Zostało 1800 biletów
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
1516
Już nawet w piątki nie może być normalnie? Długi weekend i też full?
Dzisiaj dostałem "zjebę" od pani przy kołowrotkach na I że moje dzieci nie mają wydrukowanych biletów bo z telefonu nie działają ! Nosz ku.rwa mać !
Przecież to jakieś jaja są... już nie wspomnę o braku możliwości zwolnienia miejsca karnetowego czy zdalnej zmiany sektora z karnetowego na inny...
- Edytowany
Ja sobie dziś zmieniłem w telefonie miejsce z karnetu na inny sektor żeby z dziećmi na rodzinny iść.
Radzę szybko kupować bilety na Legię. Może nieco szybciej braknąć. 😉
Jak wygramy w Gliwicach to biletów na Legię braknie już w czwartek 28.08.
Asekiracyjnie na CWKS kupiłem już dziś razem z 200 innymi osobami
- Edytowany
😂 Dzisiaj minus 613 biletów ludzie zwracają bilety? Przynajmniej tak podaję licznik biletów🤔
Pewnie stwierdzono ,że grupy młodzieżowe które bardzo często nie przyjeżdżają na mecz na spotkaniu z Legią się nie pojawią. I bardzo k dobrze!
Przypomnijcie mi proszę jeśli mam nieważną kartę to mogę przedłużyć ważność czy tylko kupić nową?
Raczej kupić nową.
- Edytowany
Przedłużenie to jak kupienie nowej i odwrotnie. Taki mamy klimat. 😜
20,-.
no cóż, myślał, że człowiek oszczędzi :D Rozumiem, że jak kupuję w necie to normalnie w POK do odbioru już z biletem?:)
Tak
[quote]#post1687542 Ja sobie dziś zmieniłem w telefonie miejsce z karnetu na inny sektor żeby z dziećmi na rodzinny iść.[/quote]
Ja nie mogłem...tak samo ze zwolnieniem miejsca na Lechię...
Masz lepszy internet ? :D
Na karcie jest wydrukowana data ważności, tak więc nie ma innej opcji - trzeba kupić nową.
Wczoraj ponad 500 biletów zeszło na Legie ,dziś już już tez ponad 500 biletów. Przekażcie znajomych że warto już dziś bądź jutro kupić bilet bo najlepsze miejsca szybko znikają. Napisze po polsku będzie KOMPLET.
- Edytowany
Zastanawiałem się czy nie przyjechać na mecz z Legią. Niestety do 5.45 musiałbym czekać na pociąg do domu. Obejrzę w TV
Dwa bilety dołożone. Kolega chciał się załapać na A3.
Dzięki za info
Ponoć powyżej 10 rzędu wszystko sprzedane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)