No ale gdzie się podziali ci co pisali tydzień temu że dramat , tragedia i marketing do wyjebania bo żadnego plakatu na mieście nie ma czy konkursów w galeriach żeby bilet za friko wychaczyc .
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jest gdzieś może dostępny podział meczów na kategorie A B C ?
W tamtym sezonie były, w tym nie widziałem.
Jest. Ktoś gdzieś tu na forum wrzucał, ale zupełnie nie pamiętam gdzie.
Ale chodzi o cennik A B C, czy jakie drużyny będą A B C ?
Cennik jest na stronie, ale nie ma podziału na drużyny, które są w jakiej kategorii
Wszystkie będą A, bo przeciwnik przyjedzie do Krakowa grać z liderem. I tak do maja. ;)
- Edytowany
Pierwsze sektory do odchaczenia...B1,B2
Jakos szybko w gore poszedl licznik z dzisiajsza sprzedaza
[quote]#post1684307 Jakos szybko w gore poszedl licznik z dzisiajsza sprzedaza[/quote]
Tylko dziś sprzedane już 1650 biletów...jeśli tempo sprzedaży będzie cały czas takie samo to w sobotę sold out 😋 .
Sookojnie sektor H3 będzie walczył jak ostatni samuraj
Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym!
Odczep się od sektora rodzinnego!
[quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym![/quote]
Za wcześnie. Tak jak pisałem już wcześniej, można o tym pomyśleć po trzech wyprzedanych meczach z rzędu.
- Edytowany
[quote]#post1684578 [quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
Chyba powoli należy się zastanowić nad tymczasową konstrukcja na rodzinnym![/quote]
Za wcześnie. Tak jak pisałem już wcześniej, można o tym pomyśleć po trzech wyprzedanych meczach z rzędu.[/quote]
No to akurat ... po meczu z Lechią mamy widzew i legie 😅
- Edytowany
[quote]#post1684576 Obecny stan widowni powinniśmy osiągnąć już kilkanaście lat temu, ale było trwanie i dziadowanie!!!
I chyba zmniejszeniem sektora J. Nie wiem jak jest teraz, ale na początku było tam ok. 1000 miejsc a musi być min. 5 %, czyli 750 miejsc.
[i]"Dla widzów przygotowano łącznie 15 016 miejsc. W tym 13 853 dla kibiców Cracovii, 1 057 dla kibiców gości (ponad 7% miejsc na stadionie czyli o 306 więcej ponad wymagane 5%) i 106 dla przedstawicieli prasy. Wszystkie miejsca są siedzące i numerowane, a krzesełka są składane by ułatwić przejście między rzędami."[/i]
- za stroną Cracovii
Zlikwidować krzesełka na D, B i A . Może się uda zdążyć na mecz z cwelką 😁
[quote]#post1684583 ... I chyba zmniejszeniem sektora J. Nie wiem jak jest teraz, ale na początku było tam ok. 1000 miejsc a musi być min. 5 %, czyli 750 miejsc....[/quote]
Obudować ich pleksą i zlikwidować bufory
To samo myślę,ale bałem się pisać,bo by mnie tu zniszczyli...😉😃
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)