Dzisiaj braknie biletów !!!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Spoko - dzis zostanie reaktywowany zawod "konika" - i u nich kupisz.
ja tam bym bardzo chciał by konik kupił mi bilet, wtedy po prostu wchodzę za darmo :D
Wczoraj ok 17 stałem w sporej kolejce, a kiedy już kupiłem bilet i odchodziłem wcale nie była mniejsza :)
5 dni później
Kiedy rusza sprzedaż karnetów na nowy sezon?
Pewnie w lipcu
Jutro.
Nie kłam, bo nie jutro, tylko za 5 tygodni. ;)
Orientuje się ktoś kiedy będzie podany jakiś terminarz meczów i czy będą dalej promocje na bilety?
A orientuje się ktoś czy w przyszłym sezonie będzie się w końcu dało kupić bilety przez neta? :D
Ludzie spokojnie dopiero co się sezon skończył ;) Teraz należy nam się odpoczynek po wyczerpującej, stresującej rundzie;) Nawet nie wiem czy jest już znana data rozpoczęcia sezonu, tym bardziej nie ma jeszcze terminarza a tu widzę już pytania o karnety, promocyjne bilety :) Ale to dobrze widać że zainteresowanie jest. W sumie to pewnie sprzedaż zacznie się gdzieś z początkiem lipca, tak przynajmniej myślę, dodam że sam zastanawiam się nad kupnem karnetu bo znalazłem już "swoje" miejsce na stadionie:)
A nie wiecie czy jakby przeniesiono młyn na B albo I to bilety też byłyby po 10 zł? ;)
Ludzie, cieszcie się utrzymaniem, emocjonujcie się nadchodzącymi transferami a nie myślcie co będzie z biletami jak pierwszy mecz za 3 miesiące. Wszystko w swoim czasie będzie powiedziane.
4 dni później
Jakieś info odnośnie Strefy Kibica?? (5 tygodni już minęło;))
spokojnie, wszystko gotowe bedzie za 5tygodni ;)
Prosze o info kiedy będzie można odnowić karnet lub ewentualnie zakupić nowy na runde jesienną .
cracovia.pl taka fajna stronka; polecam ;)
:D dzieki
P4$!4K Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Prosze o info kiedy będzie można odnowić karnet
> lub ewentualnie zakupić nowy na runde jesienną .
coś mi się obiło o uszy że za 5 tygodni
isaac Napisał(a):
> P4$!4K Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Prosze o info kiedy będzie można odnowić
> karnet
> > lub ewentualnie zakupić nowy na runde jesienną
> .
>
>
> coś mi się obiło o uszy że za 5 tygodni
Za 5 tygodni przez internet będzie można kupić bilet,
nie wprowadzaj zamieszania,ok?!
rozrabiaka Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> -----
> > P4$!4K Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Prosze o info kiedy będzie można odnowić
> > karnet
> > > lub ewentualnie zakupić nowy na runde
> jesienną
> > .
> >
> >
> > coś mi się obiło o uszy że za 5 tygodni
>
> Za 5 tygodni przez internet będzie można kupić
> bilet,
> nie wprowadzaj zamieszania,ok?!
moje niedopatrzenie...sorry
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)