No ale gdzie się podziali ci co pisali tydzień temu że dramat , tragedia i marketing do wyjebania bo żadnego plakatu na mieście nie ma czy konkursów w galeriach żeby bilet za friko wychaczyc .
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jest gdzieś może dostępny podział meczów na kategorie A B C ?
W tamtym sezonie były, w tym nie widziałem.
Jest. Ktoś gdzieś tu na forum wrzucał, ale zupełnie nie pamiętam gdzie.
Ale chodzi o cennik A B C, czy jakie drużyny będą A B C ?
Cennik jest na stronie, ale nie ma podziału na drużyny, które są w jakiej kategorii
Wszystkie będą A, bo przeciwnik przyjedzie do Krakowa grać z liderem. I tak do maja. ;)
- Edytowany
Pierwsze sektory do odchaczenia...B1,B2
Jakos szybko w gore poszedl licznik z dzisiajsza sprzedaza
[quote]#post1684307 Jakos szybko w gore poszedl licznik z dzisiajsza sprzedaza[/quote]
Tylko dziś sprzedane już 1650 biletów...jeśli tempo sprzedaży będzie cały czas takie samo to w sobotę sold out 😋 .
Sookojnie sektor H3 będzie walczył jak ostatni samuraj
Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym!
Odczep się od sektora rodzinnego!
[quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym![/quote]
Za wcześnie. Tak jak pisałem już wcześniej, można o tym pomyśleć po trzech wyprzedanych meczach z rzędu.
- Edytowany
[quote]#post1684578 [quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym![/quote]
Za wcześnie. Tak jak pisałem już wcześniej, można o tym pomyśleć po trzech wyprzedanych meczach z rzędu.[/quote]
No to akurat ... po meczu z Lechią mamy widzew i legie 😅
- Edytowany
[quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
I chyba zmniejszeniem sektora J. Nie wiem jak jest teraz, ale na początku było tam ok. 1000 miejsc a musi być min. 5 %, czyli 750 miejsc.
[i]"Dla widzów przygotowano łącznie 15 016 miejsc. W tym 13 853 dla kibiców Cracovii, 1 057 dla kibiców gości (ponad 7% miejsc na stadionie czyli o 306 więcej ponad wymagane 5%) i 106 dla przedstawicieli prasy. Wszystkie miejsca są siedzące i numerowane, a krzesełka są składane by ułatwić przejście między rzędami."[/i]
- za stroną Cracovii
Zlikwidować krzesełka na D, B i A . Może się uda zdążyć na mecz z cwelką 😁
[quote]#post1684583 ... I chyba zmniejszeniem sektora J. Nie wiem jak jest teraz, ale na początku było tam ok. 1000 miejsc a musi być min. 5 %, czyli 750 miejsc....[/quote]
Obudować ich pleksą i zlikwidować bufory
To samo myślę,ale bałem się pisać,bo by mnie tu zniszczyli...😉😃
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (6)