Najwierniejsi:)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Nie podoba mi sie filozofia "kto ma byc to bedzie". 4-5 tys, bo tyle poszlo karnetow?Trzeba nagabywac znajomych, zachecac. Klub powinien tez zareagowac na bryndze sportowa wzmozona akcja marketingowa. Wczoraj widzialem sporo plakatow reklamujacych macz z Lubinem widzialem nawet w dzielnicach typowo ubeckich (pn-zach rejony miasta), brawo!
ja już namówiłem dwie osoby. niech każdy zrobi podobnie i będzie super:)
Filozofia kto ma być to będzie dobra jest na wyjazd. W Krakwie trzeba ściągać ludzi. Mnie przyprowadził kolega z podstawówki. Każdego ktoś przyprowadził.
Gdyby nie to, iż jest to czwartek 17:45 to zapewne byłoby ze mną z 8 osób jak zwykle a tak będziemy tylko w czwórkę.
Pewnie nie tylko u mnie taki problem wystąpił. Szkoda, że nie udało się przenieść tego meczu choćby na 20.
Karnetów nie poszło 4 tysiące więc nie sugerujcie się tym. Namawiać bliskich, każdego znajomego i po bilety!
Co za debil układałten terminarz. Skoro mecz już jest w czwartek to powinien być o 20, a tak wiele osób chociaż by chciało to nie przyjdzie.
[b]Jakaś szmata układa ten terminarz.[/b] Dziwne że niektóre kluby mogą przełożyć sobie na dzień powszedni na g.20.00 a my nie... Inna sprawa że nasi kopacze od początku sezonu dołują i to też powoduje małą medialność naszych spotkań...
Ale co by nie pisać na meczu [b]TRZEBA BYĆ[/b]
Wobec wielu negatywnych okoliczność (tj. żenujący kibicowsko i piłkarsko przeciwnik, żenująca pora meczu i żenująca postawa naszych kopaczy w Gdyni) [b]frekwencję prognozuję na poziomie 6 - 7 tysięcy[/b]
[b]!!! WSZYSCY NA MECZ !!![/b]
4779 będzie na 100 % ...
ja już byłem trzy razy pod stadionem kupować bilety, dwa razy dla znajomych bo czasu nie mieli. róbcie co możecie, jak zagości dużo ludu to i może pomoże to drużynie wygrać ten ważny mecz.
wygrałem bilet na sektor rodzinny, w konkursie TP, jest jakaś szansa że uda się przebukować na młyn albo na B?
bo wiem że jednej osobie chyba się to udało a jednej nie, więc sam nie wiem jak z tym jest, jak w kasach stadionu wygląda sprawa z tym?
co jest potrzebne do kupienia biletu dla 6 letniego dziecka (nie posiada legitymacji szkolnej)?
Pasiak76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co jest potrzebne do kupienia biletu dla 6
> letniego dziecka (nie posiada legitymacji
> szkolnej)?
To co w każdym innym przypadku: PESEL i zdjęcie biometryczne.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak sam nie wiesz. Zdjęcia obowiązują dzieci, które ukończyły 7 lat.
zdjęcie nie jest konieczne, podajesz imię nazwisko i pesel, bo dzieciak musi byc w bazie danych kibiców - bez tego nie da sie wydrukować biletu.
Chcę wziąć na mecz 13-letniego kuzyna. Wystarczy, że podam jego dane i numer PESEL czy konieczne będzie posiadanie dokumentu żeby zrobić zdjęcie?
Musi mieć zrobione zdjęcie i podany PESEL.
Dzis ok 19 pod kasami pustawo :) Ja obstawiam ok 6-5 tys wiecej nie da rady ... bo godzina taka ze malo kto zdarzy.
Ale wazne jest tylko zwyciesto a nie frekwencja :)
Skończcie już narzekać. Niestety godzina jest jaka jest i nikt z nas na to wpływu nie ma. Jeśli komuś zależy na tym żeby być na meczu to sobie weźmie urlop na żądanie, wypoczynkowy, zerwie się z zajęć itd. itp. Narzekanie nic tu nie pomoże.
Admina proszę w miarę możliwości o wyczyszczenie wątku włącznie z tym postem.
samochód się zepsuł, do jutra nie zrobią,na szczęście mam pociąg co przyjeżdża na główny parę minut po 17-ej ! Jak będzie miał opóźnienie to będzie koniec pkp.
Nieważne z kim, nieważne w jaki dzień i o jakiej porze!
Z klubem ukochanym jest się zawsze i wszędzie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)