vlepka jest bardzo dobra. Nazizm - niemiecki hitlerowski narodowy-socjalizm doprowadził do wymordowania prawie 6 milionów Polaków. Na "Zębie Przeoryszy" jest nawet tablica pamiatkowa dotycząca zawodników Cracovii walczących z nazistami , zwanych potocznie naziolami.
Vlepka dobrze koresponduje z tablicą przy stadionie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
a czy to nie jest tak ze ktokolwiek ma poglądy na prawo od sprzedawców biletów jest naziolem??
Trochę nie na temat,ale...
czy orientuje się ktoś gdzie (przy której bramce),bo zakładam że musi być, jest zlokalizowany depozyt na El Paso?
i przy okazji czy takowy znajduje się na hali przy ul.Siedleckiego?
z góry dzięki i....
Tyyylkooo Zwyyycięstwooooo Craaacooovioooo tyyylkoo Zwyyyycięstwooo!!
Jak już to 3 mln Polaków.
Nie wiem kto ściąga tych ludzi do sprzedaży biletów, niektórzy wyglądają jakby żywcem z Monaru wyciągnięci na dodatek wlepiają wlepki jakiś pajaców z antify robiąc nam przysłowiową siarę.
W której to dokładnie jest budzie nalepione ?
Wlepka nie ma nic wspólnego z kibicami Cracovii.
Vojnar te wlepki robią osoby, które biorąc pod uwagę Twoje poglądy ( np. gospodarcze ) wrzucą Cię do jednego worka z naziolami.
> W której to dokładnie jest budzie nalepione ?
przy Kałuży, idąc od Focha 2 buda
do 100kg-koleżko zważ głowę,proszę CIĘ!
Dla mmnie nazista - to niemiecki hitlerowski narodowy socjalista- zatem również wszelkiej maści [b]socjaliści[/b] a w szczególności [b]narodowi[/b] to naziole i dlatego ja jako liberał społeczno-ekonomiczny popieram tę vlepkę :)
a tak naprawde to czy my nie mamy większych zmartwień???
Jak byśmy przez tę jedną wlepke mieli wygrac z Legia to sam tam pojde i wlepię kolejne 7 żeby tak kazdy mecz wygrać u siebie.
do ibizenko- koleżko zważ głowę. proszę CIĘ.
Ludzie zajmijcie się meczem. Nakręcajcie, dzwoncie po znajomych żeby pędzili po bilety. Jest Nas na forum kilkastet ludzi,każdy niech zaprosi kumpla, dziewczyne itp na piątkowy wieczór. To MY możemy poprawić frekwencje.
Byłem w południe po bilety i na E2, B1, B2 zostały tylko wolne 2 najniższe rzędy. Z frekwencją nie powinno być najgorzej.
Tak w ogóle to można płacić w kasie za bilet kartą?
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak w ogóle to można płacić w kasie za bilet
> kartą?
jest notka ze kartami niestety placic nie mozna.
Czy 15 letnie dziecko bez osoby dorosłej ,z kartą kibica i biletem moze wejsc na sektor rodzinny ? :D
oby nie było problemów z wejsciem na mecz dla tych co kupili bilet w grudniu...
Dixon37 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy 15 letnie dziecko bez osoby dorosłej ,z
> kartą kibica i biletem moze wejsc na sektor
> rodzinny ? :D
A można kupić najtańszy bilet na kredyt kupiecki - przelew 30 dni?
ilu wczoraj Nas było na meczu ? 10 tys ? Zna ktoś dokładną liczbę ?
oficjalna podała liczbe 9,200
9200 to było biletów sprzedanych w piątek rano. Nie wierzę, że nikt od tej 10 nie kupił biletu.
vacik panowie trzeba zapłacić i dochodowy ;) więc nie dziwcie się że nie podają dokładnej liczby ;)
Hej! Mam pytanko ile teraz będzie mnie kosztować karnet na sektor B1 od meczu z Lechem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)