Sebastian1906KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stan sprzedaży na dziś ok. 14.30 - łącznie
> karnetów i biletów ok. 6500
Ktoś tu o 10.000 pisał we wtorek :D
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jak będzie 10000 tyś. to będzie dobrze.:D
jak zawsze ścisłe i pewne informacje !! :PP
Pełny stadion będzie, jak ktoś czeka do niedzieli, żeby się nie zdziwił.
Co masz zrobić jutro - zrób dzisiaj !!
Hej!
10K to spokojnie będzie! Będzie koło kompletu!
Z moich wiarygodnych źródeł i liczbowych symulacji wynika że już dziś wieczorem (tj. czwartek do g.20) łącznie sprzedanych zostało/zostanie około 8 tysięcy wejściówek (sumując karnety/bilety oraz sektor gości).
Zostają jeszcze trzy dni sprzedaży - piątek i sobota oraz niedziela do g.15
Znając Cracoviackie realia największy ścisk pod kasami przewiduje na sobotę i niedzielę
Ja osobiście przewiduje ostatecznie około 12 tysięcy sprzedanych wejściówek. [b]Kompletu raczej nie będzie, bo zatroszczył się o to bardzo nasz klubowy zarząd wprowadzając wadliwy i uciążliwy system identyfikacji biometrycznej.[/b] To wyjątkowo skutecznie odstraszyło/odstraszy zapewne wielu niedzielnych kibiców Cracovii - pomimo iż mecz z Ruchem jest właśnie w niedziele...
Pozdrawiam
Pod kasami cały czas MŁYN będzie bardzo dobrze!!!
Cały czas ? byłem dziś ok.14.30 i młynu to tam raczej nie było ...
duzy ten młyn? :)
taki jak na D :P hahahaha
Zobaczymy w niedziele !
Byłem przed chwilą i było kilka osób
Witam ja mam takie pytanie nie czytałem wszystkich postów przyznaje się :) Nie jestem z Krakowa tylko z Nowego Sącza i czy aby kupić bilet potrzebna jet lub będzie karta kibica? na meczu otwarcia nie była potrzebna:] Z góry dziękuje i obstawiam 2:0 dla Cracovii
Jak byś obstawił 3:0 to byśmy Ci odpowiedzieli, a tak....
Karta nie jest potrzebna
co do tego 6500 tys to dzis przy kupowaniu biletu okolo 18.30 dowiedzialem ze narazie tylko 2500 biletow zeszlo + karnety . czyli mniej wiecej 5500;/
A co tam,. 2:0 też może być, Karta kibica nie jest Ci obecnie do niczego potrzebna. Jak zrobiłeś już sobie fotke do systemu, to podchodzisz do kasy i kupujesz bilet podając Imię i nazwisko. Jak już kiedyś ruszy sprzedaż biletów przez "Intę" jak mawia mój syn, to wtedy radzę sobie wyrobić, będziesz mógł sobie kupić bilet przed wyjazdem.
jb1 Napisał(a):
> co do tego 6500 tys to dzis przy kupowaniu biletu
> okolo 18.30 dowiedzialem ze narazie tylko 2500
> biletow zeszlo + karnety . czyli mniej wiecej
> 5500;/
Co do karnetów to podobno sprzedano więcej jak w sezonie po awansie a wtedy było to 3500, więc teraz mozna założyć, że było ich ok. 4000 lub więcej
jb1 Napisał(a):
> co do tego 6500 tys to dzis przy kupowaniu biletu
> okolo 18.30 dowiedzialem ze narazie tylko 2500
> biletow zeszlo + karnety . czyli mniej wiecej
> 5500;/
Kierownik POK powiedział że karnetów jest ok. 3500 (nie wliczając skyboxów i vip) plus powiedział że ok.2800 biletów.
Stan z 14.30. Jeśli mamy komuś wierzyć co do ilości sprzedanych biletów to chyba jest to najodpowiedniejsza osoba.
Dziękuje dobranoc
Jedni mówią A, drudzy G, a następni Y. Przyjdźcie w niedzielę na stadion, wtedy zobaczycie ile biletów poszło.
Jeżeli ten kierownik mówi prawdę to cieniutko. Mam nadzieje że dobijemy chociarz do 9 tys.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)