Znaleziona karta kibica - dane Rafał Mie.....wski - przekazana do POKu od strony ul. Józefa Kałuży .
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
16 dni później
Sprzedaż karnetów na nadchodzący sezon ruszy 1 lipca. Przygotowaliśmy dla Was specjalny harmonogram sprzedaży, który pozwoli zakupić karnety w atrakcyjnych cenach.
Sprzedaż zamknięta dla karnetowiczów z sezonu 2023/2024
Od 24 czerwca od godziny 10:00 do 1 lipca do 9:59 karnetowicze będą mogli odnowić swoje karnety w sprzedaży zamkniętej. W tym czasie będą również zarezerwowane miejsca z poprzedniego sezonu. 1 lipca o 10:00 WSZYSTKIE NIEWYKUPIONE MIEJSCA TRAFIĄ DO SPRZEDAŻY OTWARTEJ!
Pierwszy tydzień sprzedaży
Od 1 do 7 lipca będzie można zakupić karnety w cenach niższych niż w ubiegłym sezonie. To doskonała okazja, aby zapewnić sobie miejsce na wszystkie domowe mecze naszej drużyny w jeszcze lepszej cenie!
Drugi tydzień sprzedaży
Od 8 do 14 lipca ceny karnetów wrócą do tych z ubiegłego sezonu. Jeżeli nie zdążycie skorzystać z pierwszej promocji, to nadal macie szansę na zakup karnetu w dobrej cenie.
Trzeci tydzień sprzedaży
Zaplanujcie swój zakup karnetów mądrze, ponieważ od 15 lipca aż do dnia pierwszego meczu sezonu ceny karnetów będą wyższe niż w poprzednim roku. Zachęcamy do wcześniejszego zakupu, aby korzystać z najlepszych ofert.
Nie przegapcie okazji, aby wspierać Pasy przez cały sezon z trybun! Karnety będą dostępne online oraz w Punktach Obsługi Kibica.
Śledźcie nasze profile, bo wkrótce pojawi się więcej informacji wraz z cennikiem!
Fajnie, dobrze że pomyśleli o promocji dla "powracających". Ja biere!
Mnie się zaś podoba możliwość zakupienia karnetu na dotychczasowe miejsce , jakoś mi tak spasowało i nie chciał bym zmieniać .
- Edytowany
Cos mi się zdaję że kupię karnet pierwszy od 7 lat ...
[quote]#post1624540 Fajnie, dobrze że pomyśleli o promocji dla "powracających". Ja biere! [/quote]
dedykowana promocja, że jeśli miałeś karnet w ostatnich dwóch latach to wracaj w lepszej cenie ;) ale chyba też się skuszę tym razem. udam naiwniaka po raz kolejny. ale ostatni
- Edytowany
Żeby nie było tak że karnety za kontynuację będą droższe od karnetów dla osób "nowych" bo to będzie strzał w kolano.
Cóż, po wielu latach bez karnetu chyba trzeba przywrócić dawną tradycję.. Jak ma być po nowemu, to budujmy również pulę karnetowców.
Nie będą, biedakowe czasy minęły. Wyczuwam Pasiasty rekord w zakupie karnetów!
[quote]#post1624566 Nie będą, biedakowe czasy minęły. Wyczuwam Pasiasty rekord w zakupie karnetów![/quote]
Ludzi którzy czekają na sprzedaż i powrót do karnetu jest mniej więcej taki stosunek jak podczas Święcenia pokarmów w Wielką Sobotę a lata poprzedni.
Kiedyś był duży krąg wokół środkowego koła boiska a w tym roku 1/4 stadionu.
Maszyna ruszyła, co widać po końcówce sezonu i jest nie do zatrzymania!
Generalnie to ja sobie już miejsce wybrałem 😋
W tym sezonie sprzedanych zostało około 3 tys. karnetów, jak podwójny wynik będzie bardzo dobrze i na to liczę.
[quote]#post1624573 W tym sezonie sprzedanych zostało około 3 tys. karnetów, jak podwójny wynik będzie bardzo dobrze i na to liczę.[/quote]
Podejżewam że takie 6-7 tyś karnetów może przełożyć się na frekwencję powyżej 10 tyś. na każdym meczu! Fajnie by było 😃
Ano ano Tym razem NIE WOLNO przegapic terminu 1 chyba ,że sie planuje miejsce zmienic.
[quote]#post1624576 [quote]#post1624573 W tym sezonie sprzedanych zostało około 3 tys. karnetów, jak podwójny wynik będzie bardzo dobrze i na to liczę.[/quote]
Podejżewam że takie 6-7 tyś karnetów może przełożyć się na frekwencję powyżej 10 tyś. na każdym meczu! Fajnie by było 😃 [/quote]
Przy tylu karnetach to myślę że był by komplet na każdym meczu
My zaczynamy za trzy tygodnie, a na GKS już nie można kupić karnetów na rundę jesienną. Inna sprawa, że ich obecny stadion ma niecałe 7 tysięcy miejsc.
https://weszlo.com/2024/05/31/gks-katowice-wyprzedal-wszystkie-karnety-na-domowe-mecze-w-ekstraklasie/
Po wielu latach siedzenia na rodzinnym zamierzam zmienić sektor, bo dzieciaki już wyrosły i syn zagląda raczej na D, niż siedzi ze staruszkiem :). Czy ktoś mógłby zasugerować jakiś fajny sektor? Ważna zarówno atmosfera, jak i dobra widoczność, raczej bliżej boiska, niż dalej. Za dawnych czasów poza młynem siadywałem gdzieś na środku wzdłuż toru od strony Focha.
Ja chodzę "od zawsze" na A3. Loża VIP dla ubogich. Sam środek boiska. Raczej sie siedzi, choć czasem trzeba wstać, bo stojący na B1 trochę zasłaniają. Atmosfera ogólnie wporzo.
Tylko B1
- Edytowany
Kaleb, chodź do staruszków na F 😉 (edit. moje stare miejsce dokładnie na linii środkowej, widok jak w LM, sporo starych bywalców i się ludzi zna od otwarcia stadionu, widok super, oprócz derbów kiedy buractwo z innych sektorów się zlezie i panoszy)
Nic, będzie myślane w tym temacie.
Chcę najpierw usłyszeć co w temacie transferów i celów na nowy sezon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)