no tak
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
kpina :P kolega chciał kupić bilet... i nie było go w bazie danych a byl na wszystkich meczach
nie pisałbym tu ściem, żeby kogoś wprowadzić w błąd, tylko by komuś coś ułatwić. miałem taką sytuację, więc przedstawiłęm jak było.
przed prezentacją nie mogłem kupić biletu dla kolegi mimo że ma już karnet na tą rundę a miał i na miniony sezon.
Zniknął z bazy danych a na inaugurację wszedł na dane gościa o takim samym imieniu i nazwisku ale o kilka lat młodszego...
PILNE czy w kasach można płacić kartą ?
radarold Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PILNE czy w kasach można płacić kartą ?
Nie.
dzieki
Pytanie do zorientowanych w temacie. Jeśli chcę zabrać obcokrajowca na mecz, to jaki dokument musi on przedstawić przy robieniu zdjęcia? Paszportu nie ma, gdyż Schengen obowiązuje ;) Może być dowód osobisty?
Gdy ja brałem obcokrajowca na otwarcie z Arką, nie robili większych problemów. Zrobili mu zdjęcie a w miejsce nr PESEL wpisali nr jakiejś legitymacji, którą akurat miał przy sobie i wyrobili mu kartę kibica więc dowód osobisty zdecydowanie powinien wystarczyć.
[b][u]Obcokrajowcy chcący obejrzeć mecz na stadionie Cracovii muszą posiadać przy rejestracji w bazie danych jakikolwiek dokument ze zdjęciem (np. paszport, prawo jazdy, ID).[/u][/b]
Źródło: [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/bilety]cracovia.pl[/url]
Dzisiaj spore kolejki!!!
byłem po 12 prawie pusto z 6 osób
czy możliwe jest "przeniesienie" biletu na inną osobę? chodzi o to, że kumpel z którym miałem iść na Koronę, jednak nie da rady i znalazłem za niego zastępstwo. czy przy takim przenoszeniu konieczna jest obecność obu właścicieli biletu, czy tylko tego nowego?
z góry dziękuję za pomoc! pozdrawiam
Zapytaj jutro w kasach :)
mam karte kibica z poprzedniego sezonu i czy moge jej uzywac tez w tym sezonie czy muszę sobie nową wyrobić?
karta kibica nie jest karnetem tylko wyrabianym jednorazowym dokumentem na całe życie na który ładuje się karnet bądz bilet, mającym w przyszłości ułatwiać kupowanie biletów i być zasilana pieniedzmi w celu ułatwienia dokonwania zakupów na stadionie. Nie ma więc znaczenia z jakiego jest sezonu
Santo- wymiana karty będzie jednak co parę lat.
anonim- możesz, tylko nowy kumpel musi być w bazie: zdjęcie, dane itp. Wystarczy tylko nowy do zmiany i bilet starego kumpla.
Witam. orientuje się ktoś czy sprzedaż biletów na Legie będzie od poniedziałku ?
emigrantt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam. orientuje się ktoś czy sprzedaż biletów
> na Legie będzie od poniedziałku ?
raczej na 100% będzie od poniedziałku.
wyrobienie kart dla dwóch osób i kupno biletów dla trzech, bez zbędnego grymaszenia nad miejscami, zajęło dziś 25 minut. przy takiej obsłudze NIE MA SZANS, żeby nie było kolejek. ja byłem cwany i załatwiłem wszystko o 11, ale MKS zwyczajnie NIE JEST PRZYGOTOWANY na obsługę tylu klientów, ilu można się spodziewać w dzień meczu. a i tak było 2/3 stadionu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)