Wie ktoś kiedy otwierają budki? Bo od Derbów to chyba cały czas zamknięte,(przynajmniej ja jak byłem w okolicach Kałuży to zawsze było zamknięte) a trzeba zacząć myśleć o biletach na Bełchatów i na Legię.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Podobno po tym długim weekendzie miały być otwarte czyli od poniedziałku
Mam male pytanko na temat zdjec biometrzycznych czy bedzie je mozna sobie zrobic po 18grudnia bo dopiero wtedy bede w kraju???
i jak otwarte juz sa kasy ?
Myśle że od poniedziałku
Byłem dziś przy stadionie ok.11 i oczywiście wszystko pozamykane... W sumie to nie spodziewałem się że o tej godzinie będzie otwarte (bo na ogół zawsze było otwierane o 12), ale akurat o tej godzinie byłem w okolicach i liczyłem że może zdarzy się cud i będzie otwarte. Ogólnie nie wiem czy w tym tygodniu było otwarte, bo na budkach wszystko wygląda tak jakby od meczu derbowego nikogo tam nie było... Wisi plakat o Derbach, wiszą informacje o tym że bilety na sektory F i B wyprzedane. Czyli chyba otwarte będzie dopiero od poniedziałku.
Plan sprzedaży biletów na najbliższe mecze:
http://beta.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_mecze_z_gksem_belchatow_i_legia_warszawa
i też [u][b]licealista[/b][/u] a nie [u][b][b]liceumalista[/b][/b][/u]
(też słucham Katarzyny jakiejśtam w trójce)
...Katarzyny Kłosińskiej słucha więcej Pasiaków :)
wielu Pasiaków, a niewielu forowiczów:)
Cóż się zresztą dziwić, kiedy Mozilla, też się z panią Katarzyną nie zgadza i mój edytor tekstu też pani Katarzyny nie słucha.
9 dni później
I jak zawsze coś musi się walnąć... Dziś nie dało się kupić biletów na Legię (w każdym razie ok.12:30, nie wiem jak pózniej). Oczywiście jakiś błąd i nie wiedzą czy go naprawią za 10 minut czy za kilka godzin...
uffff to dobrze ze dzis sie niewybralem :) bo bym sie delikatnie wqrwil przy tej pogodzie :)
W tych budach nie ma telefonów, żeby się wcześniej zapytać czy, aby są otwarte, i czy system dopuszcza możliwość zakupienia biletów ;)
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W tych budach nie ma telefonów, żeby się
> wcześniej zapytać czy, aby są otwarte, i czy
> system dopuszcza możliwość zakupienia biletów
> ;)
Dzwońcie do "trampkowego"!!! jego numer jest na oficjalnej, a jak mu zadzwoni kilkanaście osób z zapytaniem o bilety to też będzie miał dość
Ja byłem około 15:30 i spokojnie bilety kupiłem więc błąd musieli naprawić.
no to jutro jadę kolegom kupić bilety
Też byłem dzisiaj o 12 po bilet i odbiłem się od ściany niekompetencji osób tam zatrudnionych.
Ale a propos telefonów próbowałem później znaleźć na stronie głównej nr telefonu do kas, żeby się dowiedzieć czy już sprzedają i mi się nie udało.
Jest za to w zakładce 'Kontakt" podany numer telefonu 0 (12) 427 35 62 - opisany jako Stadion ul. Kałuży 1.
Jeśli spróbujecie zadzwonić na ten numer to usłyszycie komunikat: "przepraszamy nie ma takiego numeru..."
Znajoma dzisiaj popołudniu wybiera się po bileciki, myśle że będzie czynne(żadnej awarji) jak ktoś będzie miał info jak sytuacja pod kasami, prosze napisać.
Powiedzcie mi jaka jest racjonalna przyczyna tego ze jeszcze nie sprzedaja przez internet? Czy żeby ktoś zrobił taki system trzeba czekać pół roku ? Profesor ma firmę związaną z informatyką, a nie załatwia od razu systemu kupowania przez internet... dla mnie dziwne
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiedzcie mi jaka jest racjonalna przyczyna tego
> ze jeszcze nie sprzedaja przez internet? Czy żeby
> ktoś zrobił taki system trzeba czekać pół
> roku ? Profesor ma firmę związaną z
> informatyką, a nie załatwia od razu systemu
> kupowania przez internet... dla mnie dziwne
dzieci, dzieci Twoich dzieci nie doczekają :D tego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)