u nas jak widac wolno
wogóle - tak gwoli ścisłości - to latanie z upoważnieniami to jakaś maskarada
ja wiem, że wielu jest w ten sposób łatwiej, ale bardzo prawdopodobne, że jakiś dowcipniś wpisze byle jaki nr Pesel i odbierze karnet np. w imieniu pana Karvina
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Takie pytanko by się upewnić: czy chcąc zrobić
> zdjęcie i wyrobić kartę kibica trzeba stać
> najpierw w jednej kolejce a następnie w drugiej
> czy jest ogólna jedna kolejka i idzie się
> zrobić zdjęcie a następnie od razu wyrabia się
> kartę? Dziś mi się nie udało dotrzeć na
> Kałuży, ale jutro lub w piątek musi się udać
> :)
To ja jeszcze dorzuce do tego zakup karnetu. Czy to wszystko (zdjęcie, wyrobienie karty, zakup karnetu) odbywa się przy jednym "okienku"?
niby tak a niby nie :P bo po kartę i zdjęcie wchodzisz do tego pomieszczenia gdzie sprzedają karnety :D ale żeby go kupić musisz wyjść i podejść do okienka:)
Patrząc na stadion od strony hotelu są 2 czarne "budki"
W prawej, od strony Focha są drzwi, którymi się wchodzi, aby zrobić zdjęcie i wyrobić kartę trwa to ok 2min,
z wyrobioną kartą wychodzimy i w tej samej "budce", ale już od zewnątrz podchodzimy do interesującego nas okienka (w zależności, na który sektor chcemy kupić karnet).
Przejeżdżałem dziś dwukrotnie przez Kałuży, ok godz 9 było pusto, ok godz 15 do wyrobienia karnetu stało 10 osób, do okienek więcej, chyba dlatego, że zaczęli sprzedawać bilety na Górnika.
to ja mam jeszcze 3 pytania -
czy jak któs nie wyrobi karty to przed KAŻDYM meczem będzie musiał robić sobie zdjęcie przy stadionie w dniu meczu chcąc wejść na mecz ?
czy zdjęcia do karty można robić i na Wielickiej i na Kałuży ?
gdzie będzie młyn ?
Isaac- jaja sobie robisz, prawda? Pytam, bo mi się skurczyło ostatnio dramatycznie poczucie humoru.
isaac Napisał(a):
> to ja mam jeszcze 3 pytania -
> czy jak któs nie wyrobi karty to przed KAŻDYM
> meczem będzie musiał robić sobie zdjęcie przy
> stadionie w dniu meczu chcąc wejść na mecz ?
[b]Tak,ponieważ w 2 tygodnie Twój wygląd może ulec zmianie[/b]
>
> czy zdjęcia do karty można robić i na
> Wielickiej i na Kałuży ?
>
[b]Tak, a dodatkowo jeszcze w Plazie, Pizzerii Dominium i Kopalni Soli w Wieliczce[/b]
> gdzie będzie młyn ?
[b]Młyn będzie koło stodoły, zaraz za starą szopą[/b]
Z tego co wiem, to:
1. kartę wyrabiasz raz, kosztuje 10zł, potem "nabijają" kartę odpowiednim biletem,
2. tylko na Kałuży,
3. sektor D
no to dałem się w ch zrobić :)
myślałem, że akcja MKSu karty+karnety jest najlepszym dowcipem i nikt nie będzie wypuszczał :)
:D:D:D
choruje i mam głupawe :)
dzięki za info :D
isaac Napisał(a):
> :D:D:D
>
> choruje i mam głupawe :)
>
> dzięki za info :D
pzdr i bilety tylko dla kumatych KMWTW
;)
Nie biłem , nie wrzeszczałem , nie plułem :):):) .
może dlatego że wiedziałem co mnie czeka???
Bilety na Górnika 20 min. Gość przede mną kupował 11 biletów,
nie mógł sie doliczyć kolegów i dlatego to tyle trwało.
Odbiór niezapłaconej karty 1.h ok 18.00
Karnety na A 5 min.
----------
Bez jajów ;
[b]---niech klub ogłasza : w gazetach, necie, tv
aby nie czekać do ostatniej chwili
z wyrabianiem kart i zdjęć ..[/b]
Niech wkońcu dotrze do tych durnych pał
że przed meczem z Arką będzie jeszcze gorzej
niż w inaugurację sprzedazy karnetów
Wygląda na to że szkoda im wydać kasy
na następne urządzenia,
awaria Napisał(a):
> Bilety na Górnika 20 min. Gość przede mną
> kupywał 11 biletów,
''KUPOWAŁ''
koko ksc Napisał(a):
> awaria Napisał(a):
>
> > Bilety na Górnika 20 min. Gość przede mną
> > kupywał 11 biletów,
>
> ''KUPOWAŁ''
koko ksc , to Ty kupowałes???
Jeśli przed meczem z Arką rzeczywiście będzie taka masakra z wyrabianiem kart kibica, jak tutaj wszyscy wróżą, to niestety ale będzie to dla klubu antyreklama. Ludzie, którzy być może z ciekawości przyjdą na Cracovie pierwszy raz odejdą od kas wkur**** i szybko nie wrócą.
krolmrowek Napisał(a):
> Ludzie, którzy być może z
> [b]ciekawości[/b] przyjdą na Cracovie pierwszy raz
> odejdą od kas wkur**** i szybko nie wrócą.
Niech spie...ajá..
Z ciekawości to się nie przychodzi w dniu meczu... jak się tacy znajdą to niezbyt dobrze będzie to świadczyć o ich inteligencji i znajomości realiów współczesnej piłki czyli wymogów ekstraklasowo-policyjno-zabezpieczeniowych.
Jak ostatnio otwierali sukiennice to ludzie też stali w gigantycznych kolejkach a wielu nie mogło wejść, to samo będzie z otwarciem podziemi Rynku. Jak przyjdziesz w pierwszy dzień i późno to też nigdzie nie wejdziesz...
Każdy uważający się za kibica Cracovii sam sobie będzie winien jeżeli nie wejdzie na Arke w odpowiednim czasie (poza sytuacją awarii systemu przy wejściu :) ).
dokladnie, akurat w tej kwestii ludzie musza sie przyzwyczaic, czasy sie zmieniaja, wszedzie tak jest, moze nie z tym zdjeciem, ale ogolnie, nie mozna sobie ot tak na mecz pojsc
awaria Napisał(a):
> koko ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > awaria Napisał(a):
> >
> > > Bilety na Górnika 20 min. Gość przede
> mną
> > > kupywał 11 biletów,
> >
> > ''KUPOWAŁ''
>
>
> koko ksc , to Ty kupowałes???
No akurat to nie ja.
Ja wczoraj około 8.30 podszedłem do lewej budki. Opłaconych kart nie było więc pan wyszedł do drugiej budki i przyniósł mi świeżo wydrukowane karty moją i synów (5min) następnie z kolegą poszliśmy do prawej budki i kupiliśmy karnety na A, jakieś kolejne 5 min. Żadnej kolejki, szybko, sprawnie i przyjemnie.
Przy okazji mam pytanko, czy bilet na Arkę będzie można nabić na kartę kibica (kupić) przez internet, czy to tylko melodia przyszłości?
To niestety jeszcze melodia przyszłości. Przynajmniej na chwilę obecną nie słyszałem, żeby ruszyły nawet testy Strefy Kibica.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)