napinaj się
> tak bo Ci żyłka pęknie
haha kto tu sie napina. i jak myslicie ze takie plakaty cos daja to pozdro skoro piszecie ze nie bylo plakatow przed korona i i tak bylo tyle osob co chodzilo w poprzedniej rundzie to sami wyciagnijcie wnioski...
[quote=Pasiak95]
A po co wam jakies plakaty? jak ktos jest kibicem to wie kiedy i o ktorej jest mecz...
[/quote]
Nie mówiąc już o tych prawdziwych kibicach, którzy terminy meczów wyssali z mlekiem matki...
Plakaty przydają sie jak najbardziej, przeciez nie kazdy wchodzi na internet, zeby zobaczyc kiedy jest mecz.
Marketing musi byc i to na jak najwyzszym poziomie, zeby nowi ludzie przekonywali sie do nas.
Ten kto mysli, ze plakaty sa niepotrzebne niech sie %^$^%#%^ w glowe
Witam małe pytanko: czy moża kupić bilet dla kumpla który nie ma jeszcze karty kibica a wyrobi ja przed meczem. jest taka możliwość ?
Jeżeli nie ma go w bazie to nie.
Karta kibica NIE JEST POTRZEBNA by zakupić bilet.
Natomiast jest potrzebne wykonanie zdjęcia biometrycznego (bezpłatne) i tym samym zapisanie w bazie.
OK dzieki za info
Byłem wczoraj po kilka biletów na mecz z Legią i powiem szczerze, że coraz trudniej o dobre miejsca - jeśli zainteresowanie spotkaniem się utrzyma to może uda się nam wykręcić [b]13 kółek[/b] :)
Pany jest juz nowa cena karnetow?
Stan na godzinę 18 sprzedanych ponad 5000 biletów na Legię (łącznie z karnetami); zostały tylko pojedyncze miejsca na F.
Co do sprzedających; pisał ktoś kiedyś,że ta blondynka jest ładna...mnie ona zupełnie nie przekonuje; za to dziś sprzedawała wejściówki taka dziewczyna o ciemnych włosach (niestety, nie odróżniam szatynek od brunetek :/ )- ona jest bardzo ładna :)
Mam takie pytanie.Czy bilety studenckie obowiązują na każdy sektor czy tylko rodzinny tak jak dla dzieci i kobiet??Proszę o odpowiedź
Na każdy z wyjątkiem VIP.
Dzięki za odpowiedź:)
Plakaty na mecz już wiszą na mieście :D
plakaty to podstawa i potęga. może kolega siedzi cały czas pod blokiem i nie wiele widzi,ja np. b.dużo jeżdżę samochodem i każdy plakat zauważony dostarcza mi emocji . A odkąd wyprowadziłem się do innego miasta i w Krakowie jestem parę razy w roku to plakat na mieście jest dla mnie najważniejszy,choc znam termin meczu itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)