My bezprzerwy biadolimy, narzekamy, szukamy ...
A prawda jest jedna - wiele jest klubów ekstraklasy, których frekwencja jest lepsza od naszej, a sukcesów też.nie mają.
...Czyli sukces jest wazny, a.nie jest warunkiem koniecznym moi drodzy malkontenci i napierdalacze :).
Pora się zebrac, spiąć i pokażmy, że może być lepiej.
Ostatnio mieliśmy progres, zobaczcie.na na.sektor D, I, a może być lepiej.
Moja maksyma: dość biadolenia CRACOVIA wychodzi z cienia.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote]#post1628871 Wszystkiemu winien jest zarząd zrobili korpo do zarabiania pieniędzy dla siebie! Sąsiadka w pierwszej lidze drugi sezon a my nie potrafimy tego wykorzystać ! Ludzie przejrzeli na oczy ,to prawda że kibicem się jest a nie bywa ale ileż można to wytrzymać ! Pudrowanie stadjonu fajna otoczka a sportowo co najważniejsze jesteśmy pośmiewiskiem ekstraklasy 🤬[/quote]
Chłopie, a od kiedy jest ten nowy zarząd, od kiedy jest nowy prezes i co można przez te kilka miesięcy zrobić nie mając pieniędzy tylko będąc pogrążonym w ogromnych długach zostawionych przez poprzednią władzę?
- Edytowany
[quote]#post1628867 [quote]#post1628863 To będzie po 3k na mecz na trybunach, bo sportowo nic sie nie zmienia więc, nikt nie bedzie płacił 40-70zl za bilet... I to jeszcze 40 na Puszcze [/quote]
Nie chcesz nie chodź, kibicem się jest a nie bywa.
[/quote]
Ja tam swój karnet mam. Też jestem złotówa i wybrałem to co mi się najbardziej opłaca ;)
[quote]#post1628877 [quote]#post1628871 Wszystkiemu winien jest zarząd zrobili korpo do zarabiania pieniędzy dla siebie! Sąsiadka w pierwszej lidze drugi sezon a my nie potrafimy tego wykorzystać ! Ludzie przejrzeli na oczy ,to prawda że kibicem się jest a nie bywa ale ileż można to wytrzymać ! Pudrowanie stadjonu fajna otoczka a sportowo co najważniejsze jesteśmy pośmiewiskiem ekstraklasy 🤬[/quote]
Chłopie, a od kiedy jest ten nowy zarząd, od kiedy jest nowy prezes i co można przez te kilka miesięcy zrobić nie mając pieniędzy tylko będąc pogrążonym w ogromnych długach zostawionych przez poprzednią władzę?[/stary nowy zarząd od 30 lat trzymany przez Comarch całą Cracovię wyciskając jak cytrynę dla ideału dolara i euro 😎
@Ksp#42499 pośmiewiskiem to jest Pogoń.
[quote]#post1628880 [quote]#post1628877 [quote]#post1628871 Wszystkiemu winien jest zarząd zrobili korpo do zarabiania pieniędzy dla siebie! Sąsiadka w pierwszej lidze drugi sezon a my nie potrafimy tego wykorzystać ! Ludzie przejrzeli na oczy ,to prawda że kibicem się jest a nie bywa ale ileż można to wytrzymać ! Pudrowanie stadjonu fajna otoczka a sportowo co najważniejsze jesteśmy pośmiewiskiem ekstraklasy 🤬[/quote]
Chłopie, a od kiedy jest ten nowy zarząd, od kiedy jest nowy prezes i co można przez te kilka miesięcy zrobić nie mając pieniędzy tylko będąc pogrążonym w ogromnych długach zostawionych przez poprzednią władzę?[/stary nowy zarząd od 30 lat trzymany przez Comarch całą Cracovię wyciskając jak cytrynę dla ideału dolara i euro 😎[/quote]
No to widzę, że nawet podstawowej wiedzy nie masz w tym temacie skoro piszesz o 30 latach, a chcesz zabierać głos.🤦🏿
I dalej nie wiem, co ma z tym wspólnego nowy prezes, który jest w klubie zaledwie od kilku miesięcy, a ty nawiązujesz do sąsiadki, że jest dwa sezony w 1 lidze...
- Edytowany
Ja w przyszłym tygodniu+2 karnety
[quote]#post1628901 Ja w przyszłym tygodniu+2 karnety [/quote]
Chyba do dziś jest taniej
No to jest karnecik i przenosiny na B1 po wielu latach na I.
Co jak co, ale ja wolę w POKu.
Dobrze liczę, że promocja do północy daje 10 zł oszczędności w skali roku (439 zł zamiast 449 z poprzedniego sezonu na A/B)?
W sam raz zniżka dla centusia 😂
- Edytowany
W dodatku przy opcji JESIEŃ karnet zamiast być tanszy jak pisali jest droższy bo meczów jest 9 a sezon temu było 10.
Coś im tam kuleje liczenie :)
No ale kij z tym, dycha piechotą nie chodzi. Kupione na B.
Karnet na cały sezon zakupiony.
Oczekiwań nie mam. Taka postawa daje mi to, że rozczarowań będzie mniej i/lub będą mniej bolały.
Okres wakacyjny powoduje, że na dwóch meczach u siebie mnie nie będzie, ale wygoda / przyzwyczajenie / fanatyzm czy po prostu chęć bycia z Cracovią na dobre i na złe powoduje, że ten zakup jest dla mnie "przyjemnym obowiązkiem".
Brawo Ty, mam podobnie! Nie obrażam się na Cracovie!!
A za co się tu obrażać? Razem powinniśmy ciągnąć ten ,,wózek,,
Obrażać można się było na prezesa który miał kibiców za niepotrzebny element meczu a to i tak tylko na chwilę bo tak jak piszecie, na końcu jest dobro Cracovii a tego nie będzie bez solidnego wsparcia kibiców.
Dyskusja czy karnety czy bilety dla mnie jest osobiście drugoplanowa, najważniejsze to na meczu być.
Oczywiście PR-owo można ładnie sprzedać ilość sprzedanych karnetów, może to działać motywująco na pozostałych ale finalnie i tak widać frekwencję jako całość i to może przekładać się na inne obszary funkcjonowania klubu.
A co do karnetów, cenowo na prawdę jest u nas tanio (tak, wiem jaki produkt, jakiej jakości kupujemy). Całościowo, nie ma co narzekać.
[quote]#post1628913 No to jest karnecik i przenosiny na B1 po wielu latach na I. [/quote]
Dobry wybór! Witamy na B1.
Ja swój karnecik (+2 moi synowie) nabyłem tradycyjnie w pierwszych dniach sprzedaży!!!
Po prostu prymus!
😀
2 karnety plus 4 karnety rodzina i czekamy na start
No i narazie odnosnie sprzrdanych karnetów,nasze ulubione miejsce :), czyli środek ekstraklasy:
https://www.goal.pl/ekstraklasa/ekstraklasa-sprzedaz-karnetow/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)