Biometryka powinna jednak rozpoznać. Natomiast założenie przy tym systemie było takie, że dzieciaki aktualizują fotkę co 2 lata, a dorośli co 5.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
tak w kontekscie tych dzieci i posiadania przez nich zdjęć, kart kibica, itd, przypomniało mi się coś z naszego forum :D
Nanuko:
>nie widziałem nigdzie odpowiedzi: czy kupując bilet za 1zł dla kobiet i dzieci potrzebny jest >PESEL?
Kojo:
>tak, potrzebny, bo Twoje dziecko moze rzucić lizakiem w sędziego.
:D :D :D :D :D
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kastor- Twixxx swojemu dziecku wyrobił normalnie
> kartę. Ja swoje chyba obfotografuję, tak na
> wszelki wypadek. :)
Ja też tak zrobiłem i na wszelki wypadek kupiłem młodemu karnet w cenie, koło mnie.Pomimo, że ma 11 lat ( bilet za 1 pln ) . A zawodnicy Pasów( żaczki, trampkarze, juniorzy) bez względu na wiek mają wogóle jakieś względy w Klubie jeśli chodzi o "darmowe wejścia" ? Pytam nie z "żydostwa" lecz ciekawości?
Czy na hokej młodzi piłkarze będą mogli wejść "za darmo"?
Czy na stadion piłkarski młodzi hokeiści ( Boże chroń tych rodziców i ich dzieci ) będą mogli "wejść za darmo" ?
Odnośnie ilości wyrobionych kart kibica to wiem,że w środę koło południa została przekroczona liczba 5000.
Liczba kart oscyluje w tej chwili w granicach 6-7 tyś.Jak byłem wieczorem w czwartek to dowiedziałem się że w czwartek wyrobiono ponad 600 kart i sprzedano 400 karnetów.
To może nie bedzie tak źle. Jakby sprzedano z 5000 karnetów to byłoby swietnie
Kroniteki Napisał(a):
> To może nie bedzie tak źle. Jakby sprzedano z
> 5000 karnetów to byłoby swietnie
Nasz stadion powinien być w 75% wypełniony karnetowcami, bo oprócz tego, że jest stosunkowo niewielki, a jak na miasto naprawde niewielki, to do tego jest jednym z najnowoczesniejszych w kraju i przepiekny.
5 tys. karnetowców to ma Widzew i Gornik Zabrze na swoich obskórnych stadionach.
Liczba sprzedanych karnetów mile mnie zaskoczyła. Przyznaję, że nie wierzyłem, że uda nam się ich tyle sprzedać. Osoby, które piszą, że ich liczba stanęła na 2 tys. powinny chyba zmienić źródła informacji. Sektory F i H to niemal co do jednego karnety. W przyszłości bardzo trudno będzie tam mieć miejsce.
Liczba wydanych kart może nie powala, ale trzeba mieć świadomość, że statystycznie dziennie wyrabiano ponad 1000 kart. Czyli więcej niż jedna karta na minutę, mając na uwadze godziny otwarcia kas. A jeszcze nie ma sprzedaży biletów.
Ja podobnie jak Twixxx wyrobiłem swojemu pięciolatkowi kartę, raz że również nie mam pojęcia jak dzieci w tym wieku będą mogły wchodzić i chciałbym małżonce oszczędzić ew. problemów (ja pewnie będę wchodził z innej strony), a poza tym liczę na to że w tym roku ruszy jednak strefa kibica i nie będę musiał gonić po bilety do budki tylko kupię przez neta.
Ja zrobilem zdjęcie tak czy siak, pewnie za pół roku trzeba bedzie zrobic nowa karte bo na stara juz bedzie nie rozpoznawalny własnie ze wzgledu na szybki proces wzrostu.
Karta zapewnia miejsce na innych sektorach niz I.
Ja nie zamierzam mojego 5-latka zabierac na I , jeżlei już to będzie z nami na E .
Chodził na Suche Stawy na sektor 2 i bardzo mu się podobało :)
Wg mnie bezpieczniej jest na E niż na I :), blisko taty i jego kolegów ;)
Jeżeli osiągniemy 5k karnetowiczów to będzie bardzo dobrze. Boje się jednak ze sporo osób które kupowały dotąd bilety zmieni się właśnie w owych karnetowiczów, ale liczba "biletowiczów" nie wzrośnie. Bez wyników nie będzie zbyt wielu nowych chętnych do przychodzenia na El Passo, taka prosta zależność. Trzeba jednak przyciągnąć kibiców sukcesu którzy następnie staną się Pasiakami.
