jest, 15 października, 17:45
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Dla mnie termin meczu z Ruchem fatalny... Co do sprzedaży biletów to myślę że sprzedaż ruszy z końcem tego tygodnia. Ludzie z klubu muszą ogarnąć to co nie wypaliło na meczu z Arką, czyli podwójne-potrójne karnety-bilety na jedno miejsce (to trzeba wyjaśnić zanim ruszy sprzedaż biletów na kolejne spotkanie), problemy z kartami kibica itp. Do tego trzeba pamiętać że tydzień wcześniej jest mecz z TSV Monachium. Ciekawe kiedy pojawi się jakieś info o terminie meczu i cenach biletów.
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jest, 15 października, 17:45
O'rany znowu:(
Taka Lechia potrafi sobie załatwić przeniesienie meczu piątkowego na 20-00 (ciekawe czy pod hasłem ,że premier chce oglądnąć :D)
a u nas niestety znowu ta PATOLOGICZNA godzina.
Kto to wogóle widział grać w dzień roboczy przed 19-ą :(
Mam pytanie do ojców którzy w sobotę przyprowadzili dzieci poniżej 6 lat , czy udało się wejść bez zdjęcia? i czy musieli kupować bilet?
Pytam nie z żydo-skąpstwa , tylko z tego że na F juz nie kupię biletu a chcę wziąść swojego karakana na śmierdzieli.
Pozdrawiam
Mecze w piątki o 17: 45 to kompletna paranoja.
czyli mamy nowy stadion i dalej gramy w terminie dla bezrobotnych i podopiecznych MOPS. Później się dziwią że na Cracovii nie ma pełnych trybun i mają kolejny argument za tym by nie przenosić naszych meczów na sobotę lub niedzielę. Kompletna paranoja. Debile ustalający terminarz nie są w stanie pojąć że normalni ludzie o tej porze w piątek pracują i nie zapełnią stadionu pomimo posiadania karnetu.
U mnie szanse na dotarcie na mecz są średnie, na 90% nie zdążę na pierwszą połowę :( Ewentualnie uda się załapać na drugą jak dobrze pójdzie. Godzina jest fatalna... Pewnie masa ludzi niestety nie dotrze na Kałuży na mecz z Ruchem, a szkoda bo teraz trzeba kuć żelazo póki gorące. Z Arką był komplet gdyby mecz z Ruchem był w normalnym terminie to byłaby szansa na te 11-12tys. a teraz? Z Ruchem będzie ciężko o super frekwencje a następny mecz u nas dopiero z końcem pazdziernika, zapał niektórych ludzi którzy przyszli na mecz z Arką po raz pierwszy w życiu, albo po dłuższej przerwie może niestety minąć...
Nie wiem ile sie sprzedało karnetów (a szkoda taka informacje chowac w szufladzie) ale nie spodziewajmy sie ilosci wiekszej niż 8-9tys, to i tak bedzie bardzo dobrze na naszą grę. Zauważcie że na stadionie a Arką faktycznie bylo sporo kibiców pilki noznej, dla nich liczy sie jakosc gry, a tą prezentujemy niezwykle nisko.
Wiadomo jaka ilosc karnetów została sprzedana?
Chodzą informacje między 2,5tys.-7tys. tak więc wiemy tyle że nic nie wiemy... Oficjalnie nie było żadnego info z klubu, a szkoda. Jedne co podał klub to 1200 po pierwszym dniu i 2,5tys. do zeszłej środy.
jak zrobią jeszcze mecze w poniedziałki, to dopiero bedzie jazda...
Zrobią, przecież została już w tej sprawie podjęta decyzja
nie kumam komu to sluzy
wybieram sie na mecz do Krakowa - maly poslizg w transporcie i sie spoznie
z Lechia gralismy o 2000 a rownoczesnie gts gral z Korona, wiec czemu nie mozemy grac o jakiejs ludzkiej porze :(
a klub nie moze wyslac jakiegos wniosku o przelozenie godziny na pozniejsza? ja tez za cholere nie zdarze na tą godzine:/
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/miales_problem_z_karta_kibica_napisz_do_nas
Właśnie napisałem na podany adres w sprawie karty kibica, zobaczymy co z tego wyniknie. W każdym razie nie wiem za bardzo czy mój problem przy wejściu dotyczył podwojonych miejsc, ale tak czy siak sprawę trzeba wyjaśnić, bo jakiś problem w sobotę był.
[quote]Jeżeli miałeś/miałaś kłopoty z Kartą Kibica [b]i te kłopoty dotyczyły podwojonych miejsc na trybunach[/b], napisz do nas. Twój mail pomoże nam szybciej i sprawniej poprawić te niedokładności.
[/quote]
A co jeżeli po przyłożeniu karty pojawiał się komunikat o błędzie (nie pamietam treści, 'błędny bilet' albo 'brak biletu') ?
Ja właśnie miałem coś w tym stylu, chyba bilet nieznany czy jakoś tak (możliwe że brak biletu;) nie pamiętam już;) ) W każdym razie nie wiem czy to wyskakiwało dlatego że były podwojone miejsca czy z jakiegoś innego powodu. Tak czy siak problem leżał w karcie kibica więc napisałem na ten podany adres i czekam na odpowiedz. Mi powiedzieli w sobotę, karta przed następnym meczem do wymiany, ale jakoś w to średnio wierzę by wina leżała w karcie. Po pierwsze niektóre osoby mają ten sam problem co ja mówiły że w tygodniu były na zwiedzaniu stadionu i karta działała elegancko, po drugie to nie dotyczyło tylko kart kibica ale także ludzi z biletami z kodem kreskowym... Tak więc problem raczej leżał po stronie systemu. Może faktycznie były podwojone miejsca, choć na moje miejsce nikogo nie było kto miałby bilet lub karnet.
^^ Ja też napisałem,mimo,że nie wiem czy komunikat takiej treści jak ,, Nieznany bilet" wynikał ze zdublowanego miejsca :)
Bowiem na stadionie nie mogłem doprosić się cwaniaczka,który siedział na moim miejscu żeby udokumentował ,że to jego miejsce.
Ja jednego w tym nie rozumiem. Nawet jak dziewczyny "zapomniały sobie zaznaczyć", że dane miejsce już zostało przypisane do czyjeś karty kibica i sprzedały to miejsce jeszcze raz, to dlaczego system "zezwolił" na powtórne przypisanie tego samego miejsca do drugiej karty?
Nie chce mi się wierzyć, że system ma takie "dziury". Bardziej prawdopodobne jest, że owo pierwsze przypisanie (zapewne wskutek jakiegoś niedopatrzenia lub niekompetencji dziewczyn) nie miało miejsca i karta pozostała i nadal pozostaje "czysta". Wady techniczne kart (czipów) są mało prawdopodobne.
Widocznie nie klikały zapisz, nie wiem bo do końca nie wiemy jak wygląda proces zapisu miejsca?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)