Nie jestem pewien czy mozna wniesc termos.( to chyba zalezy od wielkosci).Natomiast co do kromek - problemu nima.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Koledzy mam pytanko..czy mozna wniesc na stadion kamerke...czy ochrona sie czepia i kaze zostawiac w depozycie?
Witam,
Czy do zakupu pojedynczego biletu innej osobie wystarczy podać nr karty tejże osoby?
numer karty bądź imię i nazwisko
witam mam pytanie... czy osoba postronna może mi wcześniej zakupić pojedynczy bilet na mecz a kk - wyrobie w dniu meczu istnieje taka możliwość ? ? ?
Jeśli zdjęcie biometryczne masz zrobione to oczywiście że taka osoba może Ci kupić, co do kart też jest taka możliwość.
Teraz.Pasy-"Sprzedaż karnetów i biletów przebiega nadspodziewanie sprawnie. Jak poinformowano nas w klubie w ubiegłym tygodniu sprzedano już ponad 7.500 wejściówek na mecz z Legią"
Coś koło 12tys.na meczu z (L) powinno być :)
Pozytywnie :)
Ja nie sprzedałem bilrtu, jak oddwołali jesienią, nie mam paraganu, wiec boje sie, ze szlag trafi system i nie wejde, wiec nie wiem, czy isc do punktu obsług spytac czy ten bilet ważny wciaz czy nie.. Jakies sugestie? Przemyslenia?
Oczywiście że bilet jest ważny, poderzewam że w podobnej do Ciebie sytuacji jest o wiele więcej osób (w tym ja).
Była wyraźna informacja zarządku że bilety z jesieni nie przepadają i normalnie na nie wchodzimy, bilet jest
wbity w karte kibicia więc mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów.
Po co od razu taki pesymizm?:)
nie wiem czy było czy nie,ale musze spytać - można płacić kartą za bilety ?
Nie, może za 5 tygodni...
Co do biletu z jesieni. Ja miałem taką sytuację, że nawet nie pamiętałem, czy synowi kupiłem wtedy bilet, więc przy zakupie karnetu na tą rundę zapytałem i okazało się, że jest. Spoko, w systemie jak w ruskim banku:)
Przypominam Ci leszeczku, że w ruskim banku była zasada: upomnisz się to stracisz, więc z tym biletem dla syna, to się jeszcze nie ciesz ;)
Ale jak się pisze że 7000 karnetów sprzedane to odrazu że to niemożliwe.
Radzę się pospieszyć z kupnem.
Nie czekajcie na ostatnią chwile!!!
100kg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale jak się pisze że [b]7000 karnetów[/b] sprzedane to
> odrazu że to niemożliwe.
> Radzę się pospieszyć z kupnem.
Cooo?
czy posiadacze karnetów z zeszłej rundy mają wstęp na piątkowy mecz za free, czy muszą sobie kupować bilety? tydzień temu w punkcie nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi. jeszcze jedno mam zamiar się przenieść z sektora B na D, w tej sytuacji karnet na sektor D będzie obowiązywał od meczu z legią czy dopiero po tym spotkaniu?
van_basten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy posiadacze karnetów z zeszłej rundy mają
> wstęp na piątkowy mecz za free, czy muszą sobie
> kupować bilety? tydzień temu w punkcie nie
> dostałem jednoznacznej odpowiedzi. jeszcze jedno
> mam zamiar się przenieść z sektora B na D, w
> tej sytuacji karnet na sektor D będzie
> obowiązywał od meczu z legią czy dopiero po tym
> spotkaniu?
Posiadacze karnetów z zeszłej rundy nie mają wstępu za free na piątkowy mecz, wszak za ten wstęp zapłacili kupując karnet.
Jak kupisz karnet na nową rundę na inny sektor to będzie on obowiązywał od następnego meczu. Na Legię jeszcze na miejsce z poprzedniej rundy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)