Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a jeśli mam zdjęcie ale nie płaciłem za
> kartę?
Ponawiam pytanie :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Zapłacisz przy odbiorze :) Z tego co mówił chłopak robiący zdjęcia na Wielickiej może "trochę" potrwać jej "drukowanie" , także rozwścieczone tłumy mogą Cię zlinczować :D
p.s
Ponoć, kto zapłacił gotówką na Wielickiej ma odebrać kartę już gotową - "wydrukowaną", a kto nie zapłacił będzie musiał "chwilkę" poczekać na jej wyprodukowanie
Mam nadzieję, że jak będę chciał odebrać kartę kibica i zakupić karnet dla kolegi na podstawie upoważnienia, to nie będę musiał stać dwa razy w kolejce w związku z tym, że nasze nazwiska są dosyć odległe w alfabecie, a ma być podział na 5 kas względem alfabetu właśnie...
Wiem, że pewnie już pojawiało się to pytanie ale chciałbym się upewnić:
Czy zniżka na karnet obowiązuje za:
a) karnet z zeszłej rundy [b]+[/b] bilety ze Śląskiem i Górnikiem
b) karnet z zeszłej rundy [b]albo[/b] albo dwa bilety ze Śląskiem i Górnikiem
Na stronie jest napisane "Dodatkowo dla wszystkich kibiców, [b]którzy posiadali karnet na rundę wiosenną sezonu 2009/10 i którzy zakupią bilety[/b] na dwa mecze Cracovii rozegrane jeszcze na obiekcie Hutnika Kraków (ze Śląskiem Wrocław i Górnikiem Zabrze) przygotowaliśmy specjalny rabat"
Nie wiem czy [b]"i"[/b] oznacza w tym przypadku koniunkcję czy alternatywę ;). (choć własciwie zawsze powinno oznaczać koniunkcję ;) )
Dziękuje za odp.
witam
Było to poruszone już tutaj w pytaniu ale nie nie ma odpowiedzi.
[b]Czy mając upowaznienie od osoby której nazwisko rozpoczyna się na literę "A" a osoba upowazniona ma nazwisko na literę "Z" to osoba upoważniona musi stać w dwóch kolejkach ?!?!?!!?[/b]
Jeśli tak to to jest totalna paranoja!
Loty samolotowe zamawiane są z calego świata i nie ma podziału ,że na literkę "A" tzreba rezerwowac np w Polsce a na literkę "Z" w Niemczech.
Proszę o informację jak to jest z tym zakupem karnetów w kolejkach wg nazwiska.
Dzięki
ale gdzie wy macie jakies kolejki??? jeszcze żadna karta nie została wydana a wy szukacie juz problemów na siłe!!!
dobra, powiem tak, mam znajomych, którzy pracują w tej ekipie, tam jest burdel niemiłosierny, bo sami nie ogarniają jeszcze tego całego systemu, więc na razie polecam dać sobie na wstrzymanie i cierpliwie czekać ;)
Czy ktoś wie jak są numerowane krzesełka w rzędach?
Od lewej do prawej czy na odwrót (patrząc z krzesełka)?
losowo :)
mam pytanie czy jak jutro nie dam rady odebrać kartę kibica to czy będę ją mógł odebrać we wtorek ??
Nie, przepada, a karta będzie przemielona... ;)
Zastanów się. Oczywiście, że będziesz mógł kartę odebrać we wtorek, środę i następne dni.
A czy brat lub siostra którzy są pełnoletni mogą potwierdzić moje dane gdy ja nie mam dowodu tymczasowego czy tylko rodzic może te dane potwierdzić ?
W zasadzie to ktokolwiek dorosły może potwierdzic Twoje dane, poniewaz w dowodzie osobistym nie ma wpisanych dzieci, a ze nie musisz miec tego samego nazwiska i adresu zamieszkania co rodzic,
wiec i byle menel orzechodzący w pobliżu moze udawac ojca ;)
Dziecko co do zasady nosi nazwisko po ojcu albo nazwisko dwuczłonowe, składające się z nazwisk ojca i matki. Inne sytuacje są bardzo rzadkie.
No zgadza sie; i co jak matka nie zmieniła nazwiska? Dosyć częste w środowiskach, gdzie nazwisko jest "marką". Potwierdza tożsamość nie mogąc dowodem osobistym udowodnić, ze na pewno jest matką ;-)
Mater semper certa. ;) Na pewno będą robić test DNA mitochondrialnego.
Byłem pod właśnie pod ElPaso. Dalej dłubią w budkach.
[u][b]PRZYPOMINAM! SEKTOR D TO MŁYN! Osoby, które nie mają zamiaru brać CZYNNEGO udziału w dopingu, chcą oglądać mecz w spokoju, chcą się lansować przed laskami, czterdziestokilogramowi chuligani, gibający się z rękami w kieszeniach- NIE MAJĄ CZEGO TAM SZUKAĆ!
Proszę uwzględnić powyższe przy zakupie karnetu.[/b][/u]
"czterdziestokilogramowi chuligani..." =D .. zgadza sie ... trzeba sprawdzic akustyke naszego stadionu =)
sektor D (1949 miejsc): mysle ze jakby sektor sie zapelnil i rzeczywiscie wszyscy brali udzial w dopingu, to bedzie miazga ;)
swoja droga jest gdzies napisane ile miejsc liczy sektor gosci ??
hmmmm
http://www.wikipasy.pl/Przewodnik_po_nowym_stadionie_Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)