Dziadostwo, niestety. Byłem ok. 14.30. Moja opłacona wcześniej karta kibica nie została wydrukowana. A nie mogą wydrukować na poczekaniu, bo mają awarię techniczną... - Proszę przyjść jutro.
A tak na marginesie: wnętrze kas i obsługa wyglądały jak koczowisko Rumunów na dworcu w Tarnowie 20 lat temu... Czuję niesmak.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
też mam D2 :)
To moja wina, tak czułem, że jak podjadę to coś się spier()*_()* :). Wybrałem się z rodziną przed 14 zrobić zdjęcia i karty, a tu zemsta faraona za moje nap#%$#$!@ od początku tygodnia i sprzęt nie działał, ale nic to poszliśmy załatwić inne sprawy i jak wróciliśmy po 16 wszystko było już OK, jakieś 5 osób przed nami i po 20 minutach było po sprawie.
Karnetów dla żony i syna nie kupuję na razie, bo na pierwszym meczu chyba nie będą na rodzinnym, ze względu na koncert MM, a później ich obecność będzie zależeć od pogody i tego czy młody akurat przechodzi kolejną przedszkolną zarazę czy też mecz wypadnie akurat pomiędzy nimi, no i cena za karnet małżonki 65 zł, a bilety po 1 zł, nie kumam tego w ogóle.
D2 chyba z automatu się dostaje, bo jak drugi raz tłumaczylem panu w budce że nieważne jest miejsce, bo i tak nie obowiązują miejsca na młynie, to powiedzial że dostanę miejsce tam gdzie wszyscy, czyli na D2 ;)
żeby nie rozmywać, karnety obowiązują na mecz z TSV? albo chociaż są przewidziane jakieś znizki dla karnetowiczów?
ja wyprzedzam posunięcia zarządu i nieoficjalnie informuję, iż wejście dla karnetowiczów na mecz z TSV 1860 Monachium będzie za darmo?
:)
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ponad dwa tygodnie do pierwszego meczu, pewno już
> z 3 tys. sprzedanych karnetów przy ostatnim
> miejscu w tabeli, noż kurde - dla mnie to wynik
> jak narazie rewelka. Większość rzuci się na
> bilety - taka tradycja niestety i to glównie w
> ostatnie pare dni ;].
A jeszcze duzo osob nie wykupilo karnetow (w tym JA :D ),bo i tak z kazdego miejsca na stadionie widok bedzie znakomity.
Zdjęcie zrobione w pierwszy weekend, ( nie mieszkam w tej chwili w Krakowie) (praca),
Odbiór, karnet.... upoważnienie napisane,miejsce na sektorze upatrzone... I czekam... Denerwuję się, może troszkę nie potrzebnie w poniedziałek 06.09.2010(brak telefonu od znajomego co ma upoważnienie, dzwonię nie odbiera. Pewnie w pracy, więc zasypiam. )
Jestem w pracy we wtorek, z myśla że wszystko o.k.
Wtorek godzina około 13, dzwoni....
Byliśmy wczoraj, kolejki, zamieszanie i na dodatek...... nie ma Cię w bazie danych, abym mógł odebrać Twoją Kartę Kibica!!!! (automatycznie zakupić karnet)
Pytam jak to ??? przecież zdjęcie nie tylko ja z Nas robiłem !! Inni mają???!!!
Odp: Tak mają, lecz Ciebie nie ma. I
Jutro przyjeżdżam w nocy do Krakowa, będę musiał biec z rana w sobotę na Kałuży aby zrobić ponowne zdjęcie (dobrze że dowód wpłaty mam ;)
I przez ten "bałagan" pewnie znów weekend taki sam jak kiedyś:) ;( Obym tylko zdążył do pracy w poniedziałek ;)
CRACOVIA SIĘ NiE ZMIENIA TO MY JACYŚ TACY :)
P.s.
Bilet na ostatni mecz na SS już mam
Pantera Napisał(a):
> Zdjęcie zrobione w pierwszy weekend, ( nie
> mieszkam w tej chwili w Krakowie) (praca),
> Odbiór, karnet.... upoważnienie napisane,miejsce
> na sektorze upatrzone... I czekam... Denerwuję
> się, może troszkę nie potrzebnie w
> poniedziałek 06.09.2010(brak telefonu od
> znajomego co ma upoważnienie, dzwonię nie
> odbiera. Pewnie w pracy, więc zasypiam. )
> Jestem w pracy we wtorek, z myśla że wszystko
> o.k.
> Wtorek godzina około 13, dzwoni....
> Byliśmy wczoraj, kolejki, zamieszanie i na
> dodatek...... nie ma Cię w bazie danych, abym
> mógł odebrać Twoją Kartę Kibica!!!!
> (automatycznie zakupić karnet)
> Pytam jak to ??? przecież zdjęcie nie tylko ja z
> Nas robiłem !! Inni mają???!!!
> Odp: Tak mają, lecz Ciebie nie ma. I
>
> Jutro przyjeżdżam w nocy do Krakowa, będę
> musiał biec z rana w sobotę na Kałuży aby
> zrobić ponowne zdjęcie (dobrze że dowód
> wpłaty mam ;)
> I przez ten "bałagan" pewnie znów weekend taki
> sam jak kiedyś:) ;( Obym tylko zdążył do
> pracy w poniedziałek ;)
> CRACOVIA SIĘ NiE ZMIENIA TO MY JACYŚ TACY :)
>
> P.s.
