mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CracoviaNH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Anfield oczywiście - napisałem fonetycznie
> :P
>
> To w pytę masz... Ersenel Londyn? Fulhem Londyn?
> Menczester United?
chyba Junajted???
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Witam! Mam pytanko czy ktoś orientuje się kiedy ruszy sprzedaż biletów przez internet i kiedy będą ładowane na karty kibica ?
Sprzedaż ruszy jak tylko w Comarchu się ogarną i zrobią stronę,w tym samym dniu będzie można ''nabijać''
karty,kiedy to będzie? w klubie nie wiedzą tak to można delikatnie ująć, a jeśli chcesz informacji z pierwszej ręki
to sobie usiądź.......najwcześniej za kilka miesięcy bo....ten program się jeszcze tworzy.
No to trzeba się uzbroić w cierpliwość :) dzięki za informację.
Noiproks ma rację. Będzie dobrze, jeśli na rundę wiosenną się wyrobią.
Tak, jak wczesniej pisal Radek zdecydowalem sie na zdjecie biometryczne, wyrobienie karty identyfikacyjnej i kupno karnetu dla Pasiaczka.
Uklad, ze Norbert oglada mecze z sektora rodzinnego (a ja z obowiazku z Nim) mnie nie interesuje! Mlody ma kumac mecz, uczyc sie zwyczajow stadionowych, dopingu, etc. Kretynskie zabawy z "misiem Tabisiem" to moge Mu w przedszkolu ustawic, a nie na stadionie!
Podsumowujac: jesli Mlody wchodzi na mecz, to wchodzi na normalny sektor ze mna.
Jesli ze mna, to MUSI siedziec obok.
Jesli obok, to MUSI miec wykupiony karnet (bo nie wierze, ze na atrakcyjny mecz uda mi sie zlapac w kasie wolny bilet na takie miejsce).
Opcja niestety kosztowna (bo mozna niby taniej), ale trudno-takie sa zasady i nic nie da sie wykombinowac.
U mnie ta sama sprawa karnet dla mnie plus dla żony i dwójka dzieci nie wyobrażam sobie siedzieć osobno.Szkoda,że nie ma zniżek dla kobiet i dzieci na dowolny sektor.
ważne dla tych co jeszcze nie kupili....
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7416&x=0
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czyli jeśli moj szwagier będzie chcial wspólnie z córką oglądać mecz powiedzmy na sektorzer A lub B, to
oprócz zdjecia i karty, konieczne bedzie wyrobienia karnetu w takiej cenie jak placi dorosly. Czyli na A/B okolo 90 zloty....
Dla dzieciaków bilety za 1zł tylko na sektor I, na każdy inny sektor ceny normalne. W sumie jak dla mnie trochę to głupie. Niech dzieciaki i kobiety będą mieć bilet za 1zł na cały stadion, a sektor rodzinny moim zdaniem nie jest potrzebny.
Po co sektor rodzinny to przecież rodzic wybiera swoje miejsce a dziecko wraz z żoną idą z nim.
Dzieci i kobiety za 1zł ale na cały stadion !
Siema!
Potrzebuje Waszej pomocy.
Jak wiadomo w tym sezonie trzeba wyrobić karte kibica. Gdzie można znaleźć wniosek do wyrobienia karty oraz gdzie można zrobić jedno zdjęcie biometryczne? (Wiem ze u fotografa ale czy istnieje możliwość wyrobienia tylko jednego zdjęcia?)
Do kiedy trzeba kupić karnet na sektor D? Jestem studentem i dopiero od końca września/października będę miał możliwość przyjazdu do krakowa.
Jeśli jesteście w stanie to pomóżcie, bo jak na razie to byłem tylko na hutniku na derbach krakowa.
Pozdro
1. Karta kibica nie jest obowiązkowa.
2. Zdjęcie biometryczne zrobisz w punkcie referencyjnym na ul. Kałuży 1, przed stadionem.
3. Tam też możesz wyrobić sobie kartę kibica, formularza w internecie nie ma.
4. Zastanów się, czy na pewno sektor D to ten, którego szukasz. D to jest młyn. Tam są nieco inne zasady niż na reszcie stadionu.
Tak właśnie interesuje mnie najbardziej młyn. Na derbach byłem zaraz przy młynie i panowała tam genialna atmosfera. Myślę, że jak iść na mecz to jedynie z szalikiem i śpiewać.
PS, Mógłbyś te zasady bardziej przybliżyć?
sie stoi i sie dopinguje
No to właśnie takie coś mi odpowiada!
W młynie konieczne jest mieć na sobie pasiastą koszulke czy wystarczy szalik?
Kraków to stolica Polski, perła ukryta we mgle...
No i elegancko ;)
Jak ktoś jest w stanie to niech odpowie na powyższe pytanie bo edytowałem post.
PS. na derby które będą rozgrywane na wIŚLE kto ma szanse sie załapać? Tylko osoby z karnetami na sektor D czy jak wygląda taka selekcja?
Najlepiej koszulka i szalik, a na ladacznicę jak będziesz dobrze dopingował Pasy to pójdziesz ;)
Jak nie masz wytatułowanej przekreślonej białej gwiazdy na plecach to nie masz szans!!! Wybrani się tylko załapują.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)