Dla mnie nieporozumienie to tłumy ludzi do zdjęcia. Rozumiem kilka osób, ok, niektórzy to Pasiacy z zagranicy. Ale co mecz u nas to są tłumy do fotki. Skąd ci ludzie się wzięli? Urwali się z choinki? A pózniej narzekanie ile to się stało do zdjęcia, po bilet a na koniec do wejścia na stadion.
Pozytyw to chyba brak weryfikacji zdjęcia, piszę chyba bo nie wiem czy tak było rzeczywiście, ale system działał ekspresowo. Po przyłożeniu karty zapalało się zielone światło. Szczerze mówiąc spodziewałem się dziś problemów, bo wiadomo pierwszy mecz, ale wszystko było elegancko.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
system biometryczny najwidocznie nie działa, na dzien dzisiejszy jest ściemą
mnie się nie zapalało zielone światło po przyłożeniu karty,nie wyświetlił się nawet komunikat "patrz na kamerę" tylko cały czas "przyłóż bilet lub kartę" :/ za 2 podejściem jednak się udało wejść...
Kamery na bramkach dzisiaj wyłączone.
Dokładnie. Wyświetlało się zdjęcie na ekranie i pan ochroniarz patrząc na przechodzącego przez bramki oceniał czy mniej więcej pasuje do fotografii. Znacznie efektywniejsze. System biometryczny można "odłożyć na półkę".
to nie wiem jak oni to porównywali, parę osób ode mnie weszło na nie swoim bilecie......, ale oczywiście nie mam nic przeciwko zeby tak bylo na kolejnych meczach przynajmniej czekasz 3 minuty a nie 15
ancymon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przed prezentacją nie mogłem kupić biletu dla
> kolegi mimo że ma już karnet na tą rundę a
> miał i na miniony sezon.
> Zniknął z bazy danych a na inaugurację wszedł
> na dane gościa o takim samym imieniu i nazwisku
> ale o kilka lat młodszego...
Czy aby nie na dane mojego syna? Wykupienie karnetu dla niego zajęło mi pół godziny, dobrze że byłem parę godzin przed meczem. Najpierw system nie przyjmował, potem przyjmował ale tylko na 7 z 8 meczy, po różnych próbach obejścia problemu przez obsługujących, przeszedłem do innego okienka i cała procedura od nowa. Gdy okazało się, że system nie wybiera karnetu na wczorajszy mecz z Koroną zaproponowałem zakup biletu na ten jeden mecz i karnet na pozostałe. Wtedy dopiero wyszło, albo raczej obsługujący zorientowali się, że na tą KARTĘ KIBICA już jest wystawiony bilet na mecz. Po anulowaniu biletu (pozdro dla imiennika mojego syna) karnet w końcu został wystawiony.
Biometryka, lasery bajery, sratatata, a bilety sprzedaje się na gębę, nie sprawdzając nawet poprawności danych, wystarczyłby pesel, o zczytaniu kodu z karty kibica nie wspomnę.
Sprzedaż biletów kilka kolejek wcześniej odeszła do lamusa, rzeczywiście teraz można kupić tylko na najbliższe spotkanie, bardzo słusznie, kibicowanie Cracovii to nie bułka z masłem albo kupujesz karnet na wszystkie mecze, albo przejeżdżaj te xxx km dwa razy w tygodniu.
przepraszam czy są dziś bilety w sprzedarzy bo na oficjalnej nie ma informacji i nie wiem czy jest sens jechać ?
Dla mnie oczywiste jest że dziś powinni zacząć sprzedawać bilety, ale kto to wie co w naszym klubie wymyślą. W każdym razie pamiętam że na wiosnę też kiedyś nie było info czy sprzedają czy nie, poszedłem i się okazało że otwarte. Tylko jeśli otworzą to na pewno nie wcześniej niż 12.
ok dzięki ... też mi się wydaje że sprzedaż od dziś .
Ale powinni dawać oficjalną informację ... czy to jest dla nich jakiś problem .
Ktoś kto mieszka stosunkowo daleko nie będzie jechał żeby się rozczarować :P
Na oficjalnej jest napisane, że najtaniej bilety można kupić 5-3 dni przed meczem. Wynika z tego, że w sprzedaży od jutra skoro mecz jest w niedzielę.
[b][u]Zaznaczam, że jest to mój domysł.[/u][/b]
no i właśnie ... ale cóż pojadę - bilet na mecz ważna rzecz hehehe
napster moze zadzwon do klubu wczesniej na internecie powinien byc numer :)
Kasy na pewno otwarte od 12 !!!
Bilety w sprzedaży już od dziś.
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ruszyla_sprzedaz_biletow_na_mecz_z_legia]LINK! BILETY NA MECZ Z LEGIĄ[/url]
[url=http://korona-kielce.pl/index.php?typ=news&id=3484]Link do informacji o biletach na Koronie[/url] 30 miejsc, w których można kupić wejściówki i sprzedaż on-line: gdzie jesteśmy w porównaniu z nimi?
Na miescie jak na razie zero plakatow informujacych o meczu. Na mecz z Korona wogole sie takie nie pojawily....
No jak to? Przecież wczoraj widziałem na telebimie przy Rondzie Matecznego reklamę meczu Cracovia- Korona... to,że mecz przeszedł do historii jakieś 30 godzin wcześnie można puścić w niepamięć :P
pora zapomnieć o meczu z Koroną i przygotowywać się kibicowsko na przyjęcie TIRówki
[b]!!! WSZYSCY NA MECZ - KOMPLET PRZECIWKO JARUZE(L)OM !!![/b]
Ja osobiście oprócz najbliższej rodziny, skaperowałem 3 niedzielnych kibiców na niedziele :)
i jutro idę zakupić wejściówki :)
PS.przewiduję na ten pojedynek frekwencje na poziomie około +/- 12.000
A po co wam jakies plakaty? jak ktos jest kibicem to wie kiedy i o ktorej jest mecz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)