[quote]#post1732935 Rzadko bywam w mieście, więc pytanie. Są jakieś plakaty promujące mecz i związany z nim koncert, bo jak nie to mega słabo.
Z drugiej strony na 10 dni przed meczem to u nas i na derby może być 8 tys. dostępnych biletów[/quote]
W autobusie widziałem tak jak przed każdym meczem ligowym
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
[quote]#post1732941 [quote]#post1732938 ... Nie ma żadnych plakatów ani baneru...[/quote]
No, to to jest szokująca informacja![/quote]
Za to plakaty na mecz gts - Wrexham są wszędzie na mieście.
Coś tam reklamują
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783511141-989.jpg[/img]
- Edytowany
Przydałby się baner na hotelu Cracovia albo w jakim dobrym miejscu, jak był ten z play-off na hokej na pl inwalidów.
Plakaty też powinny być rozwieszone po osiedlach pasiackich
Nie na reklamy koncertu.
Koncert na być transmitowanych przez canal Plus i trwać bedzie 55 min
Mam takie pytanie: Czy są jeszcze promocyjne ceny dla osób pojawiających się pierwszy raz na meczu. Kiedyś w zamierzchłej przeszłości był bilet za złotówkę, ale tego pewnie już dawno niema, ale coś jest?
- Edytowany
Ale, że co?
Że niby za 1 pln chcesz jakichś no-name'ów (może nawet centralnie z Czarnej Wsi?) wpuszczać na Cracovię na wyjątkowy, unikalny mecz 120-lecia z Sevillą połączony z koncertem i oczywiście totalnym "kongo" szalejącego od rana (albo od wczoraj) w domach i okolicznych knajpach całego środowiska Pasów?
To za ile drink, piwo, zapiekanka, kawa albo herbata mają być w knajpach przed tym wydarzeniem? No i za ile wódka, sushi, mrożony szpinak, przepitka i czekolada z orzechami w Biedronce?
- Edytowany
Chodziło mi o zwykłą ligową rąbankę.
Myślę do przodu.
I nic nie chcę tylko pytam czy jeszcze coś takiego jest. Kiedyś było za zeta, teraz może za 10zł 50% nie wiem. Pytam czy coś jeszcze jest.
Na jubileuszowy wiadomo, że nie bo by się jeszcze Andaluzy nazjeżdżały i dla wiernych Pasiaków by biletów brakło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)