Zdziwiła mnie jednak ilość karnetów na D. Sam od kilku lat chodziłem na młyn i miałem karnet ale wydawało mi się że większość osób kupuje bilety, a tu niespodzianka, wczoraj kupując karnet i "szukając miejsca" zauważyłem że na D sporo miejsc jest zakrzyżykowanych:)
Liczba "biletowiczów" też wzrośnie. Ja sam zabieram ze sobą na nowy stadion 5 dodatkowych osób, które na meczu Cracovii nie byli jeszcze wcale albo bywali okazyjnie raz na kilka lat. No i jeszcze dwójka gości z Niemiec, którzy przyjeżdżają specjalnie na otwarcie El Passo ale to tylko jeden mecz. Będzie dobrze. Myślę, że na Arkę stadion będzie w większości wypełniony.
Stadion piękny ale kto będzie chodził na mecze??? 5tys. karnetów w tym momencie na mecz z Arką to tylko pobożne życzenia. Nie wiem nawet czy będzie komplet na trybunach...
torreador Napisał(a):
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jade po karnet w sobotę i proszę mi jakieś
> > miejsce na F zostawić.
>
>
> zapomnij
no i jednak się znalazło 7 miejsc dla naszej ekipy w środku sektora F
Komplet na meczu otwarcia raczej gwarantowany.
Po pierwsze dostępne bedzie "tylko" 13500 wejściówek ze względu na zaadoptowaną scenę pod koncert Maleńczuka
Po drugie karnetami bym się nie przejmował - większość ludzi kupi bilety.
Ja sam wyciągnęłem na zeskonowanie i wyrobienie karty kibica 4 kumpli z roboty (3 - niedzielnych kibiców Cracovii i jednego chłopa spoza miasta, który chce zobaczyć stadion i atmosferę). Po 17 wrzesnia jedziemy zakupic bilety na sektor A lub B.
Po trzecie nawet gra tych partaczy hańbiących nasze ŚWIĘTE BARWY nie odstraszy ludzi od zobaczenia naszego nowego pieknego krakowskiego Enfield Road
Myśle że ogólna ilość skanów/kart kibiców będzie miała faktyczne przełożenie na frekwencje na meczu z Arką
Problemy z frekwencją zaczną się dopiero potem - szczególnie wtedy gdy nasi kopacze bedą przegrywać kolejne mecze i utracą szanse na utrzymanie już po rundzie jesiennej...
DLATEGO WAŻNE aby wytworzyć WSPANIAŁĄ KIBICOWSKĄ ATMOSFERĘ nawet przy niekorzystnym wyniku z Arką
Aby przyciągnąć liczną publikę na dłużej niż jeden mecz
CracoviaNH Napisał(a):
>
> Po trzecie nawet gra tych partaczy hańbiących
> nasze ŚWIĘTE BARWY nie odstraszy ludzi od
> zobaczenia naszego nowego pieknego krakowskiego
>[b][u]Enfield Road[/u][/b]
Co to za Stadion i gdzie sie znajduje bo nie znam takiego?????
Chyba Anfield Road jesli chodzi Ci o stadion Liverpoolu:P
Anfield oczywiście - [e] napisałem fonetycznie :P
Wczoraj około 18.00 zaglądnąłem z ciekawości pod kasy. Do zdjęcia około 10 osób. Po karnety kilku chętnych. Zapytałem o zapełnienie balkonu. Sektor F praktycznie pełny. Ciekawie natomiast zajęte są miejsca na H: H1 pełny, H2 - może z 10 miejsc zajętych, H-3 pusty. Wydaje mi się, że gość który mi pokazywał rozpiskę zajętych miejsc coś popierdzielił bo trochę dziwnie wygląda ten podział. Od Kałuży do 2/3 długości boiska pełny balkon, a dalej puściutko...
Moi drodzy Wyznawcy Właściwej Wiary chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych i
tych którzy tą informacją raczej nie będą zainteresowani , bo zapewne zaraz jakiś frustrat coś kąśliwego
napisze , że w dniu wczorajszym ekipa mocnych wrażeń ta od przekreślonej gwiazdy,wybrała się do naszej nowej mekki
footballu i po wnikliwej ocenie topografii stadionu postanowiono usadowić się na sektorze B 3, jeśli ktoś lubi bardziej
spokojniejszy model kibica Proszę aby wziął tą informację sobie do serca, bo może poczuć się wyalienowany pośrodku
setki gości ubranych na czarno gdzie szalik lub koszulka klubowa bywa rzadkim akcentem meczowej garderoby,niemniej
jednak chcę byście wiedzieli że Nam żaden z Was nie będzie zawadą ! to już tak na marginesie dla Tych co zawsze psioczą
na hoolturalnych kibiców
CracoviaNH Napisał(a):
> Anfield oczywiście - napisałem fonetycznie :P
To w pytę masz... Ersenel Londyn? Fulhem Londyn? Menczester United?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)