> Bilet na ostatni mecz na SS już mam
Może źle go zrozumiałeś.. ja też robiłem zdjęcie od razu gdy się pojawił pkt ref. i moja karta poprostu nie była wydrukowana. Musisz iść do budy od sektora B po prawej stronie i wejść do środka i tam Ci wydrukują na msc. kartę.. nie musisz ponownie robić zdjęcia :)
Matthias89 Napisał(a):
[b]Ta runda będzie szukaniem dobrego miejsca
> na stadionie a na wiosnę mam nadzieję kupię
> karnecik, chyba że 15tys. ludzi mnie ubiegnie ;)[/b]
>
warto pamiętać że na znalezienie tego DOBREGO miejsca w rundzie wiosennej może być już późno z racji przedsprzedaży dla karnetowiczów jak co roku.Ci którzy teraz sobie klepnęli miejsce na nowym stadionie raczej będą się go trzymać no chyba że komuś się nie spodoba...ale pojedyncze miejsca napewno sie znajdą,chociaż z tymi najbardziej obleganymi sektorami(balkon) pewnie będzie ciężko.Ale powodzonka:)
Panowie kiepściutko właśnie wróciłem ze stadionu i tylko 2 tys karnetów na chwile obecną sprzedanych.
natomiast bilety na mecz z Arką w sprzedaży od 17.09.2010r
Karnet D2, Bilet na SS tez posiadam. Czekam tylko na mecz. :D Myśle ze do 25 września spokojnie 5 tys karnetów będzie sprzedanych. Wszyscy na KAŁUŻY !
Drughi85 Napisał(a):
> warto pamiętać że na znalezienie tego DOBREGO
> miejsca w rundzie wiosennej może być już
> późno z racji przedsprzedaży dla karnetowiczów
> jak co roku.Ci którzy teraz sobie klepnęli
> miejsce na nowym stadionie raczej będą się go
> trzymać no chyba że komuś się nie
> spodoba...ale pojedyncze miejsca napewno sie
> znajdą,chociaż z tymi najbardziej obleganymi
> sektorami(balkon) pewnie będzie ciężko.Ale
> powodzonka:)
Nie spodziewam się że pójdzie więcej niż 5-6tys. karnetów, tak więc zostaje ok.8tys. miejsc. Fakt karnetowicze pewnie zostaną przy swoich miejscach. Wiadomo że te super miejsca na balkonie będą zajęte, ale ponoć z każdego miejsca stadionu widok jest dobry :) Mi chodzi o to by sobie pochodzić po stadionie na meczach, raz sektor A, raz B, raz I i zobaczyć gdzie jest najfajniej i na wiosnę kupić karnet wiedząc gdzie chcę siedzieć :)
Sprzedaż karnetów stanęła na ok 2 tys. (wiadomość z dzisiaj) bo większość z tych co mieli kupić już kupiła :)
Wczoraj byłem wyrobić karty kibica. Tuz przed 19 godziną, 4 osoby w kolejce, szybko sprawnie. Karty są nawet ładne.
Cały czas mam nadzieję, że będzie można normalnie kupić w przedsprzedaży większą ilość biletów bez okazania kart.. Inaczej niestety moi staruszkowie odpadną.
Co do sprzedaży karnetów to wczoraj bodaj nie było sprzedanych nawet 2 tysięcy i nie widzę w sumie żadnego powodu, dla którego ta liczba miałaby być większa. Ci co zawsze karnety kupowali to już kupili wybierając odpowiednie miejsca. Od lat liczba karnetowców oscyluje koło 2k, więc nie sądzę, by w tym roku się to miało cudownie zmienić.
Wrona pozwolę się nie zgodzić z Tobą. Ja np nigdy karnetów nie kupowałem, zawsze na biletach, a na nowy stadion juz mam zakupiony :) więc myślę, że będzie więcej osób takich jak ja i to przynajmniej 5 koła karnetów uzbiera się!
Przyjmę chętnie zakład (który żywo chciałbym przegrać!), że tak nie będzie :)
Pamiętam tego typu prognozy po wielu wspaniałych chwilach w historii. Po wejściu do ekstraklasy, po prawie zdobyciu wejścia do pucharów, a jakoś nigdy karnetów nie sprzedało się więcej niż 3k. Kiedyś wprawdzie klub podawał chyba 3400 sprzedanych, ale to było mocno naciągane, bo wliczone była pula darmowych dla pracowników Comarchu, darmowe dla Polmosu, dla Filmotechniki i innych.
no to za duzo karnetow nie ma sprzedanych. Myslalem ze bedzie wieksze bum. Jestem z tych osob ktore kupowaly zawsze bilety, a teraz mam juz wykupony karnet. Podobnie jak 2 znajomych.... Miejmy nadzieje, ze zapelnimy na nowy stadion po brzegi
Ale bym pogonił to towarzystwo w budach, łącznie z blondynką nad którą pare dni wcześniej rozpływało się kilku forumowiczów (o gustach się nie dyskutuje więc pominę...) Banda leni, szkoda gadać. A karty wyglądają jak karnet na SS z poprzedniego sezonu, więc czym Wy się zachwycacie??!!
P.S. Kartę opłacałem na początku sierpnia, wtedy też robiłem zdjęcie na wielickiej...dzisiaj oczywiście jej nie było-drukowali nową za dopłatą 10pln...:)
Mam nadzieję że moze jednak bedzie wiecej sprzedanych karnetów. Ja podobnie jak kilka innych osób z forum zawsze na biletach a teraz zakupiłem karnet. Dobrze miec swoje miejsce.
jak bedzie gra to beda ludzie, statystycznie liczba masochistow jest ograniczona, jakbym nie byl szajbniety to bym na cos takiego nie chodzil
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)