Witam
Chciałbym się dowiedzieć kiedy gramy mecz otwarcia stadionu ?
Tzn. Ligowego i tego z TSV
Oraz czy warto iść na mecz otwarcia czy może na mecz ligowy na nowym stationie ?
oraz czy trzeba obowiązkowo robić karty kibica
Gdyż z daleka przyjadę na razie tylko na któryś z tych meczy.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
człowieku zanim napiszesz w jakims temacie to moze go najpierw przeczytaj....:)
soyer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> south man Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Malu Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Nie wiem po prostu , czy z te 5 lat będę
> > miał
> > > czas na wyrabianie znów tego dowodu .
> >
> > A czym będziesz zajęty? W kosmos lecisz?
> >
> > Skoro zamiast wyrobić dowód wolisz sobie
> > przyjść z rodzicem to już Twoja sprawa :P
>
> ale żeby wyrobić dowód tymczasowy też trzeba
> pojawić się z rodzicem
Dowód przyda mu się też w innych sprawach, dlatego skoro przyda mu sie teraz to nie ma sensu czekać do jesieni.
No ale jak woli zamiast do urzędu iśc po bilet z rodzicami to jego sprawa.
dawi62
Mecz otwarcia ma być 25 września. Ekstraklasa nie podała jeszcze dokładnego terminarza więc teoretycznie może to byc też piatek 24 czy niedziela 26.
Mecz z TSV ma odbyć się pomiędzy 8, a 11 pazdziernika gdy będzie przerwa na reprezentacje.
Warto isc na oba.
Nie potzrebujesz karty kibica, wystarczy zdjęcie pzred meczem i dokument z nr PESEL.
trzeba przyznać, że skanowanie facjaty idzie sprawnie
mam też pytanie: dlaczego na oficjalnej napisali http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7123&x=0 , że sprzedaż karnetów będzie od 23.08 [b]do 10.09[/b]? po 10. września nie będzie można kupić karnetu? jakaś bzdura...
A co mi jest potrzebne aby kupić karnet????
bo jak 23 zrobie sobie zdjecie to to cóś mi nie wydadza odrazu a karneta bede chciał wtedy kupić????
Biedron Napisał(a):
> trzeba przyznać, że skanowanie facjaty idzie
> sprawnie
>
> mam też pytanie: dlaczego na oficjalnej napisali
> http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7123&x=0
> , że sprzedaż karnetów będzie od 23.08 do
> 10.09? po 10. września nie będzie można kupić
> karnetu? jakaś bzdura...
Jak ktoś chce karnet to szybko kupi, a poza tym w pewnym momencie karnety stają się nieopłacalne..
Być może było to wyjaśniane wyjątkowo dokładnie wcześniej, ale proszę o wyrozumiałość.
Pytanie mam takie - czy zrobienie zdjęcia, zakładając brak karty kibica, będzie odbywało się przy zakupie biletu, czy przy wejściu na stadion? Chodzi o to, czy zakupienie biletu dla osoby drugiej jest możliwe, czy nie.
Zrobienie zdjęcia musi nastąpić _PRZED_ zakupem biletu.
Dlatego kupić bilet będzie można dla kogoś, kto już jest w bazie. Stąd też akcja wcześniejszego robienia fotek.
Diego7 Napisał(a):
> Jak ktoś chce karnet to szybko kupi, a poza tym w
> pewnym momencie karnety stają się
> nieopłacalne..
wiadomo - sam kupię pewnie pierwszego dnia sprzedaży
natomiast co do opłacalności, to karnet jest tak samo opłacalny 1.09, 10.09 jak i 24.09 :)
w sumie to pierdoła i czepiam się dla zasady
czy dzieciak lat 11 tez musi miec zdjecie, czy ojciec moze wykupic karnet dla siebie i dzieciaka bez targania latorosli ze soba?
a bedzie jakas wizytacja stadionu, bom nie nawykły do zakupów w ciemno ?
nie mówiac ze sąsiadem moze okazac sie krata
Diabel Napisał(a):
> czy dzieciak lat 11 tez musi miec zdjecie, czy
> ojciec moze wykupic karnet dla siebie i dzieciaka
> bez targania latorosli ze soba?
Najlepiej jakby ktoś zebrał odpowiedzi do najczęściej pojawiających się pytań.
Założył osobny wątek pod Komunikatami "Jak kupić bilet, karnet na nowy stadion" i byłby spokój.
Im bliżej otwarcia stadionu tym takie same pytania będą się pojawiały co raz częściej.
A można się spodziewać, że nowych uzytkowników, nieobeznanych w realiach przybędzie.
Pytania wynikają z tego, że na stronie oficjalnej klubu nie ma żadnych informacji
http://www.cracovia.pl/1a_bilety.php?nr_menu=30&x=0#3
Dosłownie nic. A wystarczyłoby napisać 10 konkretnych zdań krok po kroku.
Garry- taki pomysł już miał Karvin, obiecałem, że to zrobię, ale... na to trzeba kilku godzin spokoju.
Robienie zdjęc wcale tak sprawnie nie idzie, szczególnie w połączeniu ze sprzedażą biletów.
Kto wiec może niech się wybierze i zrobi to zawczasu bo coś czuję, że kilka dni przed pierwszym meczem będą sceny jak z biletami na SS w zeszłej rundzie.
proszę o info czy będą bilety do kupienia na stadionie przed meczem ze śląskiem??
tak będą
Tak
maciek72 Napisał(a):
> proszę o info czy będą bilety do kupienia na
> stadionie przed meczem ze śląskiem??
od godz. 11:00
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7204&x=0
dzięki
[b]Punkt referencyjny w którym możemy zrobić foto na nowy stadion dziś od 11 na Hutniku! http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7231&x=0[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)