o co chodzi z tymi zdjeciami biometrycznymi i gdzie je mozna zrobic
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
gdzie zrobic te zdjecia
Obecnie na Wielickiej 101 w sklepie "Redbox", w tygodniu w godz.10-18, sobota 10-14. Cała operacja trwa nie więcej niz 5 minut.
powiedziałbym nawet, że ok. 2 min ;)
według harmonogramu wydarzeń bilety na mecz otwarcia będzie można kupić do 24.09... czy 25.09 będzie można kupić bilety na mecz z Arką ? rzecz istotna dla osób z daleka
[img]http://foto.terazpasy.pl/d/26859-1/2010-07-22-koszulka-karnety09.JPG[/img]
Rozumiem że 1 września jak zaczną sprzedawać karnety będzie można kupić bilet na Górnika i otrzymać zniżkę na karnet ??
dziś byłem w Redboxie i mi powiedzieli ze karnety prawdopodobnie będą dopiero w przyszlym tygodniu-a 1 września wypada w najbliższą środę...
Te matoły z klubu robią ze mnie kretyna. Mam na 1.09 załatwiony urlop.
Ja też specjalnie wziąłem wolne, to są jakieś kpiny jeżeli sprzedaż nie ruszy 1 września.
Będzie dobrze. A jak nie będzie dobrze, to będzie źle.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dziś byłem w Redboxie i mi powiedzieli ze
> karnety prawdopodobnie będą dopiero w przyszlym
> tygodniu-a 1 września wypada w najbliższą
> środę...
Niech sobie nawet ku rwa jaj nie robią, nie ma mnie od 3 do 18, chce kupic jak najwczesniej, zeby nie stac w kolejkach!
Poza tym zdjęcie mam zrobione, czyli odbieram od razu kartę, to co będzie tam leżeć te dwa tygodnie?!
kazali czekac na informację na stronie internetowej ew na mejla-o ile się go podało...
Dane z konferencji: 26.07 otwarcie Punktu referencyjnego
karty kibica do odebrania po 20 sierpnia
23.08 - 10.09 sprzedaż karnetów
Dane z 20 sierpnia z cracovia.pl: Karnety od 1 września , Karty ?? ( nikt nie odebrał , bo nie było co , więc pewnie 1 września)
Więc ja się pytam , czy te karty idą z Chin i to statkiem że jeszcze ich nie ma ??
Jako kibic klubu którego głównym sponsorem jest największa (?) w Polsce firma informatyczna mogę być lekko zdenerwowany. Zwłaszcza że jak inni kibice powyżej wszystko na 1 września mam ustalone i umówione( cały dzień na stanie w kolejce) , bo jako klub sponsorowany... mamy prawo oczekiwać więcej niż: jeden drukarki z jedną maks dwoma paniami które sprzedają bilety i karnetu (czas stania w kolejce min. 4 godziny)
ha ha ha, jak w PRL-u
CZEKAĆ !!!
Parafrazując znany chyba każdemu kabaret:
Są karty kibica ? - Nie ma
Są karnety ? - Nie ma
... - Ludzie co za robota , cały dzień " Nie ma !! , Nie ma !! "
swoja droga, 1szy wrzesnia tuz tuz, a informacji jak nie bylo tak nie ma, strona oficjalna milczy
dla mnie to zajezdza powazna amatorszczyzna heh
[quote=Diabel] swoja droga, 1szy wrzesnia tuz tuz, a informacji jak nie bylo tak nie ma, strona oficjalna milczy dla mnie to zajezdza powazna amatorszczyzna heh
[/quote]
W tej kwestii mozna polecić analizy sytuacji dokonane przez Kondiego i Hefko w wątku "Wnioski do prof. Filipiaka"
Brak informacji tez jest informacją.
Tyle ze sporo sie trzeba domyslac...
a co Wam sie tak spiszy po te karnety .. stadion ma 15 tys .. obstawiam ze jakies 7 tys miejsc bedzie i tak wolnych :)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co Wam sie tak spiszy po te karnety .. stadion
> ma 15 tys .. obstawiam ze jakies 7 tys miejsc
> bedzie i tak wolnych :)
Ale pewne sektory zostaną sprzedane bardzo szybko. Do tych się spięszy. Trzeba poza tym uniknąć miejsc pod wspaniałymi kratami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)