Późno nieco ale +4 na rodzinny zakupione.
Dumny jestem, że dzieci wybierają mecz Cracovii zamiast jechać nad wodę.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ja na zero. Syn poza Krakowem, ale za to z żoną idę. Trochę jestem w szoku, bo ostatni raz była coś z 10 lat temu ☺
Chodziłeś z synem a teraz musi mieć Cię na oku :P
Jak jej kupował bilet na inny sektor, bo w ich pobliżu wszystko od lat na karnetach, to jej się nie chciało chodzić. ;)
Młody dostał piękny album do naklejania.
Jest super.
Ale w związku z tym rodzi się pytanie, czy na innym sektorze prócz I w razie czego jakby o nim pamiętał i chciał wklejać to naklejki będą dostępne?
Warto wklejać, później ten paszport ma znaczenie przy wstępach i nagrodach z okazji Mikołajków czy Dnia Dziecka
Naklejki do paszportów tylko na sektorze rodzinnym.
Dobra,
I tak młody nie ma naklejki za dziś.
Wyglada na to, że sorzedanych zostało ponad 3 tys. Karnetów.
Z wypoqiedzi wynika, iż w zessłym sesonie zostało sprzedanych ok.2 tys karnetów.
https://x.com/mateusz_drozdz/status/1815841178421751865?t=iC1LqhfiuvPNBCxScTlhug&s=19
Najbliższy mecz u siebie z Widzewem, trzeba potraktować jak małe derby.
Czasu sporo, teraz na 10 dni przed meczem z kibicam gości jest ponad 4000 kibiców na stadionie.
Jest czas, aby zrobić bardzo dobrą frekwencję i pokazać się z dobrej strony.
No dobra to ja się zgadzam.
Na tym meczu powinno być 12-13 tysięcy kibiców. Jak będzie, zobaczymy.
Wygrana w Częstochowie powinna podnieść frekwencję u nas. A na marginesie wszystkie bilety na mecz z Cracovią w Częstochowie sprzedane.
No pięknie, czyli na wyjazdaxh też coś drgnęło na plus.
w sensie WRC sprzedał. ale to nei ze względu na nas. tylko na swoją maszynę
"Przyszliście chamy, dlatego że My tu gramy" 😎
- Edytowany
No i jaki fajny spot:
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1816835865663942931?t=WDW8RZWI1DAdOS7uotI_Dg&s=19
Bardzo fajnie się ten filmik ogląda. A jeszcze bardziej na żywo. Osiedle Prokocim tam kręcony filmik. Kupę małolatów i ludzi z Prokocimia śmiga sobie w normalne dni w pasiakach. Śmiem twierdzić że Prokocim to największy bastion Cracovii w Krakowie.
[quote]#post1632686 w sensie WRC sprzedał. ale to nei ze względu na nas. tylko na swoją maszynę[/quote]
Wiesz co Santo, nie wiem, może nikt nie ma odwagi Ci tego napisać, albo poprostu olewają to co piszesz ciepłym moczem, ale weź Ty z tym uwielbieniem dla tych kasztanów z rakowa lub cwelki idź się przenieś na ich forum.
Tutaj jest forum PASÓW!!!
Masz kompleks wielkich piłkarskich projektów?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)